Hebben we duizend toekomstmogelijkheden of -NU- slechts twee ?


Ik zat zaterdag te kijken naar een video van Amazing Polly, een burger journaliste die heel diep gaat in haar onderzoeken. (Veel respect voor haar) Net na het 3.00 minuten mark kwam ze met de statement; “Hebben we nu duizenden toekomst mogelijkheden of slechts twee?” Zonder verder te kijken ben ik met dit gegeven aan de slag gegaan. Wat ze zou kunnen bedoelen is dat je toekomst ontelbare mogelijkheden heeft maar, … in de basis op -dit moment- slechts twee.

aanmelden via de Telegram app

We verliezen de strijd (wat ik niet geloof – wat ik ook zeker niet -wil- geloven) en we worden onderworpen aan de Nieuwe Wereld Orde die -NU- al zijn intrede heeft gedaan, #lockdown, verplichte vaccinaties anders mag je niet meer deel nemen aan het leven, de onmenselijke 1,5 meter economie en natuurlijk de totale sociale controle economie.

 • Gaat dit mij zwaar ongelukkig maken?
 • JA !!
 • Nu heb ik nog de mogelijkheid de frustraties van me af te schrijven.
 • Nog nooit zoveel eigen artikelen geschreven als de laatste twee weken.
 • Maar wat als mij die vrije meningsuiting afgenomen wordt?
 • Of dat het geen nut meer heeft omdat we te laat wakker zijn geworden met z’n allen?

Er zijn dan ineens maar twee opties meer.

 • * Totale vrijheid, een leven zoals we nog nooit gekend hebben, leven in een wereld van overvloed en gelijke kansen voor een ieder, en ik denk hier zeker niet aan materialistische zaken.
 • * Optie twee is, zoals Mike het ook al zei, de meest voorbeeldige NWO slaaf worden.
 • * Maar kunnen wij dit wel opbrengen? Met niemand meer vrijuit kunnen spreken, je weet niet wie je kan vertrouwen (DDR 2.0) of je weet niet of je afgeluisterd kan worden, erger nog, of je gedachten met AI uitgelezen worden.

Is dan je droom, in goede gezondheid 100 jaar worden nog wel een droom, die het waard is om geleefd te worden ?

Dat zijn de gedachten die mij te binnen schoten bij de intro van Amazing Polly.

Ben ik ineens niet meer positief?

Jazeker wel, maar je realiseert je wel wat er op het spel staat.

Ik had het er deze week als eens over, …

Hoe dun is de scheidslijn als je ergens in een split seconde een beslissing moet nemen, wetende wat je weet, wat de consequenties zijn, welke keuze je dan moet maken in die ene split seconde?

Wetende wat je weet, dan staat de toekomst van de gehele mensheid op het spel, ik heb bijna 68 mooie jaren mee gemaakt en wil er daar nog zeker 30 aan vastplakken, maar wel in een wereld die ik voor ogen heb en niet de wereld die ik voor mij zie met agenda 21/30, en er zijn anderen die nog aan het begin van die reis staan.

overpeinzingen

Nieuwsgierig geworden, toch de video afgekeken van Polly, zo ken ik haar niet, de doortastende dame die alles uitzocht, die ging en keek waar anderen niet keken, verloor zichzelf in een droomwereld en hoopte te kunnen gaan waar anderen niet gingen, hoopte met rust gelaten te worden in haar kleine wereldje, …

Bekijk de -voor haar- korte video

Ben je de’r nog, ik bedoel na de video, … ?

 • Polly toonde haar diepste verlangens, weg uit de boze wereld ergens jezelf verbergen aan het einde van de wereld met wat gelijk gestemde mensen.
 • Maar wordt je op dat plekje echt gelukkig als er steeds de mogelijkheid is dat men je dit mini paradijs niet gunt.
 • Ik zit nu al in zo’n afgelegen gehucht en actief aan het bouwen aan mijn paradijsje, …
 • Intussen zitten mijn vrienden en familie -daar- waar ik wellicht niet meer mag komen en zij niet bij ons, … wellicht, … ?
 • … en dan komt er zo’n spit seconde, …
 • Wordt dan die film duizenden malen sneller afgespeeld, …
 • … en ben je daarna een micro onderdeeltje van de burgeroorlog, …
 • Voordat het de volgende seconde afgelopen is ?

Maar beter strijdend ten onder, …
… dan je leven lang slaaf

dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Maar wel blijven strijden voor een betere wereld, zo kennen we al twee wereldoorlogen en we staan nu voor het ravijn van de derde.

Zo voelen vele mensen dit, op verschillende plaatsen in de wereld verwacht ik deze week al relletjes, sterker nog in Berlijn was dat gisteren al een feit. Macron heeft de noodtoestand al verlengt tot 24 juli, net voor de grote vakantie, beducht voor de Gele Hesjes.

Voor “Q” gaat de tijd dringen anders zijn de eerste doden een feit vrees ik, nog deze week, …. we scheren langs de rand van de afgrond.

… tot die tijd blijven we hoop houden en actie ondernemen, tot de laatste seconde, … (?)


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk