De Corona Leugens: Nog Nooit In De Geschiedenis, …


14-03-2020 | Nog nooit in de geschiedenis heb ik zoveel mensen in een dikke leugen zien trappen -met beide voeten- als met het huidige Corona Sprookje, een sprookje dat niet goed gaat aflopen voor de Main Stream Media !!

aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014 – ook niet delen s.v.p) YouTube Censuur (2017) HoeZitHetNuEcht [x] AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is Telegram de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

Corona en de vijf biologische wetten van Dr. Hammer
Het gehele Corona sprookje verteld in video reclame boodschappen, wellicht valt je iets op, …. ?

ZeroHedge: Persconferentie, Trump; Sommige staten zouden -Morgen- al open kunnen gaan: Trump Says Guidelines Would Allow Some States To Reopen “Tomorrow”

Virussen, Bestaan ze eigenlijk wel ?

https://youtu.be/YkPL6VmUqQQ
Update 12-04-2020

Als er zich belangrijk nieuws aanmeld is het gezegde; “Stop De Pers”. Met andere woorden, er moet nog wat belangrijk nieuws gemeld worden dat met deze oplage nog mee moet.

Mensen worden naar huis gestuurd, de scholen in veel landen van de wereld zijn dicht, TV uitzendingen staan uitsluitend in het teken van Corona, Premier Rutte mag weer wat komen liegen en ook koning Willem Alexander vindt het allemaal “Verschrikkelijk dat virus”. Sportevenementen worden stop gelegd, zelfs de Formule 1. Zal ik je een voorspelling doen, schrijf de datum in je agenda.

Binnen -NU- en maximaal 30 dagen kunnen jullie die media wel uitkotsen. Dat de journalistiek zo heeft meegewerkt om deze leugens aan de wereld te tonen !!

Update 13-03-2020 21.15 uur PubMed de wetenschappelijk website meldt over de Corona test methode: Potentieel vals-positief percentage onder de ‘asymptomatische geïnfecteerde personen’ in nauwe contacten van COVID-19-patiënten – het aantal vals positieve resultaten was 80,33%.

80,33% valse testresultaten

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Ik begrijp de mensen wel die in deze leugens trappen, immers de moeilijkste gevangenis om uit te ontsnappen, … –IS UIT JE EIGEN GEDACHTENWERELD-, gedachten gevoed door de meer als 100 jaar dat die leugens aan ons getoond werden en worden. Maar je kan een stap te ver gaan. Denken dat er nooit een einde komt aan de macht.

Dit zijn de berichten die je aan het denken moeten zetten. Als de economie in de problemen komt -net zoals nu- dan vluchten de kapitalisten in waarde metalen zoals goud en zilver, maar wat zien we hier, …

… Ik weet niet wie er koopt, maar dit betekent wel dat iemand op de markt een ton edelmetalen verkoopt, wat onder normale omstandigheden krankzinnig is.

Ik denk dat dit mijn artikel van gisteren onderschrijft, op dit moment wordt de Deep State ontmanteld, het moeras wordt leeggepompt. Het heeft niets maar dan ook totaal niets met Corona te maken. Het reis verbod stopt ook alle vluchtmogelijkheden van de hoofdrol spelers en het stopt eveneens alle kindersmokkel netwerken.

https://twitter.com/Education4Libs/status/1238204524059398145

Gaan de Media over maximaal 30 dagen de Persen Stoppen. Noodgedwongen ?

En jij? Je moet het allemaal eerst nog maar eens zien? Er zijn een heel leger, een MEGA / MAGA leger Anons die zich op dit moment voorbereid hebben. Plotseling in het diepe gegooid worden maakt nog niet dat je ineens anders gaat denken. De moelijkste gevangenis om uit te ontsnappen is je eigen gedachtenwereld, je referentiekader. Gevoed door jarenlange leugens

Je hebt nu noodgedwongen alle tijd om grondig na te denken, gebruik die tijd wijs. De -storm- is losgebarsten. Op naar een betere wereld.

Wat een prachtige tijd in de geschiedenis om dit mee te mogen maken, …

– Henk
  • Binnen het Qanon netwerk horen we berichten dat mogelijk alle sociale media tijdelijk niet bereikbaar zullen zijn en mogelijk het gehele internet een paar dagen niet werkzaam zal zijn.
  • Verder zou het mogelijk kunnen zijn dat net als in Italië iedereen in huis dient te blijven voor het ‘virus’, een geweldige vondst om er voor te zorgen dat mensen veilig in hun huizen zijn en de Deep State geen relletjes groepen kan aansturen zoals Antifa en ook het plegen van valse vlag aanslagen bemoeilijken.
  • Let wel, dit zijn aannames, niets is zeker maar er zijn wel zeer sterke aanwijzingen
  • Bovendien is deze aanpak geniaal te noemen

Verdere updates op deze pagina of op de site, en vergeet ook niet naar dotcom.radio te luisteren

14-03-2020
De Nationale Noodtoestand voor een griepje, de verborgen agenda wordt nu uitgerold. de militairen hebben hun posities ingenomen, … overal ter wereld
update 14-03-2020 19.00 uur

Het is zaterdagavond. Het NOS journaal meldt om 20.00 uur met serieuze ondertoon dat er weer besmettingen bijgekomen zijn en het doden aantal al op 12 staat –AL– jeetje waarom laat een zich journalist noemend figuur zich misbruiken, zijn naam te grabbel gooien voor zo’n lullig bericht, wetende dat de hele economie op slot dreigt te gaan met alle gevolgen van dien.

Mijzelf kennende zou ik tegen de baas zeggen, zoek het even zelf uit, ik lees die onzin van jullie niet voor, ik neem op staande voet ontslag !!

Maar nee mijnheer de journalist werkt gewoon mee, medeplichtig, nee hoor daar wordt niet over nagedacht, …

Ik neem die dames en heren journalisten al ruim 15 jaar niet meer serieus maar dit toneelspel slaat alles. Ik ben al eens iemand tegen gekomen die voor de camera stond bij het RTL ochtend nieuws, leuke meid, maar ze werd niet blij van mijn opmerkingen. Maar we gaan ze liefdevol vergeven als de onthullingen eenmaal plaats hebben gevonden, we zullen er geen NSB status aangeven [Q] of zij zichzelf nog in de spiegel kunnen aanzien valt echter te … bezien [?]

EN DAN NOG EEN BOODSCHAP VOOR DE LEZERS, -ja- JIJ !!

Ik weet dat een goed artikel met gemak de 10.000 kan passeren in een enkel dag, de teller staat nu op 1268 na 24 lange uren. Er is moed voor nodig om toe te geven dat je anders durft te denken. Laat ik je even helpen; “Ik weet het zelf nog niet hoe ik hier over moet denken maar wilde het toch even met je delen” Hoe moeilijk kan het zijn? En -O ja- we zitten hier met z’n allen in, of denk je dat ik dit zomaar even opschrijf zonder na te denken, al meer als 20 jaar lang, alleen maar omdat ik vind dat we in een -Verschrikkelijke KLOTE wereld leven- en ik ooit bedacht heb daar eens -iets- over te schrijven. Vandaag 20 meter klei om staan te spitten, maar dat was een stuk eenvoudiger op mijn 67 ste dan aan dode paarden te trekken,… [!]

We hoeven geen vrienden te worden maar het zou wel tijd worden dat je eens in actie zou komen om de wereld een betere plaats te maken, … dat is ook jouw verantwoording !!


14-03-2020 update 22.30 We lezen net op internet dat morgen in Frankrijk alleen de noodzakelijke bedrijven open mogen blijven. Café, restaurant, het moet allemaal sluiten. Morgen gaan we stemmen voor de gemeenteraad en burgemeester, ja ik mag ook meestemmen. Op mijn tweede dag hier kon ik mij nog net registreren. Vandaag, ‘op café’ hebben we contact gehad met een van de kandidaten. Ik had al een voorstel geschreven op mijn site, en zeer relevant, over gezondheid. De eerste contacten zijn dus gelegd, maar ja ik woon hier dan ook al zeker 5 weken. Vandaag wat extra boodschappen gedaan en nee, geen WC papier. Franse TV kijk ik niet want daar wordt je net als met de TV in Nederland niet veel wijzer al heb ik natuurlijk gehoord van mijnheer Rutte dat je niet hoeft te hamsteren. Laat ik nu de meeste politici niet zo erg vertrouwen en Mark staat in deze lijst al jaren op -10 onder nul. Wie zouden toch al die mensen zijn die op hem gestemd hebben?


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk