(5G) Trump zet miljoenen in om de basis te leggen voor quantum internet in de VS.


aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram alternatiefnieuws.eu de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

5G internet – phone Trump betting millions to lay the groundwork for quantum internet in the US
Bron artikel: Charlie Wood 28-04-2020

SLEUTEL PUNTEN

  • Het budgetverzoek van de regering-Trump voor 2021 bevat 237 miljoen dollar aan financiering ter ondersteuning van kwantum-informatie-onderzoek.
  • Quantum informatiekunde maakt gebruik van het gedrag van deeltjes om berekeningen te maken op fundamenteel nieuwe manieren.
  • Er bestaan prototypenetwerken in New York en Chicago en onderzoekers ontwikkelen de nieuwe technologieën die nodig zijn om langere verbindingen te maken.
dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

In de jaren zestig financierde de Amerikaanse regering een reeks experimenten met het ontwikkelen van technieken om informatie van de ene computer naar de andere te verplaatsen. Apparaten in afzonderlijke laboratoria brachten verbindingen tot stand en vervolgens verbonden naburige laboratoria. Al snel groeide het netwerk tussen onderzoeksinstellingen in het hele land, legde het de wortels vast van wat het internet zou worden en veranderde voor altijd de manier waarop mensen informatie gebruiken. Nu, 60 jaar later, streeft het ministerie van Energie ernaar het opnieuw te doen.

Het budgetverzoek van de regering-Trump voor 2021 – momenteel in behandeling bij het Congres – stelt voor de totale financiering voor wetenschappelijk onderzoek met bijna 10% te verminderen, maar verhoogt de uitgaven voor kwantum informatiekunde met ongeveer 20% tot $ 237 miljoen. Daarvan heeft de DOE 25 miljoen dollar gevraagd om de ontwikkeling van een kwantum internet te versnellen. Een dergelijk netwerk zou het contra-intuïtieve gedrag van de deeltjes in de natuur benutten om informatie op geheel nieuwe manieren te manipuleren en te delen, met het potentieel om velden zoals cyber security en materiaalkunde opnieuw uit te vinden.

Bij dotcom.radio hebben we het er al maanden over. Het Europese 5G moeten we niet willen, schadelijk voor de gezondheid en de privacy. (totalitair bewind) Hier vindt de het bewijs dat er wel degelijk ontwikkelingen gaande zijn in de VS op dit gebied. In het bericht wordt verder gesproken van, “het kan nog tientallen jaren duren voordat alles van de grond al opnieuw opgebouwd is”. Daar vallen de media weer terug in het oude linkse agenda gedrag want natuurlijk moet het oude 5G plan uitgewerkt worden voor volledige controle en wel NU. TRump gaat daar echter een stokje voor steken, dat is duidelijk. Lees het zelf bij de bron van dit artikel dat we niet vertalen omdat het MAIN STREAM MEDIA zijn. (plak en knip de link in Google Translate als je geen Engels spreekt)

READ ON AT THE SOURCE

Trump betting millions to lay the groundwork for quantum internet in the US


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk