Statement


aanmelden via de Telegram app

06-05-2020 Alle mogelijkheden probeer ik te benutten om mijn gedachten te uiten tegen de huidige politieke nachtmerrie, website, podcast en YouTube (als de video niet geblokkeerd wordt vanwege de muziek input) – (eigen liedje)

P.S. Mijnheer Rutte, dat konijntje is toch niet wat wij denken, … adrenochrome | Hier de recht voor zijn raap versie, … en mijnheer Rutte heeft de verdenking op zich geladen met deze foto

Niet -IEDEREEN- zal dit bericht -DURVEN- te delen bij hun vrienden, collega’s en familie, omdat het te heftig is, veel te heftig. Maar met zwijgen, ben je wel -MEDEPLICHTIG- aan de misdaad. Je bent dan geen haar beter dan de dader zelf.

Protest op de poort voor het huis
Plandemic Documentary The Hidden Agenda Behind Covid 19

dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk