Q April Showers


De -Gehele- Wereld gaat op slot tot -Goede Vrijdag- ! Oorlog is allemaal bedrog. Als je iets kunt doen, laat de vijand dan geloven dat je het niet kunt; als je dichtbij bent, doe dan alsof je ver weg bent.

Het geheim zit hem in het verwarren van de vijand, zodat hij onze werkelijke bedoeling niet kan doorgronden. De toespraak van Trump zat boordevol geheimtaal berichten voor de anons en voor de vijand. Luister naar dotcom.radio

X22 Report 29-04-2020 – Ongecensureerd via BitChute

statische afbeelding, kreeg de link niet meer gevonden op Twitter
Zo gaan de Pedo’s om met kinderen en veel erger.
Kijk naar de ogen en denk aan Panda beertjes (Prins Bernhard zijn passie)

Lees onderstaande twitter draadje > klik op het Twitter symbool

TOCH PRETTIG DAT AL DE STERREN MET ONS MEEVOELEN, … ja toch?
op 36.40 over 5G Tesla techniek

Mike Donkers fact(s)forum | dotcom.radio

Inmiddels wordt mij steeds meer duidelijk waar Jensen mee bezig is:

Hij luistert achter de schermen naar David Icke en wie weet hoeveel meer ‘complotdenkers’ (lees: onderzoekers). Of je Icke nu ziet als gecontroleerde oppositie of niet, veel van de feiten die hij noemt in het interview dat Jensen op zijn site heeft geplaatst worden al wekenlang door Jensen genoemd. Door ons naar zijn site te lokken komt Jensen nu openlijk uit voor het feit dat hij Icke als een van zijn informatiebronnen gebruikt.

Hoewel ik lang niet meer zoveel op heb met David Icke moet ik toegeven dat het niet het corona-5G verhaal is dat mij het meest opviel, maar zijn bewering dat het coronavirus helemaal niet geisoleerd en gefotografeerd is. In plaats daarvan heeft men longweefsel van ‘geinfecteerde’ patienten genomen en dit als basis gebruikt voor de coronatest van de WHO. De AANNAME is dat dit besmette weefsel het virus bevat. 

Hoe lang zeg ik hier al dat het bestaan van ALLE virussen, dus ook ‘corona’, niet kan worden geisoleerd en gefotografeerd, dat men uitsluitend verziekt en verzwakt celmateriaal ziet waarvan men AANNEEMT dat dit het ‘virus’ bevat? Maar het wordt nog beter. Icke zegt tevens dat de reden voor dit aangetaste celmateriaal vergfitiging is, die o.a. wordt veroorzaakt door STRESS! Kijk naar de angst in de ogen van vele landgenoten, vooral in de supermarkt. Hoe lang zeg ik hier al niet dat de letterlijke vertaling van het latijnse woord ‘virus’ is: gifstof? Natuurlijk zijn er vele andere oorzaken van vergifting van de cellen, zoals bijv. de extreme luchtvervuiling in Wuhan en in andere delen van China, maar ook in Lombardije, Italie. Dit wordt eveneens door Icke aangehaald.

Terug naar Jensen. Wat hij aan het doen is, is ons weglokken van YouTube naar zijn site, zodat hij zijn verhaal steeds meer kan aanscherpen zonder zich zorgen te maken over mogelijke censuur vanuit de Google-bubble. Dit betekent dat Jensen zich nog meer op het scherpst van de snede aan het begeven is en waarheden wil gaan verspreiden die hij via het meer mainstream YouTube simpelweg niet kwijt kan.

Ik denk nog steeds dat Jensen onderdeel uitmaakt van de Nederlandse tak van de Q-operatie. Ook op zijn site houdt hij zich momenteel nog in, want zijn publiek heeft vele rode pillen nog lang niet geslikt die wij hier wel al onder de tong hebben gehad. Mijn verwachting is dat Jensen ons ook de kalmte voor de storm voor aan het schotelen is en dat binnen afzienbare termijn ook hij er keihard en vol in zal gaan. De belangrijkste bijdrage die hij de afgelopen weken heeft geleverd aan een verhoogd bewustzijn is zijn kijkers wijzen op de connectie tussen Bill Gates en de WHO. Dit gaat nog een heel groot ding worden en zal de hele wereld met de neus op de feiten drukken over dit nep’virus’ dat ons nu al wekenlang in een angstgreep houdt!