Een Voor Allen, Allen Voor Een, in een modern jasje, …


We zijn er allemaal mee opgegroeid, de strijdkreet van de De Drie Musketiers. Maar valt je de overeenkomst niet op met de moderne versie van “Eén voor allen en allen voor één” en, “Where we go one we go all” of kortweg in moderne media spelling; “WWG1WGA” – Waar we gaan, gaan we allemaal.

aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram alternatiefnieuws.eu de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

gedachtenvoer 200

Verwarrende tijden, kortsluiting in de hersenen bij velen en dan zijn er de “Clutter Cleaners” (Rommel Reinigers) van dotcom.radio die met de week vrolijker lijken te worden. Ja we hebben het heel druk de verwarring te ontwarren, wat vaak een 100% reset vereist van je referentiekader. En bij al die mensen waar letterlijk kortsluiting in de hersenen plaatsvindt en de stoppen eruit slaan, die zitten veilig opgeborgen in #Lockdown.

Vergis je niet, ik wil ook zo snel mogelijk weer aan het leven gaan deelnemen, ondernemen, … maar, … maar ik ben er van overtuigd dat de machtsgreep en uitrol van de Nieuwe Wereld Orde is gehackt, gekraakt, overgenomen door het team van Trump, of zullen we maar gewoon zeggen door Trump, Q en de miljoenen anons die hem steunen bij de drooglegging van het moeras.

Bedrijven gaan bij bosjes failliet, zuidelijke EU landen gaan failliet, staten in de VS gaan failliet, geheime bijeenkomsten om de grondwet (ongrondwettelijk) aan te passen (?) Niets is te gek en intussen zingen de media onafgebroken hun Corona riedeltje terwijl de zon altijd rigoureus elke griep aan weet te pakken, al eeuwen lang. Dus negeren die #lockdown en zoveel mogelijk naar buiten -in de zon-, handen schudden als je vrienden weer ontmoet en hartelijke zoenen en knuffels. Dat is nog -NOOIT- gevaarlijk geweest in de zomer. Het monster, wat nooit een monster was, is verslagen.

Nu is de tijd aangebroken om de –Hoogverraders– ter verantwoording te gaan roepen, wereldwijd.

Trump is er al mee begonnen in zijn roemruchte pers ontmoetingen waar hij een vraag beantwoordde met; “Daarom ben ik de president en jij bent fake”. Geen doekjes er meer omwikkelen, journalisten moeten binnenkort op zoek naar een andere baan. De hoogste bazen in de media staat een heel ander lot te wachten. Dat is voor hen geen verrassing, vandaar hun gevecht, -op leven en dood- Boom !!

Ja nu hebben we het weer over dat verre Amerika, maar wat is er gebeurd met die grootschalige militaire oefening in de EU: Defender Europe 2020 die afgeblazen is in het kader van Corona volgens de media. Heb je verslag gezien hoe ze weer retour gingen naar de VS, lijkt me toch redelijk Corona nieuws. Noppes nada, de oefening is gewoon doorgegaan en ook deze week in Nederland waar mysterieuze knallen werden waargenomen in het gehele land en overal helikopters rondvlogen .

Ik denk gelijk; “Q” !!

Vergis je niet, dat moeras droogleggen gaat wereldwijd, ook de Nederlandse politiek heeft wel wat Bilderberg, NWO figuren die het dun uit de broek loopt. Vorig jaar schreef ik; “Zijn wij getuige van de laatste Koningsdag?” Meer als een vraag dan als een vaststelling. Ik wil dat nu wel gaan bijstellen, ik denk dat we nooit meer met die oranje vlaggetjes naar een gouden koets gaan zwaaien. Die komt in een museum te staan voor een foto waar de koets met rotte eieren werd bekogeld met de tekst. “Het eerste teken aan de wand”.

Die media, geen idee wat ze daar mee moeten, de linkse geluiden eruit en je zal zien dat er weinig of niets overblijft. De politiek is een stuk duidelijker, rechts staat overal ter wereld al lang in de startblokken. Een reset van het financieel systeem, een totale oplossing van de schulden economie, echt goud gedekt geld. Het gaat allemaal gebeuren, … wacht en zie.

En dan de doemdenkers, kijk wat er is geworden van de Franse revolutie, de Amerikaanse revolutie. Na verloop van tijd komen de ongewenste machthebbers weer tevoorschijn uit alle spelonken.

Helemaal gelijk hebben jullie, … gehad.

Ik geloof wel in die 26.000 jaren Maya cyclus al klopt de tijdlijn niet aan het einde voor en na 2011 (voorspelling).

Vanaf die tijd is de NWO als een gek om zich heen aan het slaan, totaal niets maar dan ook niets verbergend. Open en bloot. Wat aangeeft dat een groot deel van de wereldbevolking echt steek blind was of nog is. Dat wordt een keiharde landing in de nieuwe wereld voor het oude denken.

Ik zie het wel zitten die nieuwe wereld;

Eén voor allen en allen voor één

-of-te-wel-

Where we go one we go all” – “WWG1WGA

dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Een goede les om je gedachten te ontwarren, ….

NL ondertitels

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk