Geeft jouw kompas wel het Noorden aan ?


Als je innerlijke kompas niet altijd het zelfde aanwijst, -altijd-, welke koers vaar je dan in je leven? Loop je dan niet het gevaar op de klippen te lopen? Is het dan niet gelijk het haantje van de toren dat met alle winden meewaait?

aanmelden via de Telegram app

Op de persconferentie van Minister President Mark Rutte (ik kijk niet, wordt misselijk van zijn kop) worden de teugels gevierd bij de #Lockdown. Iedereen blij, …. nou ja diegene die zonder kompas door het leven gaan tenminste. Die worden blij van dat kleine stukje vrijheid zonder te kijken naar; “Hoe komt het nu eigenlijk dat de overheid ineens de macht heeft om de gehele economie voor miljarden mensen te terroriseren?

Voor mij is de overheid nu onderdeel van de grootste -TERREUR- organisatie ter wereld, -OOIT IN DE GESCHIEDENIS- punt.

Elke politicus die zich daar niet expliciet tegen uitspreekt is onderdeel van het probleem.

In het wakker worden proces van mensen zie je nu ook duidelijk dat ze een kompas ontberen. Ze varen op de mening van de ander.

  • Wat denk jij hiervan?
  • Waarom heb je het daar nooit meer over?
  • Vragen, vragen, vragen?

Nooit een opmerking; ik heb dit gehoord, dat gelezen en wetende dat 1+1=2. Zit ik dan in de goede richting of probeert men mij op een dwaalspoor te brengen?

Op deze wijze ben je voor jezelf een probleem aan het analyseren waarbij de gestelde vraag het ontbrekende puzzelstukje zou kunnen opleveren of je gaat samen verder zoeken in een andere richting.

Deze wijze van aanpak zal je vertrouwen in je interne kompas doen toenemen en daarmee wordt je minder afhankelijk van iemand anders zijn mening of inzicht, je wordt bovendien minder beïnvloedbaar voor propaganda en nep nieuws.

En oh ja, een krant lezen, journaal kijken, dat is een zinloze tijdsbesteding, bovendien wordt je blootgesteld aan de meest verfijnde vorm van propaganda door mensen die daar hun beroep van gemaakt hebben. Dan heb ik het niet over het leger NSB journalisten maar over de persbureau’s waar men de copy – paste – hapklare brokken maakt voor het journaai volkje die ons met hun schandelijke berichtgeving, ons een oor aan proberen te naaien. En lukt dat? Kijk eens terug de afgelopen 8 weken, het antwoord is een volmondig; “JA”.

Morgen ga ik een tijdlijn publiceren van mijn ontdekkingsreis van de afgelopen grofweg twintig jaar, gezondheid, samenzweringen, alles kom je daarin tegen, maar ook ontdek je wellicht de kompas aanwijzingen die mij hier in Frankrijk deden belanden, aanwijzingen van tien jaar geleden.

De rode draad was gezondheid en niet laten gebeuren wat je om je heen ziet gebeuren, gaan voor het aller hoogste. Mike zei zondag nog tijdens dotcom.radio: “Ik hoop het voor je”. Maar met hoop kom je er niet, je moet een rotsvast geloof hebben in je eigen reis. De permacultuur tuin die ik nu aan het aanleggen ben wordt onze blauwe zone, zondag zijn de eerste vaste planten, een viertal bramenstruiken geplant. Een ruilhandeltje met Fransen uit de plaats. Ik heb vier vrachten uit hun kleine bostuin opgeruimd. Maar wat voor de een afval is, dat is voor een ander weer waardevolle humus, de bramenstruiken kreeg ik er nog bij.

Zo vaar ik ook op mijn Q kompas waar ik vertrouwen in heb met deze week de twitter trend “ObamaGate”, het worden spannende weken en maanden. En het begon allemaal met die eerste stapjes op het gebied van de gezondheid, met de eerste complotten onderzoeken en het kompas te leren lezen. Een reis waar ik nu met genoegen op terug kan kijken, die mij op plaatsen bracht, … in contact bracht met, … 


dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk