Maak je op voor een harde landing, als je gekozen hebt voor -onbewust zijn-.


Je kan onbewust iets goed doen, je kan er ook bewust voor -kiezen- om onbewust te blijven. Mensen die problemen aanschouwen, zich daar geen raad mee weten, het geen plaatsje kunnen geven, een gevoel van machteloosheid oproept, of pure angst. Dit nieuws bewust wegdrukken, we zien wel, hopen dat het overwaait, het kan toch niet waar zijn, noem maar op, wat ook de redenen zijn, … dit -ONBEWUST ZIJN- is een keuze in heel veel gevallen.

aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram alternatiefnieuws.eu de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

Dit is de volgorde van ontwaken:

  • 1). Bewustwording.
  • 2). Licht.
  • 3). Gedachten.
  • 4). Actie.

Dat zijn de vier punten die ik deze week weer heb geleerd, zoals mijn leven de laatste 25 jaar bol stonden van de leermomenten.

De harde landing.

mind parachute
gedachtenvoer 200

Ontwaken in de nieuwe realiteit zal een berg emoties gaan oproepen, als een onneembare muur overkomen waar niet iedereen de -kleine- deur zal kunnen ontdekken. Ik zie en hoor het nu elke dag van mensen die hun ontdekkingsreis met mij delen. Ze worden heen en weer geslingerd tussen hoop, positiviteit en negatieve gevoelens. Je merkt een zeer duidelijk verschil met de manier waarop ‘wij’ eerder deze reis ook gemaakt hebben. Het verschil is – het gevoel van urgentie-. ‘Wij’ hadden in veel gevallen nog iets van, ik zie dit en dat gebeuren, maar het heeft nog nog niet zoveel invloed dat het mijn directe leven beïnvloed.

  • Junkfood in de supermarkt kon ik ondervangen met een eigen volkstuin.
  • Chemtrails kon ik beïnvloeden door te detoxen in de sauna en speciale voeding.
  • Het piramide geldsysteem, daar kon ik handen en voeten aan geven met de juiste beslissingen voor mij persoonlijk te nemen.

Hoeveel tijd heb je nodig om aan deze drie zaken handen en voeten te geven voor jezelf, … denk je? En hoeveel tijd is er nu nog over? Wordt je nu afhankelijk van, … wat een ander gaat beslissen voor jou? En zo zijn er heel veel beslissingen en veranderingen die voor een ieder anders zijn. Heb je kleine kinderen dan komen de vaccinaties op de radar te staan, Sta je aan het begin en wil je een huis huren of je wordt gedwongen om (duur) te kopen, etc, etc.

Je ogen sluiten en onbewust blijven gaat consequenties hebben vroeg of laat.

1). En daar is of was eens die keuze om bewust te worden hoe deze wereld -echt- in elkaar steekt. Dat bewustwordings proces alleen al kan jaren duren, … weet ik uit ervaring. En ja, jarenlang de bijnaam -complot Henkie- gehad. Maar nu denk ik, veel beter als -blinddoek Henkie- Want, … je maakt mij niet wijs dat jij de afgelopen jaren geen duidelijke signalen hebt gehoord en gezien waarvan je dacht; “Dit klopt niet!” Dat bewustwordingsproces is op zich al een hele reis, onder verdeeld in 5 stappen voordat je het licht hebt gezien.

2). Licht betekend ook dat met je -Onbewust Leven- er zelf voor hebt gekozen al die tijd in het donker te leven, in het duisternis te verkeren, onwetend aan welke gevaren je bloot staat.

Recent voorbeeld: Al die mensen, -zonder uitzondering- die met een mondkapje voor hun mond liepen hebben geen verstand van gezondheid, geen vertrouwen in de kracht van hun eigen lichaam, kennis gebrek en vooral, vitamine en mineralen gebrek. Ik heb nog geen seconde getwijfeld. Iedereen, ook een Corona patiënt durf ik een hand te geven, een knuffel en zou me ook zomaar laten verleiden tot een zoen. Mijn landingsbaan is voor elk “virus” al jaren afgesloten. Zou ik voorgaande zaken, handen geven, een knuffel en een zoen niet al honderden keren hebben gedaan met griep patiënten de afgelopen 25 jaar? Vast wel, en geen enkele keer zelf de griep gehad, nog geen zakdoek in gebruik genomen zelfs. Landingsbaan gesloten !!

Ik heb dus het licht wel gezien na al die jaren en jaren, zelfvertrouwen opgebouwd, je niet meer van de wijs laten brengen door allerlei randzaken. En als je dit vertrouwen hebt opgebouwd dan zijn alle andere zaken ook sneller te doorgronden. Daar hoef je het buskruit niet voor uit te vinden.

3). Al je gedachten op een rijtje zetten, zaken overdenken komt echter pas om de hoek kijken als je de eerste twee zaken met succes hebt doorlopen. Heb je nog steeds terugval naar negatieve gedachten en twijfel dan zit je nog steeds bij stap èèn, in de duisternis. Je bent aan het rondneuzen in de wereld met een zielig zaklampje.

Pas als de voorgaande stappen succesvol doorlopen zijn komen de ideetjes om voor jezelf stappen te ondernemen. Voor jezelf, egoïstisch en uitsluitend voor jezelf. Logisch want je kan nooit of te nimmer een ander helpen als je zelf nog hulpbehoevend bent. Niemand gelooft je als je praat over gezondheid en je ziet er zelf niet bepaald gezond uit. Je kan wel enkele mensen helpen maar niet iedereen en ook uitsluitend helpen met stap #1 zoals wij doen op de site en met de podcast. Het bewustzijn vergroten. Deze spreuk heeft mij daarbij altijd een helder beeld gegeven:

Wijsheid wordt je niet in de schoot geworpen. Je zult haar zelf moeten ontdekken na een reis die niemand voor jou kan maken of jou kan besparen.  — Barbara Ann Kipfer

De spreuk stond bij mijn oude site indertijd prominent onderaan elk artikel.

4). Na de gedachten komt dus pas de actie, en die is er volop, al jaren en jaren. Protestliedje opgenomen ( € 1350 euro vriendendienst)-(koopje) duizenden en duizenden uren gestoken in de website, radio programma, bijscholing, lezingen, seminars, jezelf beter leren kennen en meer, veel meer en waarom, … ?

De zaken die er nu plaatsvinden in de wereld kon ik voor een deel wel zelf handen en voeten geven maar de grote zaken kunnen we alleen tezamen oplossen. Daar hebben we elkaar voor nodig.

De tijd om mensen voor te bereiden op een zachte landing is echter al lang geleden verstreken. je zal nu mensen moeten ontwaken met letterlijk een schop onder hun reet, in hun eigen belang … en in het mijne. Niet luisteren, niet vatbaar, bewust onbewust en volhardend, links laten liggen en door naar de volgende want de tijd is gelimiteerd.

Want stel je eens voor dat Amerika nooit Trump had gekozen als president, en ga me niet vertellen dat je daar anders over denkt want dan ben je zelfs in het pikke donker op een maanloze nacht dubbel geblinddoekt. Stel dus dat Amerika niet gekozen had voor Trump, en stel dat men in Nederland ook weer gaat stemmen voor Rutte (koude rilling – zie maanloze nacht met blinddoek).

Afrondend

Elke 20 dagen veranderd er net zoveel als vroeger in een jaar, zo snel gaan de ontwikkelingen. Het is niet meer bij te houden in je eentje. Ik ben dan ook blij met het Fa(c)sforum van Mike waar we met z’n allen nieuws en gedachten uitwisselen. Zo ben ik elke dag weer een beetje op de hoogte van wat de media verzwijgen. Wat ik al niet heb zien veranderen in de periode dat de #lockdown begon op 17 maart (17) terwijl anderen ongeduldig aangaven dat er niets veranderde !! (Blinddoek)

Wat een genot dat ik nu vertrouwen kan hebben en ik ook mijn droom nog net op tijd gestalte heb kunnen geven hier in Frankrijk, het land waar de Franse president nu al zeker weet dat al het gras onder zijn voeten weg gemaaid is. Een mooie woordspeling bedenk ik mij want bij stoom heeft de aarde draad de groen/geel kleurcombinatie. Monsieur Macron zal niet meer kunnen aarden op het Franse gras mede dankzij de gele hesjes. Een prettige gedachte waar ik in Nederland nog niet mijn hand voor in het oranje vuur durf te steken.

Elke dag verbaas ik mijzelf weer met de artikelen die ik schrijf, een steekwoord hier, een aanwijzing daar, en vooral de persoonlijke berichten die ik krijg, ik hoor bij anderen zaken die de dots weer verbinden omdat iedereen mij zelf een blik gunt in zijn of haar gedachtenwereld. De naam van de website blijkt dan ook goed gekozen als lijkt het wel dat ik het niet ben die jullie met gedachten voer maar net andersom en ik als doorgeefluik mag fungeren van jullie eigen gedachten. best eng nu ik daar over nadenk, want als ik al zoveel te weten ben gekomen over jullie eigen denken. Wat weten dan Google, Facebook en YouTube wel niet van jullie en hoeveel sturen ze al niet bij om jullie emotioneel -de weg te wijzen- of liever gezegd -emotioneel- van het padje af te helpen. En, … als ik al conclusies kan trekken uit jullie gedachten die je bloot geeft (Extreem rechts ligt gevoelig blijkt uit het aantal bezoekers op dat artikel) zo weten de grote zoekmachines exact wat je denkt en hoe ze dit bij kunnen sturen en op welke dag en tijdstip, en … dat is nu volledig geautomatiseerd.

De tijd dat je bewust een keuze gemaakt hebt om onbewust te blijven zou wel eens kunnen eindigen in een op afstand bestuurbare robot, of bestaan die al, de mensen die ik ook al zombies genoemd heb, de mensen die de laatste 50 jaar al dood gingen omdat de dokter vertelde dat dit de beste keuze was. Let op, oordeel niet over dit standpunt, deze harde realiteit die ik je nu vertel. Ook dat is al een deel van de onthullingen die je te weten gaat komen en waar de anons al een tipje van de sluier hebben mogen aanschouwen. Een nieuwtje wat we gisteren gedeeld hebben op dotcom.radio, als je dat tenminste opgevangen hebt, als dit al op je radar stond, als je parachute open was voor de zachte landing.

dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk