Stralingsziekte, … kinderen ontvoerd door de Franse & Nederlandse overheid !! Update’s


Update 27-04-2020 onderaan
— Update 05-03-2020 even lezen onderaan en actie ondernemen

Lees dit hele verhaal nog eens met het wetsvoorstel deelgezag in gedachte. IN hoeverre is Neeltje en haar kinderen een proefpersoon vraag ik mij dan af?

-Henk.

Wet voorstel deelgezag
Dit wetsvoorstel introduceert een nieuwe vorm van gezag over een minderjarige, het deelgezag. De deelgezagdrager krijgt de bevoegdheid en verantwoordelijkheid om met de gezagdragende ouders en voogden dagelijkse beslissingen te nemen over de verzorging en opvoeding van een kind. Voor het kind biedt deelgezag meer duidelijkheid over de rol van deze derde en waarborgen voor behoud van contact met deze persoon of personen.

Consultatie gegevens
Publicatiedatum 24-04-2020
Einddatum consultatie 24-05-2020

 https://www.internetconsultatie.nl/deelgezag

gedachtenvoer 200

24-08-2019 | 9 updates: Straling van wifi, smartphones, draadloze huistelefoons 2G, 3G, 4G en de komende grote uitrol van 5G in een meer gevaarlijke frequentieband geeft voor steeds meer gevoelige mensen problemen. Zelf zit ik dit stukje blootsvoets te schrijven met beide voeten op een aardingsmat die ze normaal gebruiken om gevoelige electronica printen te solderen.

Een vriendin in Frankrijk die uit de Morvan komt vertelde mij dat ze in Chatres, zo’n 80 kilometer onder Parijs waar ze voor de klas staat altijd moe is. Eenmaal in haar geboortestreek heeft ze daar totaal geen last van. Ik wist gelijk waar ze het over had. Ik ben veel in de Morvan geweest en wilde daar twee jaar geleden het adres opzoeken via mijn telefoon om iemand te kunnen bezoeken. Geen internet bereik en, … ook geen telefoon signaal op het platteland. In het centrum van Cussy en Morvan, een plaatsje van 34 km2 stond een hotspot waar ik kon bellen, aan de overkant van de straat had ik echter al geen bereik meer.

Een aardingslaken zorgde ervoor dat het belangrijkste deel van de dag, de nachtrust straling vrij doorgebracht kon worden door haar, nu heeft ze inmiddels weer een huis gekocht in haar geboortestreek.

Voor mij is de stralingsproblematiek dan ook geen vreemde kost en ik ken al meer als tien jaar iemand die daar last van heeft, zoveel dat hij letterlijk is verhuist naar een hutje op de hei. Toen al, … lang voor de uitrol van 4G.

(23-08-2019) kreeg ik een mail van Neeltje, met verbazing heb ik de mail gelezen: …

GAAT DE OVERHEID ZOVER OM KINDEREN TE ONTVOEREN, … OMDAT ALLE NEGATIEVE BERICHTEN OVER STRALING IN DE DOOFPOT DIENEN TE VERDWIJNEN

lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website

Goede dag Henk Mutsaers

Mijn naam is Neeltje Grandia,en ik ben moeder van 2 kinderen Rembrandt van 11 en Solange inmiddels 8.

Mijn kinderen zijn in Frankrijk geboren Rembrandt in Albi, en Solange in Villefranche de Rouerque.

Ik probeer mijn verhaal kort te houden, al is het een heel lang verhaal, maar ik schrijf me de bebber.

Wij de kinderen en ik zijn in 2015 naar Nederland vertrokken en tot 25 juni 2019 hebben we daar gewoond;

En ondanks enige aanpassingsproblemen, mijn zoon heeft een lichte vorm van Autisme, deed hij het in het begin heel goed op school. In 2016 zijn we naar Drenthe Exloërmond verhuist, ook daar ging het best oké met die 2 ze behoorde zelfs volgens de cito toets tot de 20% hoogst scorende leerlingen van Nederland, tot mijn zoon last kreeg van E.H.S. (Electro Hyper Sensitiviteit). Hij kon niet meer tegen de straling van de Ipads en de wifi op school. In het begin wisten we niet wat hij had en was hij soms ronduit onmogelijk, hij is meerdere malen weggelopen van school, waarna de school het hele circus ingeschakeld heeft Jeugdzorg, Sociaal team, psychiaters & psychologen. Toen ik na een maand er achter kwam wat mijn zoon mankeerde heb ik het hele circus proberen te overtuigen van zijn aandoening, om zodoende vervoer naar een wifi arme school geregeld te krijgen, helaas zonder succes !

Vervolgens hebben wij besloten naar Frankrijk terug te keren, daar naar ik op internet op de regeringssite gouv.fr zag dat er een aantal wetten veranderd waren, en ontdekte dat er ook zoiets is als een établissement scolaire a distance, en verschillende home-school organisaties, aangezien we ver van de school af wonen.

* Ik heb ze ingeschreven op zo’n staats erkende cours van €1600,-

We kregen een formulier van “het circus” onder ons neus gedrukt dat wij moesten tekenen dat wij complotgekkies zijn wat we weigerden, en vervolgens besloot men de z.g. beschermtafel bijeen te halen in het gemeentehuis in Exloo waar ik niet heen ben gegaan, De raad van kinderbescherming zegt ook geen uitspraak te hebben gedaan. 1,5 week voor de schoolvakantie zijn wij vertrokken.

Op 30 juli gebeurde er het volgende, de kinderen waren lekker buiten aan het spelen , toen er plots gebeld werd. Voor de deur 13 Gendarmes vol ornaat, met traangas, 4 brandweerlieden, en 2 assistentes sociaal zwaaiend met een brief, 4 van hen hebben mijn 2 kleine kinderen weggesleurd, Ik werd tegengehouden hun vader was in Nederland we waren aan het verhuizen.

Zonder meer, ik wilde ze niet alleen laten, er werd gezegd we nemen ze mee en gaan ze medisch onderzoeken u kunt mee, er kwam ook nog een dokter praten, die zei U BENT WEL OPGEFOKT Hè in het frans. U kunt ze naderhand weer zien. Dit bleek ook weer een vuile streek te zijn. De burgermeester had een brief klaar dat ik een gevaar zou vormen voor de openbare orde. Ik wilde naar binnen spullen pakken maar werd tegengehouden mocht mijn huis niet in, en op de grond gegooid, ik wilde naar de wc, mocht niet, moest naar maar buiten van die kerels, na veel letterlijk gezijk mocht ik naar het toilet, werd de deur eruit getild de stortbak en alles doorzocht, ik mocht geen kleding pakken ben afgevoerd en heb 1,5 week in het gekkenhuis in Albi gezeten, mijn kinderen 4 dagen op een andere afdeling, zonder schone kleding vers eten in een ruimte van 10 vierkante meter, na 4 dagen kreeg ik 2 hele trieste tekeningen, en een kort briefje dat ze de volgende morgen ergens anders heen gebracht zouden worden, waar wisten ze niet. De verpleegster vroeg me de kinderen iets van mij aan hen te geven meer als een paar sokken van pa en een sleutelhanger had ik niet, ik heb ze een brief geschreven dat we die criminelen die dit gedaan hebben aan gaan pakken.

Op 6 augustus hadden we een schijnproces in Albi, we mochten geen dossier inzien, het was verdwenen en het verscheen op miraculeuze wijze tijdens de zitting en we hadden geen advocaat, we mochten niks zeggen, het vonnis: we zijn voor 6 maanden minimaal uit de ouderlijke macht ontzet tot 28 februari 2020.

Reden leugens van de centrale autoriteit Nederland.

Ze zouden in Nederland niet naar school zijn geweest, ze zouden niet met andere kinderen spelen en een z.g. sociaal geisoleerd leven leiden, wij zijn complotgekkies, ik zou niet goed bij mijn hoofd zijn.

En nog meer leugens alles te weerleggen, maar sinds die 30 ste juli hebben we de kinderen 10 minuten in totaal samen met de verplichte tolk aan de telefoon gehad. De rechter was een WAAR MONSTER, ze zei als jullie kinderen zo aan elkaar gehecht zijn liggen ze straks als een getrouwd stel in bed, en was BOOS dat mijn NEDERLANDSE KINDEREN GEEN FRANS spreken, ga maar door. Op 7 augustus kreeg ik een paniek telefoontje van de “GIJZELNEMERS” verzorgers dat mijn zoon niet meer wilde eten, en mijn dochter liep te kotsen, mijn zoon Rembrandt van 11 was in hongerstaking zei hij en loopt door de situatie met zelfmoord ideeën rond welke ik hem geprobeerd heb uit zijn hoofd te praten.

Na veel gedoe ben ik op mijn dochtertjes verjaardag 8 augustus vrij gekomen, nadat 3 psychiaters hebben verklaart dat ik niet van Lotje ben.

Geen ouders, kaarten, cadeaus. In een weeshuis ergens? We mogen niet weten waar en geen contact behalve als hun dat toestaan. Het laatste bericht is een telefoontje op 15 augustus j.l. waarin ze heel sadistisch vroegen wanneer wilt u uw kinderen zien, en wij antwoorden vanavond, anders morgen, en mijn dochter te schor was van het huilen om te praten, en mijn zoon ook aan het huilen was.

Op 20 aug konden we bij een franse advocaat terecht en is er beroep aangetekend in Frankrijk.

Maar in Nederland moeten de daders ook hangen, een hele familie is verwoest!

Ik moet van de advocaat iedereen aanschrijven en een hand geschreven brief als getuigenis van het tegendeel vragen met een kopie van een identiteitsbewijs, haar vader is tolk. ze heet Lise van Driel maar spreekt geen woord Nederlands, en gelooft niet in het bestaan van E.H.S.


Na verder contact met Neeltje vroeg ze mij deze mail te plaatsten; “Ik hoop dat er mensen wakker worden, er zijn in Nederland zowel als in Frankrijk heel veel mensen die last hebben van E.H.S. (Electro Hyper Sensitiviteit) straling, electromagnetische velden.


Update 21-09-2019

Even een paar nieuwtjes uit Frankrijk. Mijn kinderen heb ik nog steeds niet gezien, wel kregen we brieven van de rechter dat we gedeeltelijk uit het ouderschap ontzet zijn, en mijn zoon Rembrandt en mijn dochter Solange verplicht psychiatrisch, en psychologisch behandeld gaan worden!! Arme kinders.

Worden proefkonijnen en wij kunnen niks doen!

  • De div. Nederlandse autoriteiten zwijgen als het graf, geen reactie op mijn aangetekende brieven.
  • Juridische bijstand, we zijn in beroep gegaan is ons in de eerste instantie ontzegt.
  • Van onze advocaat hoor ik niks behalve het bewijs dat het is aangetekend.

Agnès Buzyn, de franse minister van gezondheidszorg, is op jacht naar Michel Le Jeune een dokter proffessor,die zich fel heeft uitgelaten tegen vaccinatie, en een vrijwillige test met nieuwe medicatie voor mensen met Alzheimer heeft uitgevoerd. Dominique Bellepommes is sinds Januari 2018 uit zijn ambt gezet hij was Oncoloog en onderzoeker naar de relatie tussen straling en hersentumoren, ook deed hij onderzoek naar E.H.S.

Wij willen naar het Europese hof voor de mensenrechten, maar een aanvraag voor een zaak alleen al duurt een half jaar. Er worden per jaar honderd duizenden kinderen Uit Huis Geplaatst. in Frankrijk. Nogmaals deze site zij probeert ons te helpen, http:www.rendeznousnosenfants.org

Update 17-10-2019

Vanmorgen zijn we wezen posten, om te kijken waar ze zijn. Mijn dochter Solange hebben ze onder de DRUGS gedouwd, ze herkende haar eigen vader en moeder niet meer. Ogen PUPILLEN GROOT als SCHOTELS en zo naar school, als een zombie liep ze over het plein!

Ik ben het schoolplein opgelopen, en werd gelijk tegen gehouden door een juffrouw, U MAG NIET IN DE BUURT VAN UW DOCHTER KOMEN! werd er in het frans gezegd we hebben de kinderen vandaag officieel 78 dagen niet gezien, vandaag is officieel dag 79. Ik heb haar een voor gefrankeerde en geadresseerde envelop in haar handje geduwd.

Ze is seksueel misbruikt dat voel ik gewoon, ik weet niet waarom maar … En ze is vandaag gescheiden van haar grote broer Rembrandt, die hebben we niet gezien.

NEDERLAND MOET ZICH SCHAMEN!
Een kleine troost ze zitten niet op die tablet school waarvan ik dacht dat ze daar naar toe zouden gaan. Je mag dit wel plaatsen alvast, hier staan niet veel namen in, en ze weten nu hoe ik eruit zie ze kunnen haar hooguit WEER OVERPLAATSEN.

Ik zit te janken achter de computer.
Neeltje

Update 24-11-2019

Ik stuur je hierbij een trieste update over de Nederlandse kinderen, die weggesleurd zijn door de gendarmes. We hebben ze sinds 30/7 niet mogen zien, en al 6 weken niks meer gehoord. Ook geen telefoongesprek. Het laatste telefoongesprek heb ik op de tablet opgenomen dat dateert van 10 oktober. Ik heb samen met mijn man geprobeerd de kinderen aan het lachen te krijgen.

Ik heb inmiddels een twitter account, daar verzamel ik ellende over de A.S.E. op onder andere. (noot: IS ER IEMAND DIE BEHULPZAAM KAN ZIJN) In april dit jaar zaten er al 90.000 kinderen onterecht uit huis geplaatst onder toezicht van de A.S.E. Ze zijn toen naar het Europese hof voor de rechten van de mens gegaan. Maar?

Hebben wij mensen wel rechten?

Inmiddels hebben we het beroep binnen tegen deze onmenselijke beslissing, 50 dagen na de wettelijke termijn van 3 maanden 10 januari 2020.

Dit is pure MISHANDELING van ouders en kinderen.
Geen Sint, geen Kerst…………………!
… vul zelf op de stippellijn maar in.

ONGELOOFELIJK.” (les valeurs de la Republique”)?
Neeltje

update 06-12-2019

Ha Henk, Gisteren avond 5 december kreeg ik een telefoontje van het tehuis waar de kinderen opgesloten zitten.

DE PLEK IS NIET MEER GEHEIM!

En door mijn geklaag tot in het ministerie hier in Frankrijk mogen we brieven en kaarten sturen.

Sinds vandaag, deze moeten verplicht vertaald worden door een tolk!
Het lijkt mij een leuke LUDIEKE actie als iedereen KERSTKAARTEN stuurt om ze een hart onder de riem te steken! Ik heb overigens John van der Heuvel ook een mail via het aanmeld formulier met docs. gestuurd!
Ik heb het laatste gesprek opgenomen, zo ook de zitting met de raad van kinderbescherming.

HET DRAAIT ECHT OM DIE WIFI

Die educateur zei letterlijk, daar mag je het niet over hebben tijdens het beroep op 10 januari, maar ik heb destijds begin september al een eerste inscription des FAUX gemaakt over Rembrandt en wat er gebeurd is.( Pech dus).

Ik geef je de namen van de kinderen en het adres.
De kinderen hadden nooit weggerukt mogen worden, en anders al lang vrij moeten komen! De raad van kinderbescherming, zegt haar uitspraak niet eerder als tegen eind januari 2020 te kunnen doen, net als in de regering, praten en alarm schreeuwen over o.a. Stikstof, Pfas, om niks dus. Iedere dag eten de mensen P.F.A.S. door in hun anti aanbak pannen te koken.
Zet je voor de kinderen de oproep voor kaarten te sturen op je site.

Hier zijn de namen en het adres.
Rembrandt van Engelen-Grandia, en Solange van Engelen-Grandia
M.E.C.S., A.E.P. Maison des enfants La Landelle
81700 Palleville France

Alvast bedankt, ik ga dit ook op twitter zetten.
” sociaal, geïsoleerd” staat ook tussen de leugens over onze kinderen, ze hadden volop vrienden zeker voor hij ziek werd, volgens de educateur is er niks geks aan de hand met hem. Een klein beetje blij.
Neeltje Grandia

Update 17-12-2019

Ha Henk Mutsaers, Dankzij o.a. gedachtenvoer hebben de kinderen al een paar kaarten gehad. Allereerst bedankt daar voor. Vandaag mochten we ze even spreken voor het eerst na 9 weken. En ja gecensureerd, toen ik ze wilde vertellen wat er over ons geschreven is, door een sociaal werker die ik nota-bene het filmpje op je website van die amerikaan op het platte land met alleen een” slimme” meter liet zien, waarbij tijdens de slaap een hartfilmpje wordt gemaakt, werd de telefoon afgepakt. Die … heeft aan de r.v.k. geschreven dat ik een door wifi geobsedeerde gek zou zijn.

Onze dochter, verveeld zich op school. Ze is uit een boom gevallen zei ze, ik moest het uit haar persen wat er gebeurd was we hebben haar weken geleden in de verte op krukken zien lopen, de kinderen mogen niet eens zeggen wat ze willen.

We krijgen ze op zijn vroegst half januari weer te spreken werd er gezegd.
Of we ze ooit nog te zien zullen krijgen, of ze ooit nog thuis komen. We hadden moeite niet te huilen. Politiek gevangen. De kleinigheidjes die ik voor de kinderen bij de A.S.E. afgegeven heb zijn gestolen! (net als de kinderen)

Heb je de documentaires op mijn twitteraccount gezien, ik heb een lange brief naar het jeugdjournaal geschreven maar mainstream media ZWIJGT MEDEPLICHTIG!

In Zeeland zit een familie met dezelfde misère hoorde ik van iemand van de patientenvereniging. Moet voor de kinderrechter verschijnen, omdat het kind “stralingsziek” geworden is op school! Ik ken geen namen. C.L.P.D. vereniging. Helaas lukte het niet het hele gesprek goed op te nemen.
Groetjes en bedankt Neeltje Grandia


update 05-03-2020

Slecht nieuws helaas. Over Rembrandt’s aandoening wordt niet meer gesproken. Ik kreeg vandaag te horen dat de uithuisplaatsing met nog eens 5 maanden verlengd is. Tegen de Franse wetgeving in!  Een z.g. placement “provisoire” mag namelijk niet langer als 6 maanden duren ik heb een decréét gevonden van het cour de cassation gedateerd op 24 januari 2018.

Maar ALLES IS ONWETTIG GEBEURD EN GEBEURD ONWETTIG en dat noemen ze JUSTICE en LEGAAL.

Met onze zoon zou niks meer mis zijn, hij heeft nog wel eens last maar ik heb hem op zijn hart gedrukt er zolang hij het uithoud er niet over te rappen omdat ze anders met pijnstillers aan de gang willen. En het is natuurlijk lang niet zo erg als op zijn school in Nederland. Nee ze houden ze nu omdat onze dochter te timide zou zijn, te veel in zichzelf gekeerd, en de franse sociale gewoontes niet goed kent. (soms ben je blij met het Coronavirus, hoef je niet persee te knuffelen met vreemde mensen!)

In Frankrijk geeft iedereen elkaar altijd kusjes. De kinderen werden gehoord in het bij zijn van hun bewaker, zonder de tolk die nu al 2x voor niks uit Pamiers is gekomen. Op het appèl in Toulouse, en nu in Albi. Hun bewaker de afdelingschef van het Foyer wil (om de poen natuurlijk) (€7500,- per kind per maand) dat  de uithuisplaatsing nog 6 maanden verlengd zou worden. De kinderen konden niet vrij uit spreken, we hebben ze na 7 maanden 10 minuutjes voor de zitting mogen knuffelen, met Pappa en Mamma is het niet eng om te knuffelen.

Ik wil hierbij ook iedereen bedanken die aan onze kinderen gedacht heeft met kerst en hen een kaartje heeft gestuurd. Voor nu en nog eens. Het adres is hetzelfde. M.E.C.S. La Landelle Rembrandt & Solange
Pav. 3 81700 Palleville. France.

Update 27-04-2020 Nu ik zelf de zevende week ingegaan ben van de #lockdown begin ik een heeeel klein beetje te begrijpen hoe het moetn voelen deze barbaarse scheiding

– Henk

Ik wil je even updaten met de laatste ontwikkelingen rond mij en de kinderen.We hebben sinds 30/7 ze 1x mogen bezoeken “confinement”. Ik had omdat ik geklaagd heb dat we elkaar vreselijk missen en dat het schandalig is dat de kinderen Abusif  ten onrechte nog langer uit huis geplaatst zijn tot min 31/7/2020  het voor elkaar gekregen dat we elkaar iets vaker mochten spreken, … Maar sinds afgelopen zondag mogen we elkaar niet meer spreken tenzij we Frans gaan praten. Wij Nederlandse ouders met Nederlandse kinderen. Ze missen ons vreselijk, ik doe er de één na laatste foto bij die ik een ruime week geleden uit het Foyer kreeg, ze zoekt troost en een knuffel bij haar broer tijdens het telefoongesprek.Ook blijkt haar knuffeltje gestolen te zijn in het foyer waar ze eerst zaten vertelde ze toen. Groetjes Neeltje


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk