Geen grote (sport) evenementen -ALARM- (lees de kleine letters)


aanmelden via de Telegram app
gedachtenvoer 200

Geen grote evenementen zoals Formule 1, voetbal, popconcerten, dat melde het journaal. Mijn eerste gedachte was, -ALARM- De terugkeer naar een normaal leven wordt zo nog duidelijker, -HET GAAT NIET GEBEUREN- !! Een waarom vind ik dit zo’n alarm situatie, ik hoop dat daardoor meer mensen zich gaan afvragen, of zoals je wilt, gedwongen worden om zich af te vragen hoelang die poppenkast dan wel gaat duren. Net als bij een contract, lees de kleine lettertjes.

Lees de kleine lettertjes: Het is de bedoeling dat pas als iedereen gevaccineerd is het normale leven weer een beetje terug gaat keren, maar alleen voor mensen met een vaccinatie paspoort (nee fout) iedereen met de chip inplant waar onder andere je vaccinatie paspoort op uitgelezen kan worden naast een schat aan andere informatie waardoor je privacy dik onder nul gaat belanden. Geen verplichte vaccinatie dus, maar ieder ander die geen vaccin heeft mag niet meer deelnemen aan het leven. Vrijwillige lockdown dus voor de rest van je leven. – einde wat het journaal (nog) niet vertelde.

Het inmiddels beruchte sociale paspoort kan op deze manier nog dit jaar ingevoerd worden. Eerste rang burgers die exact volgens de regels van de dictatuur leven krijgen voorrechten die anderen niet krijgen, en dat alles volledig geautomatiseerd. Geen grote mond, zeker niet vertellen hoe jij erover denkt en protesteren zijn dingen die echt tot het verleden behoren.

Hoeveel mensen dit -ter elfder uren- nog gaat ontdekken is wel een beetje in te schatten. Ja kan nu als burger ook gedachten lezen bij de medeburger.

Weten wat iemand denkt? Het wordt steeds makkelijker.

Google, Facebook, YouTube, het zijn allemaal meester in gedachtenlezen en de toekomst voorspellen gebaseerd op het gedrag van mensen. Tegenwoordig heb je daar deze techniek niet meer voor nodig. Je kan dit bij velen op 1.5 kilometer afstand zien. Mensen die met zomerse temperaturen nog met een mondkapje oplopen.

Met de 1,5 meter economie heeft dit getal iets magisch, nee de verkeerde woordkeuze, iets satanisch. 1.5 kilometer en ik kan je gedachten lezen, …

Mensen die wel hersenen hebben maar vergeten zijn hoe ze te gebruiken !!

Tik eens in bij de zoekmachine; “Waarom je in de zomer geen griep hebt?” Het korte antwoord; “Een griepgolf komt altijd in de koude maanden” Wat doe je dan met dat mondkapje op? Je loopt voor lul, mannen, … en vrouwen.

Met grote letters staat op je hoofd te lezen;

  • Ik ben bang
  • Ik kan me niet meer herinneren wat ik als kind geleerd heb
  • Ik geloof wat de media mij vertellen
  • Ik geloof wat de politiek mij verteld
  • Ik heb geen vertrouwen in mijn eigen waarnemingen.
  • Ik kan niet logisch (meer) nadenken

en ik denk; “Wat zijn sommige mensen toch dom, heeeeel erg dom!”

Nog meer als ooit tevoren is deze spreuk van toepassing; “De krant brengt de leugens in het land”

En kom niet met het verhaal dat je dit verplicht bent, …

Verplicht om voor lul te lopen, want je weet hoe ik over je denk!

De volgende maatregel wordt een dus een verplichte vaccinatie,…

… als Bill Gates zijn zin krijgt, …

Nou dat ga ik ook niet doen dus waarom zou ik nu zo’n lullig mondkapje opdoen?

En als je -gedwongen- wordt een mondkapje te dragen?

Zet er dan een protest tekst op, bijvoorbeeld “Ik haat Facisme” – “Ik loop voor lul” bedenk iets, ..
Doe een anoniem masker op en daarvoor weer en mondkapje
Als de politie zegt; “doe dat masker af”, kan niet, dan breng ik “U” in gevaar.
Maak het kapje smerig vuil.
Doe er ook een op je achterhoofd, boven op je kop, je kont en je lul.

De grote vraag die mij (vroeger) wel eens bezig hield:

“Hoe kan het dat al die joden zich zonder tegenstand naar de gaskamers lieten leiden?”

Nu kan ik het antwoord al wel een beetje zien, mensen zien het gevaar niet, hartstikke blind, ter goede trouwe. Ik hoorde in een documentaire vertellen dat voor de aanvang van de tweede wereldoorlog de argwanende Joden Duitsland verlieten en naar o.a Amerika emigreerden, achter bleven zij die dachten dat het wel goed zou komen. De meesten van hen werden vergast.

Nu zien we exact hetzelfde gebeuren als in de aanloop van de tweede wereldoorlog, een totalitair bewind die bezit wil nemen van ons hele leven. Echter op een geheel andere manier. Opsluiten hoeft niet meer want met de techniek is de gehele wereld tot een gevangenis om te toveren.

HOE GEWILLIG LATEN MENSEN ZICH NU ONDERWERPEN MET EEN NEP VIRUS, DOOR NEP MEDIA EN POLITIEKE DICTATORS ? JE ZIET HET, EEN MAKKIE !!

Nou dat gaat heel makkelijk, dat hebben we de afgelopen acht weken gezien, mijn mond staat nog steeds open van verbazing na al die weken.

Stekeblind en of en door wie er nog actie gevoerd wordt is tot op heden onduidelijk ?

Zijn we nu wakker, of zijn we het niet?
Zijn we wakker maar durven we het nog niet te tonen?

Duidelijk is dat de mondkapjes mensen, de voor lul lopers afgeschreven kunnen worden, … aanspreken, nee laat maar.


dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk