De dunne scheidslijn tussen Sociaal afstand houden en sociale uitsluiting, …


Wanneer is dit uniform veranderd in dat “uniform”

Heeft “oom” agent toen reeds de keuze gemaakt, … (?)

Eerste Duitse Politie agent geeft video verklaring ontslag te nemen

video verder naar onder

aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram alternatiefnieuws.eu de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

01-05-2020 – De 1,5 meter economie is een –TOTAAL ONNATUURLIJKE– leefwijze voor de mens. Het druist dan ook tegen elke vezel van je lichaam in, en steeds opnieuw op elk moment dien je voortaan om je heen te kijken of er geen politie is die je kan bekeuren.

Erger nog, iedere -HALVE GARE- kan een foto nemen en naar de -WETSHANDHAVERS- | -DE POLITIE- sturen.

Ik kan je op een briefje geven dat het beroep van politie agent nooit meer hetzelfde zal zijn.

Sociaal afstand houden kan al snel uitmonden in -SOCIALE UITSLUITING- van ‘oom’ agent en zijn gezin, … vrouw en kinderen.

Een paar weken geleden vroeg ik mij al hardop af: “Zijn de bestanden te kraken van de Corona app?”

 • Kunnen die bestanden gekraakt worden?
 • Wat denk je?
 • Als bedrijven krakers in dienst nemen om hun systemen beter te beveiligen, …

Als je dus denkt anoniem iemand aan te kunnen geven, wees er beducht op dat, mocht zo’n bestand worden gekraakt, dat jouw leven er nooit meer hetzelfde uitziet als tevoren. Sociale uitsluiting, met een boog om je heen lopen? –JA– je bent immer besmet en vele malen gevaarlijker dan welk virus ook.

Het Nieuws van 02-05-2020: NL-Alert-app maakte het mogelijk om de locatie van gebruikers van de app te achterhalen, bevestigt een woordvoerder van het ministerie van Justitie en Veiligheid.


Maar soms helpt de overheid zelfs een handje: Op de twee zoekgeraakte externe harde schijven van het Donorregister stonden gegevens van meer dan zes miljoen personen, schrijft minister Hugo de Jonge

Jij tast namelijk het -NORMALE- leven aan, de directe levensvreugde van elke mens, de normen en waarden van die ander. Dan ben jij dus de vijand burger of, … politieagent.

Politieagenten moeten dadelijk de wet gaan handhaven, welke wet? De politieke regels waarover veel onduidelijkheid bestaat of het wel wettelijk is en indien wel door velen als onwerkbaar gezien worden. Onwerkbaar door de week en in de vrije tijd de sloper van elke levensvreugde.

 • En dat voor een zielig Corona griepje
 • Minder doden als de voorgaande griepjaren
 • Kijk naar de CBS cijfers en gelijkwaardige feiten over de gehele wereld. Overal het zelfde beeld.
 • De politiek heeft gelogen
 • De media hebben gelogen
 • De politie mag nu de leugen gaan handhaven
 • Kansloos
 • Ontdek dat ook jij je bang hebt laten maken, …

En dan nog de grote vraag waarom al die regels, laten we eerlijk zijn, de meerderheid geloofd deze poppenkast niet en heeft dan ook geen zin om daar gehoor aan te geven.

Ik knuffel mijn dochter die ik tegenkom op straat. De politie ziet dit; “Mag ik uw legitimatie bewijs zien”, of wellicht hoor je in gedachte al; “Ausweis bitte

De grote vraag die dan speelt is; “Hoe lang blijft dat goed gaan?” Krijgen we Gele hesjes taferelen waar zaken uit de hand lopen en het publiek de confrontatie zoekt (of nep opstootjes zodat de politie carte-blank krijgt om geweld uit te oefenen? Alle scenario’s zijn mogelijk.

-DE SCHEIDSLIJN IS DUN-

gilets jaunes les armes
Kijk vooral even rechts, een politie agente die net als mannen heel stoer iemand neerknalt

Maar daar houdt het tegenwoordig niet op, Iedereen kan beelden maken van alle gebeurtenissen en op YouTube of facebook plaatsen of live streamen. Iedereen is journalist en het nieuws gaat snel.

“Oom” agent kan al snel in een spagaat komen door het herkenbaar in beeld van ongewenst gedrag zoals hierboven in de afbeelding.

Daarna kan het snel gaan, je krijgt commentaar op een verjaardag, bij de sportclub of je wordt op straat vijandelijk aangesproken in je vrije tijd. Natuurlijk kan je dit handelen, daar ben je op getraind maar wat als je partner openlijk wordt gepest of erger nog je kinderen.

Mensen zijn keihard en kinderen onder elkaar eveneens, …

Hoe leuk is het dan nog om politieagent te zijn?

Hoe veilig is het voor -verraders- die menen hun burgerplicht te vervullen in naam van een totalitair bestuur?


-De scheidslijn is flinterdun-.


Daar waar je gedwongen wordt je ambt uit te oefenen tegen de gangbare wil van het volk met gezag dat niet ontdaan is van dictatoriale trekjes kan die scheidslijn zomaar overschreden worden.

Er zal best onderzoek naar gedaan zijn, al zullen die cijfers letterlijk “onder de pet gehouden worden”, maar ik denk dat de politiebaan zeker een reden is geweest van echtscheiding. De vele uren Gilet Jaunes betogingen die ik gezien heb lieten zeer onwenselijk politie gedrag zien, daar waar deze geacht worden een voorbeeld functie te hebben. Duidelijk herkenbaar in beeld en niet veroordeeld door de organisatie, dus een vrijbrief van bovenaf voor wangedrag. Maar wat als dit duidelijk inbeeld komt en men weet waar je woonachtig bent en meer, …

Zet je eigen levensgeluk niet op het spel ‘oom’ agent, want ik heb er alle vertrouwen in dat dit sociale afstand houden gebeuren, deze nachtmerrie van korte duur zal zijn.

Bovendien kun je er op rekenen dat we je gaan vergeven. Het –VERTROUWEN– in je persoon zal echter –LEVENSLANG– geschaad zijn.

Verhuizen of een nieuwe indentiteit zou nog een oplossing kunnen zijn als je het zorgvuldig aanpakt en je een verzoek indient bij Google en Facebook om je sporen grondig te verwijderen.

Bedenk hoe leuk je leven is en hoe het zou kunnen worden?

Ja, … de maatschappij verhard als je gekken hebt die menen in de directe persoonlijke levenssfeer van de mens te mogen ingrijpen.


een politiestaat of normaal straatbeeld (Gilets Jaunes Paris)

Hier hadden meer als 80 Franse agenten ook moeilijkheden mee, ze stapten zelf uit het leven -zelfmoord- om hiermee de rest van de familie niet in financiële problemen te brengen (?)

Kijk tip lezer, Engels ondertiteld
dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk