de TIJDLIJN: 20 jaar complot onderzoeker – Wat dacht ik, … en jij?


Een tijdlijn maken van alle gebeurtenissen is een krachtige tool in het ontwaking proces van mensen. Wat dacht ik toen, hoe stond ik daar nu tegenover, was ik al wakker, complot-denken, complot-feiten, complot-onderzoeker, satanische datums, en de rol van Hollywood? Hoe sta jij daar tegenover, wat denk jij daarvan?

De data van alle gebeurtenissen worden ook weergegeven op de Amerikaanse wijze 11-09-2001 wordt dus 9/11 vanwege de satanische datum overeenkomst

aanmelden via de Telegram app

Deze tijdlijn heb ik gemaakt aan de hand van mijn persoonlijke ontwakingsproces, hoe heb jij dat ervaren en wanneer ben jij ingestapt en ben je terug gaan kijken, of zie je hier weet nieuwe dingen staan?

Inmiddels zijn we ruim 500 uitzendingen verder met gezondheidsradio en dotcom.radio. Gemiddeld per uitzending 10 uur werk (minimaal) dat is dus +5.000 uur. Gemiddelde werkweek NL is 228 dagen x 8 uur = 1824 (5.000 : 1.824 = 2.74. Dus alleen aan de radio/podcast uitzendingen is dat 2,75 arbeidsjaren en dan nog de website leren bouwen, boeken lezen, video’s kijken, lezingen bijwonen, artikelen schrijven, vertalen, …


1997 | Dat is zo ongeveer het tijdstip dat ik wakker begon te worden. Dat was op gezondheid gebied, ik had een Carpaal Tunnel Syndroom, opereren aan beide polsen was de oplossing die het ziekenhuis voorstelde, daar had ik geen zin in vanwege mijn hobby als Deejay (+_ 6 mnd uit de running) Ik ging naar een manueel therapeut. Mevr Spieksma in den Haag. 8 weken later waren de klachten weg door de pH balans in het lichaam te herstellen. Waarom vertelde de dokter mij dat niet en waarom wist hier eigenlijk niemand iets over te vertellen? Een onderzoeker en anders denkend persoon was geboren, mag ik wel stellen terugkijkend.

Ik werd stap voor stap een onderzoeker naar alles wat te maken had met voeding en gezondheid. Dat zal dan ook als een rode lijn door deze tijdlijn lopen met verrassende ontwikkelingen. Ik werd lid van een netwerkmarketing bedrijf in 1999 wat mij 9 maal in Dallas Tx deed belanden en in contact bracht met vele artsen die voeding en supplementen hadden ontdekt bij hun gezondheid behandelingen.

9/11

11 september 2001 was ik voor de derde keer in Dallas toen ik op die bewuste datum ‘s ochtends op TV live de eerste aanslag zag gebeuren. Even later tijdens het ontbijt in het hotel, midden tussen de Amerikanen, waren we getuige van de aanslag in toren twee. Een gebeurtenis die ik nooit meer zal vergeten, maar dat was alles, ik verkeerde nog in een diep bewustheid coma.

– Pas in ongeveer 2003 ging ik wat meer lezen over 9/11 zoals het toen inmiddels genoemd werd.
– In 2004 DURFDE IK ER ZELF PAS OVER TE SCHRIJVEN, op mijn website en nieuwsbrief (5.000+ lezers met gezondheid nieuws)
– Het boek “Where Did the Towers Go?” (1 Dec. 2010) dat ik bestelde in Amerika van Dr. Judy Wood was voor mij het definitieve bewijs dat we hier met een complot te maken hadden. Geen complot theorie maar onverklaarbare bewijzen die mij gelijk confronteerde met: Evidence of Directed Free-energy Technology on 9/11

11-03-2004 De aanslagen in Madrid op 11 maart 2004 waren een aantal door islamitische terroristen gecoördineerde bomexplosies die plaatsvonden aan boord van vier forensentreinen in Madrid (Spanje), in de vroege ochtend. Er werden 191 mensen gedood en 2050 verwond, van wie velen ernstig. (Bron Wikipedia) Geen speciale alarm bellen gingen rinkelen bij mij

07-07-2005 [7/7] De bomaanslagen op Londen van 7 juli 2005, vaak 7/7 genoemd, waren een reeks gecoördineerde zelfmoordaanslagen op islamitische terreur in Londen, Engeland, gericht op forenzen die tijdens de ochtendspits met het openbaar vervoer van de stad reisden. (Bron Wikipedia)

Aan beide aanslagen had ik geen aandacht besteed op de site, ik was toen nog bijna geheel gezondheid georiënteerd.

Van 2003 tot 2005 vertegenwoordigde ik het Amerikaanse SpectraCell, een lab die intracellulaire vitamine analyses deden. Veel geleerd weinig resultaten, dokters zijn met ziekte bezig niet met preventie en optimale voeding.

30 september 2008 de start van gezondheidsradio op de locale omroep de slog.nl wat we gelijk tevens als podcast publiceerden op internet. De vaste kern was met Ron Fonteine en Mike Donkers, daarnaast vele tientallen gasten gedurende de jaren. Podcasten was toen vrij nieuw. De Nederlandse omroepen deden het veelvuldig en er was een podcast top 100 waar we al snel instonden. In 2009 stonden we zelfs een aantal weken in de top 10 tussen de ‘grote jongens’. Deed bleef niet onopgemerkt en deze persoon werd tot kwakzalver verklaard in oktober 2009, een award die nog steeds terug te vinden is in de Google ranking (zoek henk mutsaers) Vele malen zaten we het nieuws te lezen met kromme tenen, wat een eersteklas corruptie !!

Alle uitzendingen zijn nog steeds te beluisteren of the downloaden hier

En hier vindt je de index met onderwerpen van gezondheidsradio

11-12-2008 Gezondheidsradio gasten: Drs H.J. Trentelman en Wim Huppes (internist, filosoof en  biotechnoloog)  klassiek homeopaat en docent Ewald Stöteler. Mijn interesse op kanker genezen op een natuurlijke manier was definitief opgewekt.

12-02-2009 Casper Rutte is gast en komt vertellen over de GNM kanker en de giga invloed van een stress situatie in je leven.

10-03-2009 Désirée Röver over baarmoederhalskanker en haar boek dat vervroegd verschijnt op 22 april Désirée is vaccinatie deskundige.

24-03-2009 Als gast in de uitzending komt van Greaanpeace Dhr. Herman van Bekkem milieu / landbouw specialist. Onderwerpen GMO zaden – pesticiden – duurzame landbouw.

14-04-2009 Lizzy Turelinckx Dr. Rath Health Foundation: over Cellulaire Geneeskunde. 

02-06-2009 In de studio woonbioloog Richard Bruijne over elektrosmog (toen al) ~ dect telefoons – zendmasten en wat je daar tegen kunt doen. 

14-07-2009 Mike Donkers met: WHO verplichte vaccinatie in 194 landen mogelijk bij wet ! (ook toen al dus)

28-07-2009 Interview Paul Anthony Taylor Director External Relations Dr. Rath Health Foundation over de Codex Alimentarius en de verslaggeving van TROS radar over dit onderwerp. Paul: “De media zijn niet aan onze zijde als het aankomt op het verdedigen van de vitamine vrijheid”.

19-01-2010 Een bijzondere uitzending over Raymond Rife hij behandelde kanker door de frequentie van elke bacterie en virus in kaart te brengen en daarmee ook daadwerkelijk kan vernietigen ~ Aansluitend het verhaal van Hulda Clark en haar zapper ~ Als laatste een lage supersterke frequentie van het geheime wapen H.A.A.R.P waarmee men natuurrampen kan veroorzaken mogelijk de ramp in Haiti. (veel aangemerkt als complottheorie)

Ergens in 2009 werd ik via mijn volkstuin maatje uitgenodigd om mee te gaan naar Utrecht waar elke maand een bijeenkomst plaatsvond van “de Hoogste tijd”. Een groep webmasters, dokter, apotheker, jurist en meer. Daar zat een hoop expertise bij en leerzaam. Bovendien vond ik het ook wel een eer en leuk dat ook mijn artikelen in aanmerking kwamen voor plaatsing in hun nieuwsbrief. Heel wat complotten voorbij zien komen in die tijd, het is voor mij wel duidelijk. De wereld hangt van complotten aan elkaar en iedereen, ook wij, worden voor de gek gehouden op het een of andere gebied.

09-02-2010: Ron Fonteine met Climategate fraude door afname weer meetstations … (Toen Greta net uit de luiers was)

20-040- 2010 Interview biologische bakker Ad van der Westen (Zonnemaire), exporteert naar 14 landen

20 April 2010 De ramp in de Golf van Mexico met het olie platform de Deepwater Horizon. De BP olie ramp was voor mij de eerste valse vlag aanslag waar ik uitgebreid verslag van deed vanwege de inside informatie die ik toevallig had. Bij mij thuis op de bank zaten twee gasten die werkten in de olie industrie en een van die twee had de week na de ramp gewerkt met een overlevende en eersterangs getuige verklaringen. Lege accu van het veiligheidssysteem, de blowout preventer was de oorzaak dat de rubber manchet beschadigt naar de oppervlakte kwam, het boren ging gewoon verder en BP ramp was een feit, een complot feit. De aanslag vond plaats als de (nep) sterfdag van Hitler. Het was mijn eerste uitgebreide verslag dat zeker twee maanden duurde en meer als 12.000 bezoekers trok op mijn toenmalige site uitdaging.net. Vanaf die tijd was ik een fanatieke complot-onderzoeker. (de namen van mijn informanten geef ik nog steeds niet vanwege hun werkkring)

27-04-2010 Douwe Beerda over Permacultuur > Perma Cultuur Nederland (mijn eerste kennismaking met mijn latere passie)

11-05-2020 Mike Donkers maakt in het begin van gezondheid radio een aantal thema uitzendingen zoals “Er is maar één ziekte”. Met bijnier en schildklier uitputting heeft hij weer een hoogstandje afgeleverd waarbij hij medische problemen waar hele volksstammen onder leiden duidelijk weet uit te leggen voor een ieder. Bovendien draagt hij ook de testmethode aan die iedereen zelf eenvoudig kan toepassen en … hoe je deze gebreken effectief kan aanpakken.

dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

22-06-2010 In een wereld waar voormalig burgemeester Peter Vereecke uit België ons komt vertellen over nog meer onheil, over gif dat door vliegtuigen over ons heen gestrooid wordt, de zogenaamde Chemtrails. Over HAARP, over de BP ‘ramp’ in de Golf van Mexico, … over mensen die onwetend zijn en dringend het advies krijgen zich te informeren. Er zijn zaken die het daglicht niet kunnen velen maar ongeacht of je het nu wel of niet wilt weten, …. ze gebeuren. Peter doet een dringend beroep om uit de diepe winterslaap, of mogelijk uit een coma te ontwaken. Ontwaken om je stem te kunnen verheffen, wij met z’n allen! Omdat we anders tot zombies, tot slaven van het systeem worden. Machteloos, …. maar zo ver is het nog niet. We kunnen nu nog in actie komen. De eerste stap is echter jezelf grondig informeren en anderen daarop aanspreken. Als er een uitzending belangrijk was om te maken in de afgelopen twee jaar, … dan is het deze uitzending wel geweest. Wederom een uitzending met een hoog complot gehalte, en ook dit complot is nu de waarheid geworden ondersteund door een overheidsdocument: Owning the weather by 2025

30-11-2010 Mike Donkers over Kanker genezen met vitamine C en waterstofperoxide (hydrogen peroxide) beiden intraveneus toegediend. Dr Patrick Kingsley (MD)-(Boek) genas AL zijn patiënten hiermee. (het boek schreef hij pas na zijn pensioen) – (teken aan de wand)

24-12-2010 met o.a. Marc Daelemans (B) over de rol van Lava in de landbouw

11/18-01-2011 Mies Kloos (natuurgeneeskunde) met twee delen van de Germaanse Geneeskunde

15-02-2011 Mike Donkers met een bijzonder item over Kirlian fotografie waarmee je het “leven” kan zien van groentes

11 maart 2011 [311 satanische datum] De magnitude 9.0 aardbeving die op het noordoosten van Japan trof en de 40 meter tsunami die 15.893 doden vergde en 2572 vermisten, vernietigde 127.290 gebouwen en beschadigde meer dan een miljoen meer. Het leverde ook de meltdowns op in Fukushima en de evacuatie van 150.000 mensen binnen 20 kilometer van de kerncentrale alsook van gebieden die werden hard getroffen door radioactieve neerslag. Wederom een giga valse vlag aanslag. Meer info over Fukushima

Veel over geschreven indertijd op mijn oude site en zelfs op mijn eigen volkstuin Schindlers mineralen toegepast waarvan bekend is dat ze straling neutraliseren. Sins Fulishima zijn de veiligheidsnormen verhoogd, dus is het weer veilig, don’t worry be happy

29-03-2011 Speciale gast Martin Möhrke Internationaal seminar met Dr. Korotkov Menselijke Energievelden

17-05-2011 Een interview met natuurarts Rudof de Wit uit Willemstad, o.a. uitgever van een gezondheid magazine en maker van gezondheid radio en tv programma’s.

07-06-2011 Mike Donkers met lanbouwgronden mineraliseren en natuurlijk de ontwikkelingen rond de gevaarlijke monsterlijke EHEC bacterie

28-06-2011 Interview Rudy van Damme en Magdalena Troch van de pure food for children foundation uit België (zijn nog steeds actief)

12-07-2011 Mike Donkers met o.a. hebben koks verstand van goede voeding en statements van Weston Price aan gaande de base en zuurbalans een organisatie die Mike (toen) fanatiek promote

19-07-2011  Interview met voormalig huisarts Frits van der Blom

16-08-2011 In het tweede deel van het programma hebben we een gesprek met herborist Frank Radder en zijn kennis over gezondheid en biologische voeding.

30-08-2011 Mike Donkers met De Super Fruit Smoothie (We willen een Smoothie ingrediënten lijn opzetten tezamen met een fabrikant maar kunnen niet aan gekeurde biologische grondstoffen komen !!

06-09-2011 Rinno Heidstra over zijn boek het CelHerstel Concept 

Mike Donkers: vertaalde het boek Eating for Beauty van David Wolfe naar het Nederlands (Bij een lezing van David Wolfe in 2007 heb ik Mike voor het eerst ontmoet)

04-10-2011 Ik maak kennis met de  Video Lethal Injection: The Story of Vaccination de geschiedenis van vaccinaties. Ik zou geen enkle vaccinatie DURVEN nemen na het zien van deze video gebaseerd op jarenlang onderzoek. (Ook samen met mijn dochter zitten kijken – opvoeding)

20-12-2011 Eigen eBoek; Boek zoektocht naar gezondheid, succesboeken wilde het uitgeven maak ik besloot het gratis weg te geven.

10-01-2012 Interview met Pam Warhurst een van de initiatiefneemsters tot een lokaal voeding / tuinier project in het Engelse Todmorden wat in drie jaar uitgroeide tot wereldwijde aandacht.

17-01-2012 Mike Donkers SOPA wetgeving in de VS ~ Handelsboycot voor landen die GMO voeding weigeren.

30-01-2012 Presentaties door het land vanwege het boek dat Mike vertaalde van Weston Price

14-02-2012 Presentatie boek Weston A Price met Fred Meijroos (succesboeken) / Anneke Bleeker (kwik ~ aluminium) ~ Luuk Zandsta vertaler van het boek van Brian Peskin : “The hidden story of cancer” en natuurlijk nog een terugblik op die dag met Mike Donkers.

27-03-2012 Interview met Ellen Vader, (vaccinaties) Ellen woont in Frankrijk en is een strijdster achter de coulissen zoals ze zelf zegt maar ze gaat de confrontatie niet uit de weg en menig overheidsambtenaar en minister kreeg een pittige brief van haar op de deurmat.

01-05-2012 Deze week met als gast tandarts Fred Nelissen over Amalgaam vullingen en de mogelijke bijwerkingen van wortelkanaalbehandelingen en implantaten.

19-06-2012 Interview professor Brian Peskin schrijver van het boek, De verborgen kuur bij kanker

16-10-2012  Intervieuw met een cannabis expert Wernard Bruining.

04-12-2012 Met Ron Fonteine en Mike Donkers bespreken we de recente bedreigingen betreffende de verdere invoering van de Codex Alimentarius en de gevolgen voor de vrije meningsuiting die ernstig aangetast worden.

14-12-2012 | 15-01-2013 Mike Donkers over de valse vlag (school schietpartij) operatie Sandy Hook en de ontwapening van Amerika voor een verdere dictatuur en onderdrukking.

Speciaal voor dit overzicht heb ik wat meer onderzoek gedaan naar school schietpartijen en oeps, dat verraste mij op negatieve wijzen. Hier een beknopt overzicht: Jaar en aantal shootings.

 • 2000 – 6
 • 2001 – 5
 • 2002 – 6
 • 2003 – 5
 • 2004 – 3
 • 2005 – 5
 • 2006 – 11
 • 2007 – 8
 • 2008 – 14
 • 2009 – 6
 • 2010 – 10
 • 2011 – 9
 • 2012 – 10
 • 2013 – 23
 • 2014 – 34
 • 2015 – 19
 • 2016 – 14
 • 2017 – 11
 • 2018 – 36
 • 2019 – 51
 • 2020 – 5
 • totaal: 289
 • —//—
 • Hoe komt het dat die shootings vrijwel uitsluitend in de VS plaatsvonden? Ontwapenen Amerikanen soms? [bron]

22-01-2013 Gast vandaag is Bert Suik. Hij ontdekte waarom er zoveel mensen dood gaan op de eerste dagen van hun vakantie (in Spanje). Hij ging technieken toepassen zoals EFT (Emotional Freedom Technique) en via de website van Dr Bradley Nelson schrijver van het boek The Body Code en The Emotional Code, werkwijzen die wij inmiddels kennen als GNM.

19-02-2013 Juglen Zwaan in de uitzending, schrijver diverse boeken over gezondheid. 0.a. de supplementen wijzer

26-02-2013 Interview met natuurgeneeskundige Trudy Vlot over de SCIO energetische testmethode die zij al enige jaren toepast in haar praktijk waarbij ze vooral gespecialiseerd is op kinderen met gedragsproblemen (ADHD, ADD, autisme e.d.) en bij de volwassenen met burnout, chronisch vermoeidheidssyndroom en darm (gerelateerde) klachten. Verder schreef ze een boek: GEZOND IS helemaal niet SAAI” speciaal gericht op kinderen

09-04-2013 Interview met Rinno Heidstra over zogenaamde DNA matrix het verwerkingsprogramma dat de groei en gezondheid van het lichaam stuurt. 

04-06-2013 Met o.a. Bilderberg meeting deze week met Beatrix, Koning Willem en Rutte!!

11-06-2013 Woonbioloog Richard Bruine over de laatste ontwikkelingen op het gebied van straling en met name de G4 netwerken die nu worden uitgerold.

25-06-2013 Interview met Martin Möhrke over medische Thermogratie ook wel infraroodscreening genoemd deze methode ziet niet wat er verkeerd is gegaan maar wat er aan het verkeerd gaan is!

27-08-2013 Afgelopen zondag waren we in Brussel om de protestactie mee te maken tegen Chemtrails. Het was voor het eerst van mijn leven dat ik ergens tegen ging demonstreren. Ik was op tijd gegaan om in ieder geval voldoende tijd te hebben met wat mensen te praten. Dat deden we met de mede organisator Luc Vervliet en wat gasten Pascal, Jo en Chantal schrijfster van the alchemie of love. Peter Vereecke gaf ook acte the presence en was een van de sprekers. In totaal waren er zo’n 150 mensen komen opdagen waaronder een Engelsman een jongedame uit Berlijn en ondergetekende vertegenwoordigde Nederland in de hoofdstad van de EU. Een korte impressie van deze dag, waar boven onze hoofden, om ons niet teleur te stellen natuurlijk de Chemtrails getrokken werden.

18-02-2014 De strijd tegen de vaccinatie waanzin: Peter Vereecke voor de rechter, de beschuldiging, de reactie van Peter op de uitspraak en tevens een reactie van Marcel Messing.

25-02-2014 De tweede aflevering in een serie opgenomen tijdens het Weston Price Congres met Sally Fallon.

18-03-2014 Rinno Heidstra over zijn nieuwe boek; “Actief Water” en verder nog infrarood mammografie een methode die gebreken opspoort lang voordat je zelf merkt dat je ze hebt. Maar vooral, wat je kunt doen om deze te corrigeren.

29-04-2014 De laatste aflevering van gezondheid radio
Wegens tijd gebrek gaan we stoppen: De laatste aflevering met Ron Fonteine, Mike Donkers en Juglen Zwaan, een terugblik op bijna zes jaar gezondheid radio en nog enkele actuele items ……
Alle afleveringen uitsluitend >HIER < te downloaden.

Al die jaren gezondheid nieuws maakte vooral duidelijk dat de farmaceutische industrie op zich èèn groot complot is tegen de mensheid bijgestaan door de voedingsindustrie.

Op 17 juli 2014 stortte een Boeing 777-200ER van Malaysia Airlines met vluchtnummer MH17 neer bij het Oost-Oekraïense dorp Hrabove in de oblast Donetsk. Ik was de dag erna op terugweg uit Italië (koerier) toen ik het nieuws hoorde om 10.00 uur. Binnen 5 minuten vermoedde ik al een valse vlag, immers de daders waren al bekend binnen 24 uur (Hoe herken je een valse vlag) Die avond na het bekijken van een getuige video van een voormalige Duitse fighter piloot was het voor mij duidelijk, neergeschoten door een SU 25, zeker omdat de MH17 lager was gaan vliegen dan normaal. Binnen de maximale vlieghoogte van de SU 25 en 30 mm kogelgaten in de cockpit !!

13-11-2015 De aanslagen in Parijs van november 2015 omvatten een zestal terroristische aanslagen in de avond en nacht van vrijdag 13 november 2015. Parijs /  Saint-Denis. Tijdens de aanslagen vielen 129 doden en meer dan 350 gewonden van wie er daags na de aanslagen nog veel in kritieke toestand verkeerden.

dotcom.radio

Na exact 2 jaar begon het weer te kribbelen en had ik wat meer tijd ter beschikking, geen werkdagen meer van 12 / 13 uur en gezondheidsradio werd dotcom omdat we veel meer ander nieuws wilden brengen. Ron Fonteine ging het gezondheid nieuws weer doen (voornamelijk) en ondergetekende samen met Mike de rest van wat er speelt in de wereld.

17-05-2016. Ik had een verbod opgelegd gekregen van de voorzitter van de lokale omroep dat ik niet meer mocht zeggen dat kanker te genezen is. Dit naar aanleiding van een klacht van een luisteraar. De uitzendingen van gezondheidsradio werden al die tijd gewoon herhaald, tijdloze informatie. Dat spreekverbod heb ik opgelost door de vraag te stellen aan een medicus, in dit geval Rinno Heidstra. Probleem opgelost, vrijheid van spreken hersteld en kanker is dus te genezen !! Maar, … maar je moet wel naar de goede dokter gaan die daar verstand van heeft en, … nu 2020 zal de wereld nog een schok te verwerken gaan krijgen op dit gebied. Positief behalve voor diegenen die iemand recent verloren hebben zonder de waarheid te kennen.

24-05-2016 gaan we gelijk “los”: In de tweede aflevering hebben we de volle 55 minuten een gesprek met Mike Donkers. Van Chemtrails tot HAARP wat begin deze maand Mei bijzonder actief werd waargenomen en wat daar voor jezelf aan te doen is.We praten over frequenties, over nuit de bois over de Brexit en de Nexit, over complotten, de home sene, de Bilderberg conferentie in Dresden, en meer …

Het team werd versterkt met Arend Zeevat (o.a. Argusoog)

07-06-2016 een special met Ron Fonteine over zijn pagina nieuwskanaal, de invloed van zonnestormen, het magnetische veld van de aarde en aanverwante zaken … 

14-06-2016 In deze vijfde aflevering het verhaal van Dick van Nieuwkoop. Hij is als milieuvluchteling uitgeweken naar andere landen waar nog schone lucht is / was. Op de vlucht voor fijnstof nadat hij vergiftigd was nabij onze mooie keukenhof. 

28-06-2016 Brexit special

05-07-2016 met als belangrijkste item: Rutte bereid het Oekraïne referendum te verwerpen.

31-07-2016 belangrijkste onderwerp: Verkiezingen Amerika

28-08-2026 met o.a. Satanische rituelen

18-09-2016 met o.a Waarom bindt men mensen vast bij orgaandonatie? 

25-09-2016 met o.a. Boek en video serie; – the Truth About Cancer – (wordt uiteindelijke een paar weekjes top 10 boeken verkoop in de VS. Boek besteld in de VS en is nu vertaald door succesboeken.

16-10-2016 met o.a een van de hoogtepunten uit de politieke carriere van mijnheer Rutte: Oekraïne verdrag met Hollandse kattebel,

30-10-2016 Voor het eerst komt naar buiten: 33.000 gewiste eMails H Clinton

09-11-2016 Extra uitzending vanwege de overwinning van Donald Trump in de VS, een aardverschuiving zoals in [sommige] Alternatieve Media werd voorspeld en de reguliere media nog steeds niet kunnen geloven.

18-12-2016 met als belangrijkste nieuwe stroming in de EU: Rapefugees in Duitsland

01-01-2017 De term NEP nieuws wordt verheven naar nieuwe hoogtes dankzij nummer 45 in de VS.

08-01-2017 met o.a Live tijdens de uitzending de volgende Truck valse vlag in Jerusalem

17-02-2017 Nu met de lockdown in gedachte werd er toen al gesproken van Verplichte microchipping

26-02-2017 gezondheidsnieuws: Gemiddelde leeftijd VS is aan het dalen, dus de eerste bewijzen dat junkvoeding en medicijnen hun uitwerking niet missen op de achteruitgang van de gezondheid.

12-03-2017 Verkiezingen Nederland, de grote vraag hoeveel procent van Nederland is wakker?

26-03-2017, …. toen al op dotcom.radio Waarom 5G netwerken zo gevaarlijk zijn voor onze gezondheid

30-04-2017 Nigel Farage krijgt steeds meer de heldenstatus en terecht.

28-05-2017 Couppoging in Witte Huis duurt voort: fictief Rusland-scenario opnieuw uit de kast gehaald, mogelijke impeachment (afzettingsprocedure) Chemtrails nu officieel toegegeven in de NYTimes

04-06-2017 Bilderberg 2017 – Filippijnen

29-10-2017 Nieuwe documenten laten zien dat Amerikaanse justitie in Obama tijd linkse terreurgroepen financierde 

26-11-2017 #Metoo – Clinton Foundation en meer ….

Sinds november, niet expliciet vermeld maar wel in de uitzendingen wordt er al voorzichtig gesproken over “Q”

11-03-2018. Werden in de uitzendingen steeds gesproken over de bijdragen van Mike en Henk, of Trump, Trump, Trump in deze uitzending werd gesproken over: De ontmanteling van de deep state en meer

18-03-2018 gingen we weer een stapje verder Q anon Trump en de STORM

17-05-2018 O Anon – Trump bezoek Noord Korea

01-07-2018 Het schaakspel begint de informatie oorlog: Gaat het Q spel beginnen in juli ?

09-12-2018 De Gilets Jaunes / gele hesjes beginnen de aandacht op te eisen in de uitzendingen

30-12-2018 met het boek de Muzikale waarheid, de banden van topartiesten met de CIA, pedofilie en de satanische onderwereld.

21-04-2019 (aflevering 150 maak ik melding van de (vals vlag) aanslag op de Notre Dame. Het valt mij nu zelf ook op dat de afgelopen jaren ik nergens expliciet melding maak van de hele serie valse vlag aanslagen. We weten immers waarom ze plaatsvinden en hoeveel er ook plaatsvinden, ze hebben allemaal het zelfde doel. Mensen angst aanjagen en afleiding van belangrijke zaken die jij liever niet mag weten.

Duidelijk moet zijn dat je met een website / (forum Mike) en de radio/podcast boven op het nieuws moet zitten elke dag, zo snel gaan de zaken allemaal. Eigenlijk niet te toen met z’n tweetjes. Gelukkig zoeken de forumleden mee.

Een vermelding verdient zeker de input van Ron en zijn speurneuzen werk, echter. Op gezondheid nieuws werd hem de mond gesnoerd en kon hij niet meer vrijuit spreken over waar gezondheid -ECHT- over gaat. Optimale voeding vitamine en mineralen via de voeding of suppletie. De breuk kwam eigenlijk door de richting die Ron steeds weer ventileerde, die 180 graden tegenover gesteld was aan die van mij en Mike. Een andere mening, jazeker dat kan, maar elke week weer over hetzelfde dat wordt irritatie. Mensen die het met Ron eens zijn volgen hem en de rest blijft bij ons aan boord

20 jaar van de ene in de andere verbazing vallend, van de ene in de andere ontsteltenis waren er steeds weer nieuwe aanwijzingen welke kan het in zou gaan in de wereld. De grote klapper betreffende de uitrol van de Nieuwe Wereld Orde kwam dan ook niet als een verrassing met de #lockdown vanwege de Corona, COVID 19, Chinese griep. Verbazingwekkend en heel bezorgt zagen we het gemak waarmee de wereld voor de gek kan worden gehouden. In de 21ste eeuw blijkt een informatieoorlog een makkie, terwijl alle informatie te vinden is binnen seconden. Dat is wat angst en propaganda doen. Wat dit gaat doen voor de mensheid in zijn geheel, als de grote veranderingen zichtbaar gaan worden voor de massa en hun staat van zijn, … dat blijft de grote vraag?

Wat voor ons, het leger onderzoekers als een overwinning, een bevrijding gevierd gaat worden, na twintig of veel meer jaren onderzoek, welke schok gaat dit worden voor mensen die totaal in het duister gehouden zijn. Het is juist de gedachte dat zij al die talloze aanwijzingen in de wind hebben geslagen, genegeerd. Wat doet dit met je zelfvertrouwen en je geweten?


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk