Al het nieuws verdeel ik nu al in de oude en de nieuwe realiteit !!


De oude realiteit is de wereld waarin we nu leven, mooie dingen maar heel, heel veel dingen die mensen angstig maken als ik het beeld schets wat ik allemaal te weten ben gekomen de afgelopen 20 jaar. Een realiteit die mensen niet eens waargenomen hebben terwijl het in sommige gevallen toch duidelijk waarneembaar was door alles wat je ziet gebeuren en met enige hulp aan elkaar te verbinden is.


de Rabbit hole

08-07-2019 – 07.00 uur (update 29-04-2020 onderaan) Een realiteit die sommigen ook zo angstig vinden, er geen handen en voeten aan kunnen geven, dat ze gewoonweg niet kunnen geloven dat het zo is. Ze stoppen het weg alsof het niet bestaat en leven hun leventje zoveel mogelijk verder in een onrealistische wereld.

Als je echter leert begrijpen dat jouw onderbewustzijn deze informatie al lang heeft opgeslagen op de ‘interne harddisk’ dan blijf je onbewust deze zaken aanvullen ook al denk je dat het niet belangrijk is. De een zal daar nooit last van krijgen, een ander zal depressief worden, weer een ander overspannen en soms wordt je zelfs ziek.

Iets proberen weg te stoppen is dus niet de slimste keuze.

Iets onder ogen zien, de realiteit een plaatsje geven wel.

De realiteit: In werkelijkheid iets bezien. Maar ook de toekomstige werkelijkheid bezien. Dat moet ik dus even simpel uitleggen.

Als je een huis gaat bouwen dan kun je dus realistisch aannemen dat het een mooi huis gaat worden. Helemaal naar je eigen idee. Je hebt het zelf eerst uitgetekend in je gedachten vormgegeven.

Hier ‘zien’ we al een verschil. Als je een huis wil bouwen of je gaat een bestaande woning kopen of huren dan ‘ziet’ de een al gelijk bij binnenkomst in zijn of haar gedachten hoe het zou kunnen zijn. De inbeelding, hier kan ik onze kast plaatsen, daar de bank, onze gordijnen kan ik niet meer gebruiken en ik moet nog even nadenken over de kleuren die in deze ruimte het best tot zijn recht komen. De een heeft dit vermogen om de nieuwe realiteit al waar te nemen, de ander tekent dit uit en weer een ander moet als het ware op de partner vertrouwen dat het allemaal goed gaat komen zoals hij het allemaal ‘ziet’.

De oude realiteit in de wereld is dat er allerlei zaken spelen waar mensen geen weet van hebben of geen mogelijkheden zien om daar grip op uit te kunnen oefenen.

Als je ergens geen of onvoldoende weet van hebt dan kunnen de kranten dagelijks nep nieuws produceren want je weet niet eens dat je voor de gek wordt gehouden. Nep nieuws is maar al te vaak propaganda voor een politieke stroming of voor de zakelijke belangen van een grote adverteerder of nog erger voor de zogenaamde Deep State, de groep zakenmensen die werkelijk alles bepalen wat wel of niet in het nieuws komt. Die de scepter zwaaien bij Google, bij Facebook, bij Twitter en allemaal bepalen via slimme censuur maatregelen wat jij wel of niet te zien krijgt.

Je wordt druk bezig gehouden met alles wat jij leuk vindt tot het punt dat je totaal niets meer waarneemt wat er rond om je heen plaatsvindt. Je gezicht begraven in het scherm van je smartphone zodat je pardoes de weg oversteekt waar net zo’n ouderwets herrie maakende wagen aankwam maar je hoorde hem niet met je oortjes in en levende in je surrealistische wereldje.

Ken je die mensen, ja we zien ze allemaal en ook elke dag en elk uur. We zien het van een afstand als we achter een auto rijden die verdacht veel afstand tot de voorganger heeft genomen, of die snelle bak die achter een vrachtwagen aansukkelt. Kijk je dan even opzij dat is de kans dat ze met hun telefoon aan het spelen zijn levensgroot. ‘Werkelijk’ nergens meer kunnen ze ‘leven’ zonder hun ‘realistische’ wereldje. Hun ‘kleine’ wereldje waarvan ze denken met al hun vrienden overal ter wereld in contact staan.

Hun kleine wereldje, …

Nog nooit in de geschiednis is er een mogelijkheid geweest om alle informatie die te vinden is in alle bibliotheken, videoarchieven wetenschappelijke publicaties etc, etc te raadplegen verzameld in dat kleine telefoontoestel in je hand.

Maar net als in een bibliotheek, waar je voor het eerst binnenkomt, en ‘werkelijk’ geen idee hebt waar je iets van je gading zou kunnen vinden, de hulp van de bibliotheek beheerder (bibliothecaris) moet inschakelen, zo heb je veelal ook hulp nodig met kernwoorden, (Keywords) sleutelwoorden de sleutel te vinden naar deze ‘verborgen kennis’.

Zo zijn er hele volksstammen die mij vertellen; “Je hoeft mij niet te vertellen waar Abraham de mosterd haalt, ik loop al wat langer mee”

Precies, langer meelopen in de surrealistische wereld die heel je leven aan je getoond is.

“De wereld waar de dokter je een chemisch medicijn gaf voor een ziekte of gebrek veroorzaakt door gifstapeling of een eenvoudig vitamine en mineralen gebrek. Waar de propaganda machine je vertelde dat je bij een gevarieerd dieet alle belangrijke voedingsstoffen in ruime mate binnenkrijgt”, niets is minder waar. Ik laat het meten en jij, … ?

Alles wat er in de wereld van deze mensen gebeurd is diepdroevig, ziektes die welig tieren met de dokter in de rol van ‘god’. Als je tegen deze mensen verteld dat kanker in de meeste gevallen te genezen is dan kijken ze je aan of je van een andere planeet komt.

Als ik zeg dat het mijn doel is om honderd te worden in goede gezondheid, dan zie je ze denken: “Ja ja, je moet nu eenmaal geluk hebben”.

Maar als ik zie en lees dat er gebieden zijn waar mensen in meerderheid allemaal 100 en ouder worden dan is dat toch niet zo moeilijk voor te stellen lijkt mij. Toch wel dus !! Die mensen kunnen zich ook niet voorstellen hoe hun nieuwe huis eruit zou komen te zien.

Dit was dus het voorspel van mijn betoog. Nu kunnen we gaan naar de tittel van mijn artikel:

Al het nieuws verdeel ik nu al in de oude en de nieuwe realiteit !!

Als je dus al wat langer meeloopt in het wereldje van de verborgen realiteit dan is het niet meer zo moeilijk om onrealistische zaken waar te nemen en een plaatsje te geven op je interne harddisk. Een plaatsje waar het al emotioneel verwerkt veilig staat opgeslagen.

Dan geloof en begrijp je ook eerder de onrealistische zaken die je waarneemt en ziet gebeuren.

Dan krijg je weer een ongekend vertrouwen in de nieuwe wereld, de onvoltooid tegenwoordige tijd, je ziet dat nieuwe huis al verreizen recht voor je ogen, die nieuwe wereld.

Je had al een schat van informatie en hoorde en zag dingen waar een ander blind voor was.

Met de opmaat van de verkiezingen kwam daar ineens Donald J Trump. Je volgde hem bij de tientallen toespraken die hij gaf en kon volgen via YouTube. Je hoorde hem onbetekenende woorden gebruiken, woorden die echter resoneerden met de informatie op je eigen interne harde schijf. Zaken die je op ging zoeken op het internet, een sleutel aangereikt die je toegang gaf naar weer andere informatie. En zo raakte je verzeilt in het wereldje van Q Anon, waar een heel leger bibliotheek beheerders voor je aan de slag waren overal ter wereld, een ontdekkingsreis in het verleden met een blik gericht op de toekomst. Niet tegen gehouden door mensen die vertellen dat Q een Psy-op is, een psychologische operatie.

Mijn toekomstbeeld is, …

Een toekomstbeeld waar ik blij van word, hoop geeft en mij omvormde tot een ware nieuwsjunk. Ik kan mij niet meer voorstellen dat ik ooit tijd heb gehad om te werken zoveel tijd neemt dit fenomeen in beslag.

Steeds als ik een bericht lees, zie of hoor in de oude ten dood opgeschreven propaganda media, dan maakt ik voor mijzelf al de verdeling tussen de oude en de nieuwe realiteit.

De oude realiteit is  de plaats waar de dinosaurus media je met alle geweld in willen opsluiten, de nieuwe realiteit is de nieuwe wereld die ik nu al zie opstaan en waarvan ik de bewijzen kan zien.

Een wereld waar nieuwe afspraken gemaakt worden voor eerlijkere handel, ik zie dat dit niet ineens kan gaan maar in kleine stapjes, kleine stapjes waarvan ik denk dat ze met grote zevenmijlslaarzen door de porseleinkast lopen. Porselein dat veel minder waardevol is dan het eindelijke voorziene resultaat.

Er worden wat tere zieltjes vertrapt, wat ego’s vermorzeld, “Collateral damage” bijkomende schade van dictators die hun dictaat verliezen, marionetten die niet meer kunnen bewegen omdat iemand de touwtjes uit handen heeft gegeven.

Het meest recente voorbeeld van afgelopen week is de arrestatie van Billionair Jeffrey Epstein waarvan de lam geslagen dinosaurus media nu tandenknarsend moeten berichten: “Beruchte Amerikaanse miljardair Epstein opgepakt voor seks met minderjarigen”. (NOS) en, “In 2007 werd Epstein, een bekende van oud-president Clinton, president Trump en de Britse prins Andrew, voor de rechter gesleept voor het op grote schaal misbruiken van bijna dertig meisjes, de meesten tussen de 13 en 16 jaar.”

Wat ik weet is dat verschillende van de genoemde namen achter tralies gaan verdwijnen en de naam van Trump kan je 100% zeker uit dat lijstje schrappen want dit noemt men in vaktermen iemand framen.

Wat ik ook weet is dat op het ‘plezier’ eiland van Jeffrey Epstein in de Caribbean de meest verschrikkelijke zaken plaatsvonden met beroemdheden in de wereld als getuigen of deelnemers, vast gelegd op videotape als stille getuigenissen en chantage middel. Ik weet ook de verstrekken gevolgen wat die arrestatie tot gevolg zal gaan hebben. Het is de eerste dominosteen, er zijn al heel wat steentjes opgeworpen in het lager echelon maar nu zijn de ‘groten’ aan de beurt.

Het zal tot gevolg hebben dat de gehele wereld versneld toegang zal verschaffen tot de beelden van de opbouw van de nieuwe wereld. Net als bij de bouw van een nieuw huis waar een architect met het computer programma “Sketch design” je al een beeld kan tonen van dat mooie nieuwe huis zo gaan we nu een beeld tonen van de oude realiteit waar je de oude puinhopen ziet afbreken. De oude realiteit achter tralies en rechtspraak voor militaire tribunalen.


Mensen over de gehele wereld zullen eisen, schreeuwen van woede, dat deze beesten, pedofielen, satanisten voor het gerecht moeten komen, rechts en links allen verenigt en bevrijd van dit eeuwen oude juk.

De nieuwe wereld reeds zichtbaar voor mensen met voorstellingsvermogen.

En jouw rol daarin?

Niet meer vrezen voor de oude realiteit maar reeds een standpunt innemen en het zwijgen verbreken.

Update 29-04-2020

Inmiddels zijn we aangeland in het midden van de actie. Het nep Corona virus heeft de gehele wereld in zijn greep gehouden, en een tweede Corona golf wordt alweer aangekondigd in september. De Amerikaanse verkiezingen moeten per eMail gehouden worden is het voorstel, om zo via verkiezingsfraude de macht te heroveren. De Deep State slaat verwilderd om zich heen in een laatste alles of niets poging de macht te hervinden. Het is juist deze slag die de donkere agenda in volle glorie toont aan de wereld. Totale controle volgens het reeds geteste China model. Verplichte vaccinatie en het vaccin paspoort die je tot gevangene in je eigen huis maakt als je dit niet bezit. Co-ouderschap wat de staat mede laat beslissen in de opvoeding van je kinderen en een internet paspoort, digitale geldstromen die dissidenten geheel kan afsluiten van de economie. Dat is het beeld als ze zouden winnen. Als, ….

Intussen wentel ik mij in de gedachte dat dit de laatste face is die we door moeten maken. Doorbijten in de zure appel, ik volg Q, heb vertrouwen in het plan en zie zaken gebeuren die dat vertrouwen bevestigen. Ik zie dat nieuwe huis verrijzen uit de as, …. -IN MIJN GEDACHTEN- want we zijn nog bezig de oude fundering te slopen. Ik maak mij op voor een mooie en eerlijke wereld, zonder #lockdown, in volle vrijheid zonder censuur, met weer echt goud gedekt geld Gesara / Nesara, een wereld zonder verdorven kinderhandel en aanverwante duistere zaken. Een wereld waar schaarste wordt vervangen door overvloed, waar gezondheid weer de norm wordt en het genezen van ziektes heel normaal zal zijn. Waar gratis energie wordt vrijgegeven (Tesla).

Ik ben niet meer te beïnvloeden door doemdenkers die geen van allen een oplossing te bieden hebben. Ik draag mijn steentje bij voor hen die meer willen weten en wacht verder geduldig af hoe de zaken zich gaan ontwikkelen.

En intussen ben ik -nu- al blij dit alles mee te mogen maken, de oude wereld te zien vervallen en mee te helpen te herreizen uit de as, … de nieuwe realiteit.


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk