#Noodwet, Petitie Stop De Noodwet


In een land waar de politiek het -dun uit de broek loopt- aangaande de stem van het volk en een referendum niet in durfde te voeren is men nu van een schijn democratie in een openlijke -DICTATUUR- veranderd. Dit gaat te ver zeker, veel te ver, nu men een noodwet aan wil gaan nemen die onze -BASIS RECHTEN- in de prullenbak zullen laten verdwijnen.

OP DE SCHAAL VAN
+TIEN NAAR -TIEN
IS MIJN POLITIEKE
VERTROUWEN NAAR
-TIEN GEDAALD.

Eens ? Teken de petitie #StopDeNoodwet

aanmelden via de Telegram app

dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk