Ik ben ‘extreem’ rechts, begin ik mij nu ook te realiseren. (humor)


Het begon al snel na mijn geboorte, op de foto’s zag ik nadien dat ik best handig was, of eigenwijs wellicht? Al snel kon ik mijn papfles al met èèn hand vasthouden, ja inderdaad met de rechtse hand, een gewoonte die ik nooit meer afgeleerd heb.

aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram alternatiefnieuws.eu de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

 • Ik ging dan ook rechts door het leven met schrijven.
 • Altijd weer de hand schudden met de rechterhand.
 • Bij de drumband liep ik, … aan de rechterkant.
 • Bij mijn werk ben ik echter nooit -de rechterhand geweest van- …. een gemiste kans?
 • Met de rijles vertelde de instructeur dat ik wel goed rechts aan moest houden, het werd er dus wel in geramd.
 • Een latere auto trok ook een beetje naar rechts vertelde de monteur mij, gek maar nooit gemerkt. Overal loopt de weg immers naar rechts af in Europa, Het UK tel ik al niet meer mee. (Gefeliciteerd met Brexit)
 • Voor militaire dienst was ik afgekeurd, logisch als je altijd begint te marcheren met; links, rechts, twee, drie vier, links, … nee niks voor mij dus. Bovendien was het 1 april weet ik nog.
 • Dansen is nu weer wel mijn ding omdat ik moet beginnen met, … juist ja de rechter voet.
 • Met zydeco dansen heb ik zelf al een speciale draai uitgevonden, nou ja uitgevonden. Ik laat de dames een draai maken terwijl ik een vinger omlaag hou en ik noem dit de “Wrap the girl around your finger turn”. Dat had ik veel eerder moeten weten in mijn leven dat dit zo gemakkelijk ging ! En uiteraard wordt hier altijd de rechterhand voor gebruikt, logisch toch.
 • In bed slaap ik echter aan de linkerzijde, of zou dat komen omdat ik rechts ben?
 • Met tekenen was ik ook goed, perspectief zien en rechte lijnen trekken.
 • Politiek ben ik wel eens ooit, heel lang geleden de fout in gegaan. VVD gestemd, ze zeiden een rechtse partij te zijn maar bleken linkse ideeën aan te hangen. Net zoiets als dat ze zeggen voor de democratie te strijden terwijl men nu heel duidelijk een dictatuur voorstaat.
 • De politiek is echter een en al verwarring, neem nu GroenLinks waar dat woord Links toch duidelijk aan de rechterkant staat.
 • En dan al die linkse partijen die zeggen de rechtsstaat te dienen, heel verwarrend.
 • Het recht in eigen hand nemen, daar is het nog niet van gekomen als spreekt mij dat wel steeds meer aan met de #lockdown, …
 • Ik kan ook slecht tegen leugens, dat werkt bij mij averechts.
 • Het mooiste dialect van Nederland? Utrechts natuurlijk!

Ik denk dat ik het nu voor mijzelf wel duidelijk heb: “Ik ben extreem rechts”.

Alleen snap ik nog steeds niet waarom dit zo’n slechte naam heeft in de media, tenminste die dinosaurus media die nu aan het uitsterven zijn.

Ik zit er nu wel een beetje doorheen qua inspiratie. Met dank aan mijn bronnen “synoniemen” en van Dale rijmwoorden. Wist je trouwens dat er maar 17 woorden rijmen op rechts?

Dat is echter een inside joke die niet iedereen zal snappen, daarvoor moet je beslist rechts zijn. Terugkijkend op dit relaas vindt ik het best prettig aan de rechtse kant. 

Leuk hé, een beetje humor, maar nu je toch hier bent. Bekijk deze video eens over -JOUW TOEKOMST- die ingegaan is op 17 Maart met de #Lockdown. Er wordt je een spiegel voorgehouden over de macht in de wereld en marionetten pop Rutte hoort daar niet bij. En jouw stem maakt ook geen ene zak uit, een toneelspelletje om je mak te houden totdat iedereen op de onverwachte pop stemt zoals massaal gedaan werd bij Trump in de VS. De lam geslagen media krijgen orders om hem in de grond te schrijven en sommige (heel veel) zombies geloven dit echt. Op de tijdsklok zitten we al heel lang voorbij het bekende -5 minuten voor 12- Ik daag je uit om deze video te bekijken en eens kijken of jij wel, -bij de les bent- ?

In zeer bedekte termen het zelfde nieuws voor softies, Jensen wil en durft nog niet zo diep gaan om …. zijn redenen ?
dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk