5 Mei, wereldwijd protest tegen de #lochdown en de leugens


Terwijl een deel van de wereldburgers aan het nadenken is over het leven, even ontwaakt uit de Zombie modus, door de #lockdown. Intussen is voor sommigen -Rutte weer in genade gevallen- voor zijn inzet in de Corona crisis. Hoe dom kan je zijn als de gehele economie gesloopt wordt en vanaf nu deze mensen -juist deze mensen- tot willoze slachtoffers zijn vervallen. Het zijn deze mensen die straks wild om zich heen kijken met in hun ogen -HELP- Wat is er gebeurd?

De -WERELD- viert bevrijdingsdag overal en de -MEDIA- ach ja die volgen orders en niet meer. Onze journalisten mogen niks zeggen, durven niks te zeggen … Ik vraag mij net af of we die ook net als de NSBers na de oorlog, de informatie oorlog -KAAL- mogen scheren ?

De meeste betogers lopen zonder masker, ze weten dat het een nep pandemie is. De politie volgen netjes de orders op, als trouwe marionetten dienaren, blij dat ik geen agent ben, je loopt echt voor lul met zo’n kapje dames en heren, …

aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram alternatiefnieuws.eu de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

Gelukkig is er nog hoop, alhoewel hoop -ALTIJD- gekoppeld is aan -Actie- wil je ooit iets krijgen wat de toekomst gestalte moet geven.

Let op: Amerika is op weg naar het -hervinden- van de vrijheid. Dankzij de wakkere bevolking die gestemd hebben op Donald J Trump. De zombies in Nederland dreigen weer te gaan stemmen op deze Nieuwe Wereld Orde marionette pop, …

Steun de andere krant

NEDERLAND LET OP UW SEACK


dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk