CDC (RIVM VS) vergelijkt ziekenhuisopnames met coronavirus met seizoensgriep en geeft dat eindelijk toe dat het VEEL MINDER gevaarlijk is voor kinderen !


gedachtenvoer 200

Corona virus COVID 19 –JIJ– bent voor de –GEK– gehouden met het Corona Virus, het is niet gevaarlijker dan welke andere griep. Wij –WISTEN– dat al lang, omdat wij –COMPLOTONDERZOEKERS– zijn. Wij laten ons niet voor de gek houden !! Jullie klaarblijkelijk wel, en nog steeds. De vraag is; –WAT– gaan jullie met deze informatie doen. Mag mijnheer –RUTTE– verder gaan met het uitrollen van de fascistische wereldorde, ga jij je kinderen, … en kleinkinderen verraden, gehoorzaam de Corona app gebruiken of, ….

– HM
aanmelden via de Telegram app

Bron artikel de GatewayPundit. There It Is: CDC Equates Coronavirus Hospitalizations to Seasonal Flu and Finally Admits It’s MUCH LESS Dangerous for Children
Door:  Jim Hoft Published May 2, 2020 at 11:08am

LET OP DEZE WEBSITE IS VAAK NIET MEER BEREIKBAAR AFGESCHERMD VOOR BEWUSTE LEZERS

Eind februari, bijna een maand nadat president Trump het reizen van China naar de Verenigde Staten in januari had verboden, terroriseerde de CDC Amerikanen door te beweren dat het Wuhan-coronavirus in zijn epicentrum een sterftecijfer van 2,3% had.

De CDC vergeleek het sterftecijfer van het coronavirus van 2,3% met het seizoensgebonden sterftecijfer van de griep van 0,1%.

Twee weken later veroorzaakte de WHO-leider, Tedros Adhanom Ghebreyesus, wereldwijde paniek toen hij beweerde dat de COVID-19 een sterftecijfer van 3,4% had en vergeleek dat aantal vervolgens met het jaarlijkse geschatte seizoensgebonden sterftecijfer van de griep van 0,1%.

Deze onverantwoordelijke en volkomen onjuiste verklaringen leidden tot de grootste economische crash sinds de Grote Depressie.

30 miljoen Amerikanen zijn momenteel werkloos vanwege de crisis en het aantal groeit elke week. (noot: en velen elders ter wereld)

Nu dit…


dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Vrijdag stelde de CDC het Wuhan-coronavirus gelijk aan de seizoensgriep.

De COVID-19-ziekenhuisopnames zijn “vergelijkbaar met” die in de categorie van 65 jaar en ouder tijdens “recente griepseizoenen met hoge ernst”.

En de ziekenhuisopnames van COVID-19 voor kinderen van 17 jaar en jonger zijn VEEL LAGER dan de seizoensgebonden ziekenhuisopnames voor griep tijdens de recente griepseizoenen.

De COVID-19 is MINDER GEVAARLIJK voor kinderen dan een typische griep!

Noot: Jij bent dus voor de gek gehouden, wij niet, wij zijn de complot onderzoekers en wisten dit al gelijk, ….

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk