dotcom.radio aflevering 203 van 03-05-2020

Save as PDF 

dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 203 De 8ste week lockdown gaat 17 maart in – Bijdragen luisteraars – met o.a manifest politie en kannibalisme – 1,5 meter economie druist in tegen de menselijke natuur – Pedo – Corona – 5G nieuws – Trump bezig met quantum internet – en natuurlijk de wereld van Qanon. [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur uitzending SLOG 21.00 uur podcast online 14.00 uur

I Feed All My Troubles To The Cleansing Fire.

– Jonathan Lockwood Huie

[John] Tijd om achterover te gaan hangen en zien hoe het zaakje zich ontwikkeld zoals we al die tijd zelf hebben kunnen zien aankomen…:-) Het kan niet anders dan dat er koppen gaan rollen, ook in de rest van de wereld. In mij eigen kring komt langzaam ook het besef dat er iets goed fout zit. Men moet nog even wennen aan het feit dat het Trump is die de toon zet voor de grote omslag…:-) Mooi ook om te zien hoe Tucker Carlson bij Fox laat zien dat ondernemers in de VS niet meer gehoorzaam zijn de voorschriften in NY en Maine. Main 1.3 milj. 33 doden en Lockdown weer een ondernemer die weigert te sluiten

[Peter] Kannibalisme bij wie …? – Korte samenvatting van Peter zijn betoog waarbij je kan opmaken (zijn we niet allemaal kannibaal?) Overzicht waar allemaal menselijke resten in zijn verwerkt | Vertrouwen op globalisten is net zo iets als vertrouwen dat Russisch roulette met een zesklapper met 6 kogels erin je een kans geeft …. | Maar ook daar heeft de [DS] volgens hun spirituele “verplichtingen” al eens voor gewaarschuwd …. Soylent Green [1973]. (noot 2022 wat er nu gebeurd. Heeft Trump de zaken versneld?)
http://www.imdb.com/title/tt0070723/

(Herr Sens) Open brief aan orde diensten – GV – Mijn Titel De Politie is / was Je Beste Vriend (?) [manifest]
— Meer democratie organiseert een tweewekelijkse videoconferentie op maandag 11 mei om 19u30. Schrijf in en stuur je vragen door naar info@meerdemocratie.be

[Rinno] Eerste Duitse POLITIEAGENT geeft video verklaring ontslag te nemen de dienstorder is gegeven dat vanaf mei agenten huizen binnen mogen gaan en mensen meenemen voor verplichte vaccinatie
https://www.youtube.com/watch?v=0QW6-QLc5D8

[Tsjeerd] Nibiru, Vrijland emailer | link naar StopDeBankiers: President Trump ‘zwenkt naar verplichte vaccinaties’, grijpt in met Big Pharma’s duivelse ‘warp speed’
— Antwoord: Tsjeerd, blijven doen he, kom terug in onze negatie krabben mand, kom bij ons dan zijn we weer samen ongelukkig. Jullie hebben nada oplossing nada hoop en erger, mensen die bang zijn denken niet meer na.
Bij je volgende mail maak ik een spam rule aan voor je dan zie ik tenminste je mails niet meer. En reageren stel ik niet op prijs

medeplichtig
Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

Gedachtenvoer

De wereld verandert … Zit jij in het overgangsteam?

De dunne scheidslijn tussen Sociaal afstand houden en sociale uitsluiting, … De 1,5 meter economie is een –TOTAAL ONNATUURLIJKE– leefwijze voor de mens. Het druist dan ook tegen elke vezel van je lichaam in, en steeds opnieuw op elk moment dien je voortaan om je heen te kijken of er geen politie is die je kan bekeuren. Erger nog, iedere -HALVE GARE- kan een foto nemen en naar de -WETSHANDHAVERS- | -DE POLITIE- sturen.
— IK DOE NIET MEE de politie en mijn medeburger verraders zijn nu mijn vijand. Ik kijk per geval hoe ik daar mee omga.

Lockdown – Social distance- in welk slecht computer game ben ik verzeilt geraakt?

#Noodwet, Petitie Stop De Noodwet

Is -hoop- hebben in een goede afloop eigenlijk geen -zwaktebod-?

Maak je op voor een harde landing, als je gekozen hebt voor -onbewust zijn-.

De tijd om mensen voor te bereiden op een zachte landing is al lang geleden verstreken. Je zal nu mensen moeten ontwaken met letterlijk een schop onder hun reet, in hun eigen belang … en in het onze. Niet luisteren, niet vatbaar, bewust onbewust en volhardend, links laten liggen en door naar de volgende want de tijd is gelimiteerd. Want stel je eens voor dat Amerika nooit Trump had gekozen als president, en ga me niet vertellen dat je daar anders over denkt want dan ben je zelfs in het pikke donker op een maanloze nacht dubbel geblinddoekt. Stel dus dat Amerika niet gekozen had voor Trump, en stel dat men in Nederland ook weer gaat stemmen voor Rutte (koude rilling – zie maanloze nacht met blinddoek).

Hebben we duizend toekomstmogelijkheden of -NU- slechts twee ?

#Lockdown– –Q

“I Want My Life Back” – German Anti-Lockdown Protests Worsen

3 Days 3 Nights
Every State forced into bankruptcy as the result of decades of mismanagement and political decisions to prolong a shutdown will be LEGALLY REQUIRED to open all its books in a Federal Audit before it can be “bailed out”. Oh the drama. Can you imagine what we will find?

– Jensen Grootste kroeg van NL i juni gaan we open, de keuze is failliet of failliet door boetes, …

FRANKRIJK 11 Mei, gaan de gele hesjes weer de straat op DE EERSTE DAG ? schreef ik 01-05 —NEE— Macron verlengt de noodtoestand tot zaterdag 25 juli de ingang van de vakantiemaand

JENSEN eindelijk openheid van zaken. Waarom hebben Amerikanen het recht op wapenbezit? Om zich te beschermen tegen de eigen overheid.

PEDO

67 politieagenten in Duitsland opgepakt ivm betrokkenheid pedonetwerk

Nooit bij stil gestaan: Het logo van het door prins Bernard opgerichte wereldnatuurfonds is logisch te verklaren: zwarte “Panda” ogen. Zou Bernard de enige zijn geweest met deze bezigheden, wat denk je?

Kinderhandel netwerk / pedo website
https://human.globalincidentmap.com/

Alibaba: Chidlren – Andrenochrome

CORONA

1.5 mtr economie anders kunnen ze de army drones niet toepassen om gevaarlijke personen te elimineren

Zerohedge: Tyson Foods Warns “Food Supply Chain Is Breaking”

Wet deelgezag
Dit wetsvoorstel introduceert een nieuwe vorm van gezag over een minderjarige, het deelgezag. De deelgezagdrager krijgt de bevoegdheid en verantwoordelijkheid om met de gezagdragende ouders en voogden dagelijkse beslissingen te nemen over de verzorging en opvoeding van een kind. Voor het kind biedt deelgezag meer duidelijkheid over de rol van deze derde en waarborgen voor behoud van contact met deze persoon of personen.

Consultatie gegevens
Publicatiedatum 24-04-2020
Einddatum consultatie 24-05-2020

Als dit waar is en er door komt lees ik verplichte vaccinatie tussen de regels door https://www.internetconsultatie.nl/deelgezag

Zie het verhaal van Neeltje, al 9 maanden kinderen uit huis geplaatst, … nu al sinds aug 2009 !!!

Blijf uit het ziekenhuis weg zo lang deze ‘crisis’ voortduurt – dat het zover moet komen in NL

Een masker dragen is geen beschermmiddel maar een duidelijk teken dat je onderworpen bent aan het gezag

IET 17 A cardiologist has blamed the food industry for ‘normalising’ ultra-processed junk food as more evidence emerges suggesting poor diet is the root cause behind increased mortality from Covid-19.

5G

CNBC (5G: Trump zet miljoenen in om de basis te leggen voor quantum internet in de VS.

WantToKnow: De leugens en de 5G-zendmast branden ..! valse vlag tegen ophitsing alternatieve media. en als dat bij %G is dan ook mer vaccins etc

IET 17 5G is dangerous bc if tuned to the right frequencies and then targeted it IS dangerous.

-MEDIA-

De Andere Krant Vrijheid – krijgen we weer een verzetskrant(je) net als in de oorlog. Niet gecensureerd door de sociale media?
Oplage 500.000 voor 5 Mei. 1 miljoen haalbaar.

NOOT: Dat geeft moed aan de verzetstrijders – NL is aan het ontwaken !!!! Zoek op oplages grootste krant, cijfers 2016 en 2018 Telegraaf 467.000 per dag 2016 – 2018 100.000 MINDER

deTelegraaf: Biden verslaat ~Trump in de peilingen
– noot Journalist heeft een erg natte droom, waarschijnlijk op een lek waterbed geslapen

”Als je waagt, groeit je moed.
Als je aarzelt, groeit je vrees.”

Mahatma Gandhi
leesbewust startpagina

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten