dotcom.radio aflevering 202 van 26-04-2020


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 202: Bijdragen, vragen luisteraars – Ergogenics – Nieuws uit het land van vitaminen en mineralen – Q de stand van zaken, wat gebeurd er allemaal, ook in Nederland. Lockdown gaat de zevende week in en is belachelijk genoeg weer verlengd – de Hoogverraad pagina gaat er moeilijk in bij de Nederlanders. De dollar en olie prijs – EU Landen en staten in de VS failliet – En, hou je vast McDonalds “vlees in de VS” en veel meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur uitzending SLOG 21.00 uur podcast online 14.00 uur

Ergogenics Nieuwsbrief 25 April 2020

Dimethoxyflavone uit zwarte gember is een verjongingsmedicijn voor spieren
Het flavonoid dimethoxyflavone, dat voorkomt in Kaempferia parviflora, kan mensen op middelbare leeftijd bijna net zo gespierd en fit maken als toen ze nog piepjong waren. Dierstudie.https://www.ergogenics.net/dimethoxyflavone-uit-zwarte-gember-verjongt-spieren.html

Ashwagandha zorgt voor meer uithoudingsvermogen, concludeert metastudie

Volgens een recente metastudie vergroot ashwagandha de VO2max, de belangrijkste determinant van het uithoudingsvermogen. En als je je VO2max verhoogt, verlaag je waarschijnlijk ook het tempo waarin je veroudert.
https://www.ergogenics.net/ashwagandha-uithoudingsvermogen-vo2max-metastudie.html

Een hoge vitamine D spiegel en ziek door het coronavirus? Dat komt niet vaak voor…
Op het web speculeren artsen en experts openlijk over de beschermende werking van vitamine D tegen het coronavirus. Een Filipijnse arts ging een stap verder dan speculeren. Hij analyseerde de gegevens van 212 patiënten met een coronabesmetting.
https://www.ergogenics.net/vitamine-d-coronavirus.html

Fucoidan intensiveert de aanval van het immuunsysteem op kankercellen
Fucoidan, een polysaccharide in de eetbare alg wakame, kan de groei van kanker afremmen. Fucoidan intensiveert de aanval van Natural Killer Cells op kankercellen. Dierstudie uit Japan.
https://www.ergogenics.net/fucoidan-kanker.html

Supplement met vitamine D helpt vrouwen met borstkanker overleven
We wisten al dat lichaamsbeweging zonder bijwerkingen de perspectieven van vrouwen met borstkanker flink verbetert. Onderzoekers van het Royal College of Surgeons in Ireland ontdekten nog zo’n niet-toxische strategie die borstkankerpatiënten kan beschermen tegen hun ziekte.
https://www.ergogenics.net/supplement-met-vitamine-d-vergroot-overlevingskansen-borstkanker.html

Wakame, de fitnessalg
Onderzoekers van het Korea Food Research Institute bestudeerden het effect van wakame op muizen, en deden een ontdekking die bij legio bodybuilders, fitnessfanaten en duursporters de ogen zullen doen oplichten.
https://www.ergogenics.net/wakame-de-fitness-alg.html

Waarom testosteronboosters met geranylgeraniol wel eens zouden kunnen werken
Japanse reageerbuisstudies en dierstudies wijzen in die richting. Testosteronsupplementen met geranylgeraniol zijn al op de markt.
https://www.ergogenics.net/geranylgeraniol-testosteron.html

3 gram HMB per dag vergroot het effect van whey op je spieren
De manier waarop HMB spiergroei versnelt, doet op moleculair niveau denken aan de manier waarop een eiwitrijk dieet inwerkt op spieren. Heeft het dan nog zin om HMB te gebruiken als je ook whey gebruikt?
https://www.ergogenics.net/hmb-whey.html

Afslanktip uit Harvard: eet meer bessen
Als je slanker wilt worden, verhoog dan je inname van groenten en fruit. Volgens een epidemiologische studie van de universiteit van Harvard, die in 2015 verscheen in PLoS Medicine, word je daardoor een beetje slanker.
https://www.ergogenics.net/afslanktip-uit-harvard-eet-meer-bessen.html

Ornithine versterkt stimulerende werking cafeïne
Volgens deze onderzoekers versterkt ornithine niet alleen de gewenste mentale effecten van cafeïne, maar zorgt ornithine er ook voor dat die effecten langer aanhouden.
https://www.ergogenics.net/ornithine-versterkt-mentale-werking-cafeine.html

Deze twee groentensoorten zijn (nog) beter voor je bloedvaten
Groenten zijn natuurlijk gezond voor je bloedvaten, maar de ene groente is de andere niet. Als je jezelf wilt beschermen tegen vaatziekten, heb je meer aan koolsoorten dan aan, pak hem beet, tomaten. En nog meer bescherming dan koolgroenten bieden…
https://www.ergogenics.net/deze-twee-groentensoorten-zijn-nog-beter-voor-je-bloedvaten.html

Je wordt fitter door high intensity interval training met HMB Free Acid
De vrije vorm van HMB heeft niet alleen een spierversterkende werking, maar maakt sporters ook sneller fit. Als ze aan intervaltraining doen.
https://www.ergogenics.net/fitter-door-high-intensity-interval-training-met-hmb-free-acid.html

Minder kans op darmkanker door een paar rauwe wortels per week
Al geruime tijd verdiepen we ons in de wondere wereld van de polyacetylenen, een groep beschermende stoffen in wortels en verwante groenten die wetenschappers lange tijd over het hoofd hebben gezien.
https://www.ergogenics.net/minder-kans-darmkanker-door-een-paar-rauwe-wortels-per-week.html

Polyacetylenen voor diabeten (en bodybuilders)
Polyacetylenen remmen niet alleen kanker, maar kunnen misschien ook de werking van insuline imiteren. En tenminste eentje – falcarinol – kan ook de groei van vetcellen afremmen.
https://www.ergogenics.net/polyacetylenen-voor-diabeten-en-bodybuilders.html

LEESTIPS Smartdrugs inpreworkout-formules
Als je geregeld de bodybuildingfora afschuimt, dan weet je dat een groep bodybuilders experimenteert met medicijnen die de hersenen beter zouden moeten laten werken. In de twintigste eeuw heetten die medicijnen nog ‘smartdrugs‘, maar anno 2020 prefereren liefhebbers de sjiekere benaming ‘nootropica’. Brutale supplementenbedrijven stoppen ze zelfs in preworkout-formules.
https://www.eigenkracht.nl/nieuws/item/1093

Dopingmiddelen in sportsupplementen
In 38 procent van de sportsupplementen die in Nederland circuleren zitten aanzienlijke of minder aanzienlijke hoeveelheden dopingmiddelen. Dat blijkt uit een onderzoek door de Dopingautoriteit. Ongeveer 4 procent van de sportsupplementen bevat zelfs zoveel dopingmiddelen dat ze de gezondheid acuut in gevaar kunnen brengen.
https://willemkoert.nl/archief/images2/dopingmiddelen-in-sportsupplementen.pdf

[Binc Factsforum] CDC, WHO, NIH, Wuhan instituut voor Virologie, stichting Gates Ze waren allemaal gehackt, e-mails + wachtwoorden, tienduizenden. Tru or Fals ?

[Rinno] Over Hydrochloroquine heb ik in die zin een voorbehoud dat het ook bijwerkingen veroorzaakt, alleen in mijn kleine praktijk al heb ik een aantal mensen die het hebben genomen ivm malariapreventie en zijn gestopt vanwege bijwerkingen. Het is Plaquenil zoals je misschien weet en wordt bij chronische ontstekingen gebruikt…zeker bij langer gebruik niet bijwerkingsvrij!

Ik weet er te weinig van om iets te kunnen zeggen over de korte termijn zoals het bij Corona wordt gebruikt. Volgens dr. Wodarg is het erg gevaatlijk als je een enzym mist. https://www.wodarg.com/

Het gaat om het enzym glucose-6-phosphate dehydrogenase (G6PD) Ik test dat enzym altijd als ik niet blanken hoogdosis vitamine C wil geven. Wat kan ontstaan zijn klachten die lijken op de klachten die de arts uit NY onlangs beschreef. Het is enkel een opmerking ter info, maar misschien weet je dat natuurlijk al lang.

[P.A. Triot] Bijgaand wat informatie over Simon Parkes. Voor zover ik me kan herinneren is het iemand die is opgegroeid in een gezin met ouder(s) die bij Engelse geheime dienst(en) hebben gewerkt en mogelijk om die reden nog contacten in die wereld heeft. Voor zover hij kan (mag) bespreekt hij daar soms iets van op geopolitiek gebied. Hij heeft een netwerk in diverse landen van CC.

https://www.youtube.com/channel/UCgzqRRDGThOlH4EHaqSXXPA/videos

Normaliter deed hij 1-2x per maand een ‘collective consciousness’ uitzending. Deels besteedt aan geopolitieke omstandigheden (vaak Engeland deels invloed USA). Het andere gedeelte van dat soort uitzendingen wordt besteedt aan onderwerpen (beter: vragen van mensen daarover): m.b.t. 3e dimensie, 4e dimensie (beings), overgang naar 5e+ dimensie (o.a. wat daar zelf aan te doen), beheksing, angsten, (niet) aardse entiteiten, wegnemen van angsten, positieve empowerment.

Om beter te begrijpen waarover verschillende onderwerpen gaat is het wellichthandig een eind terug te gaan om afleveringen te luisteren. Vooral vraag & antwoord gaat uit van een bepaalde basiskennis die bij uitzondering nog eens herhaald wordt. Terugkerende vragen (in verleden) of iemand nu wel of niet naar ‘het licht’ moet gaan of dat het een valstrik (verleiding) is om terug te keren naar de gevangenis. Ook wel bekend als het aardse eindige leven waar onze onsterfelijke ziel/spirit/geest nu voor kiest om in te ztten (in de 3e dimensie met -negatieve- invloeden uit de 4e dimensie). Je kan soms wel zeggen “richtlijnen” om in de 5th dimension (of hoger) te komen, frequentie te verhogen, klaar om naar ‘source’ te gaan, een veel gebruikte term. Zeer sterk uitdragen van de gedachte dat dat positive gedachten (en bundeling daarvan) een verandering teweeg kan brengen. Een zeer actueel onderwerp.

Tevens een oproepje: vanwege mijn beveiliging (pc) en weigering om een account te nemen bij politieke fascistische partij Google kan ik geen contact opnemen via het webformulier met Parkes voor informatie over CC, dan wel een Nederlandse afdeling. Wellicht dat iemand van CC Nederland een emailadres aan Gedachtenvoer (van NL afdeling) wil afgeven voor contact (over wat ze nu zoal doen tijdens CC meetings). Er staat net een recent interview van hem met Sacha Stone op. Interessant.

[P.A. Triot] Ik heb geen diepgaand onderzoek gedaan, maar dit kreeg ik op van een kennis die voor zichzelf wel eens smartphone heeft “ge-degoogledfied” maar dit helaas niet (al dan niet betaald) voor anderen wilt doen. Ik heb ooit wel onderzocht of ik zoiets zelf kon, maar de telefoon waarmee dat het relatief makkelijk kon is uit de handel gehaald (er bestaat geen toeval) en ook op softwaregebied is het heel wat uitzoekwerk (met gevaar voor slopen van je telefoon).

[Rogier] Je wilt terug naar de 3310 Nokia… ja.. alleen werkt deze telefoon op 2G ….. en ja… eind vorig jaar hebben alle providers aangekondigd (met komst 5G) zowel 2G als 3G in 2020 of 2021 uit te schakelen.

[Peter] Deze week in Den Haag vergadering achter gesloten deuren over de Grondwet?

Waar kunnen we aan denken (als de corrupte media niets meldt)
.. Verdrag Lissabon: NL Grondwet ondergeschikt maken aan EU Grondwet ????
.. EU: afschaffen vetorecht individuele landen??

https://yoo.rs/7739bab8ab28855b4fca6c1eaea82fe8/blog/vanaf-2020-een-eu-grondwet-die-boven-de-nederlandse-grondwet-gaat-1554362695.html

.. Gaat het hierover???
Misschien staat dat hier in ambtstaal die ik niet vat …
Staat er nu Tweede Kamer afschaffen en Eerste Kamer vervangen door niet-ingezetenen (dus niet Nederlanders)?

[Sampjes Factsforum] Vaccinatie weigen formulier

medeplichtig
Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

Corona crisis: Politici verantwoordelijk -HOOGVERRAAD- medicijn stamt uit 1955, onderzoek uit 2005 & uit begin 2020 3 wk. voor de #lockdown 4100 + lezers (100.000 te weinig)

Ik ben extreem rechts, begin ik mij nu ook te realiseren.

Kortsluiting in de hersenen, hét grootste virus van 2020 genezen, voorgoed !!

De revolutie komt niet op TV. OUT OF SHADOWS bijna 10 milj. weergaves en tellende, …

Besmet de gehele wereld, en begin met de mensen om je heen, …
– begin met een glimlacht en ga vervolgens, …

Het collectieve bewustzijn voeden

Na de topuitzending van dotcom.radio 195 met 31.000 luisteraars en 2 weken geleden 2.500 zijn we weer verder gezakt naar +/- 1600 vorige week. Sukkelt NL weer langzaam verder in slaap?

Vandaag op GV: Een Voor Allen, Allen Voor Een, in een modern jasje, … WWG1WGA – Ik geloof wel in die 26.000 jaren Maya cyclus al klopt de tijdlijn niet aan het einde (voorspelling). (2xVideo) Wat ik daar van deze video’s heb geleerd, … deze vier woorden

– Bewustwording, is de stap die de meerderheid nog moet gaan maken, zelfs nu nog in Lockdown.
– Licht, je kent de kreet, hij heeft het licht gezien, pas daarna
– Gedachten, ga je er je gedachten over laten schijnen
– Actie, is de vierde stap

Mike heeft dus wel gelijk dat de meerderheid veel te laat is om nog een zachte landing te kunnen maken.

-CORONA-

IET 17 – Overall U.S. death rate is at a multi-year LOW
Despite the panic over the Wuhan virus, it now appears that the overall U.S. death rate this winter season is at a multi-year low, no worse than 2014, 2016, and 2019, and far better than 2015, 2017, and 2018

CDC tweede golf Corana najaar

Bill Gates 40.000 negatieve commentaren op zijn Instagram account
— Reguliere media worden gedwongen te reageren op complot websites aangaande Bill Gates (nu.nl)

Activist post – 565 Americans Have Lost Their Job For Every Confirmed COVID-19 Death In The US

CNN bericht aan personeel, onze studio’s gaan niet open voor tenminste september

Trump is het gekje met Corona disinfectant, alweer een valstrik waar men met twee voeten intrapt, …. lees vaccin

Pentagon plans to dispatch Blue Angels and Thunderbirds in coronavirus response vliegtuigen en tanks voor een onzichtbaar virus

2015 Obama roots naar Wuhan lab, …

De lange lijst van gevonden onderzoeken naar toepassing van hydrochloroquine inclussief glablastoom hersentumor

Ultraviolet Blood Irradiation, …

5G af fikken is een blijvertje geworden 23-04 al nummer 19
— sommige mensen kunnen hun opgekropte emoties kwijt.
—- Waar het openbaar debat onmogelijk is en de deuren al jaren gesloten blijven is verzet de laatste optie

# Gaat het met de #lockdown ook die kant op is de vraag?

De dollar en de olieprijs onder $1 per vat

EU bonds maakt ontvlechten uit de Eu net als Brexit financieel onmogelijk of de totale Euro moet geen klappen, er blijft dus hoop, …
— EU landen gaan failliet eveneens als de Blue States in de VS, ..

Facebook Facts checker werkte bij bedrijf die het Wuhan lab exploiteren. Conflict situatie

Twitter 3Days 3Nights
Thanks to Corona…

1. Foreign owned tollways are going bankrupt.
2. Police can’t write enough tickets to pay bills.
3. Areas with malaria (drugs) don’t get flu/pneumonia.
4. Federal aid to States allows for 100% audit rights.

en, … To find out which vaccines are safe would only take one minor change. Remove immunity from any doctor or pharmacy or vaccine company that prescribes or sells it. Then watch [their] reaction. If it’s really safe, what possible reason would they have to stop dispensing it?

39 miljard pond en Boris Johnson afscheid premie EU – handelsdeal

“Q”

WHAT # of days is “biblical”?
40 days of rain in Genesis 7
40 days of Temptation of Jesus in Matthew 4
When did the Slow the Spread start?
March 16, + 40 days =
April 25. THIS WEEK.
matches the 116th day of 2020.

McDonalds meat

Qanon NL: Deep State schaakmat – USA nog steeds sinds 2001 in staat van oorlog + noodtoestand geeft de president volledige macht. -Zelfs over de media-

Fauci gearresteerd

USA 2020 vice president Michelle Obama (Mickel)

Harde knallen in de nacht van 22 april

leesbewust startpagina

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten