Besmet de gehele wereld, en begin met de mensen om je heen, …


aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram alternatiefnieuws.eu de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

gedachtenvoer 200

In de video van AndWeKnow (schakel de YouTube vertaling in tutorial) is een man op leeftijd die dit ter sprake brengt op 2.32 min. Het meest besmettelijke virus is een “glimlach”, laat dit virus wild om zich heen slaan en liefst snel over de gehele wereld. De grap kan ik zeer waarderen, zeer omdat de insiders al een tijdje weten dat het gehele Corona / COVID 19 de grootste valse vlag uit de geschiedenis is. En, … omdat we al wisten dat er iets te gebeuren stond, we wisten niet wat maar dat de vijand in het nauw gedreven niet zonder slag of stoot ten onder zou gaan was duidelijk. Dat mensen zich echter zo massaal in de hoek zouden laten zetten verbaasde mij ook. Zelfs nu is de wereld nog giga onder invloed van Mind Control.

Zelfstandig nadenken is bij iedereen vakkundig afgeleerd. Zelfs als je dit artikel zelf opgezocht hebt en nu zit te lezen verdenk ik je ervan dat het nog niet helemaal snor zit in je bovenkamer met dat zelfstandig denken, … die Mind Control.

Een mailtje vanmiddag;

Henk , dit is toch ongelofelijk ! De hele situatie is ongelofelijk vind je niet ! Wil heel graag positief blijven maar vind dat erg moeilijk ! En jij ?

Ik, … ik zit al vanaf 2017 in een positieve flow die alleen maar sterker begint te worden.

Toen ik begon aan mijn ontdekkingstocht, mijn ontwaken hadden we allemaal alu hoedjes op en vonden we vrijwel nergens medestanders waar je een ‘normaal’ gesprek kon houden over de dingen die je allemaal ontdekte. Internet filmpjes waren sporadisch te vinden op Google, YouTube bestond nog niet, alles was in de Engelse taal en onderzoek naar de bron van het bericht was ook veel moeilijker.

Met de recente verhuizing zijn de alu hoedjes ingepakt en we weten nog niet in welke doos, bovendien, veel van de complotten van vroeger zijn nu wel bekend bij een hele grote groep.

 • 9/11, niet veel mensen geloven het officiële verhaal nog.
 • Vaccinaties, steeds meer mensen zijn anti
 • Chemtrails wordt ook steeds meer herkend en mainstream geo engineering genoemd
 • 5G staat ook bij een ieder op de ‘radar” dankzij de … aanslagen !!

Maar dat al die mensen met twee voeten in de Corona #lockdown hoax zijn getrapt baart mij wel zorgen evenals de mensen die dagelijks een handje geholpen worden deze planeet versneld te verlaten via schadelijke behandelingen van de dokter zoals bestralingen en chemo’therapie’.

Het verschil met mijn ontwaken en de mensen die NU alles aan het ontdekken zijn is dat alles ruimschoots gedocumenteerd is met duizenden uren video, artikelen maar ook veel meer tegenstrijdige info van de media, … en ook een deel van de alternatieve media !!!

Nu komen de echt onvoorstelbare zaken aan het licht, een voor een, pedofilie, satanisme, kinderhandel, moord en doodslag, Adrenochrome, niets (bijna) niets wordt meer ontzien.

Terug naar het mailtje:

“Wil heel graag positief blijven maar vind dat erg moeilijk”

Dus de wetenschap van al dit onvoorstelbare kwaad maakt mensen (niet alleen deze schrijfster) depressief. Hoe was dat voor die tijd dan vraag ik mij af?

We hebben immers sinds de tweede wereldoorlog, een oorlog die een einde moest maken aan alle oorlogen, toch al meer als 200 oorlogen en grote conflicten meegemaakt. Het gebeurde wel-eens-waar op grote afstand maar de Televisie bracht dit alles als nooit tevoren in de huiskamer, levensgroot.

En al die mensen die elk jaar weer dood gaan van de honger (een grote schande) 2,4 miljoen elk jaar. Toen was je schijnbaar wel gelukkig.

Wat is het verschil?

Het verschil is dat je nu het gevoel hebt dat je wat moet doen, en je voelt je klein en machteloos.

Hoeveel keer heb ik al niet een spreekverbod gehad voor de goede verstandhouding? Iedereen had je het label complot gekkie opgeplakt en het internet was wel niet zo gecensureerd als nu maar ook niet zo geavanceerd als nu. Sociale media, nee, zoekmachines Altavista, look, Yahoo, Vinden, Startpagina en nog een stuk of veertig andere, een heel versnipperd landschap. 100 bezoekers op je website op ‘n dag, … geweldig!

Nu vindt je bergen gelijk gestemden en het enige wat van je verwacht wordt is dat je de boodschap uitdraagt, anderen infecteert met het echte beeld van de wereld. Het kwaad aan het licht blootstellen

Maar wat is dat echte wereldbeeld dan eigenlijk?

Goed vraag !!

Toen wij aan ons ontwaken begonnen hadden we geen idee hoe we tot een oplossing moesten komen en waar die oplossing  ——-ooit —— vandaan zou kunnen komen ?

Nu krijgen mensen die oplossing op een presenteerblaadje aangereikt (Q).

Net tijdens het schrijven van dit artikel op WhatsApp. “Ik zie niets gebeuren” “Hij” blijkt sommige video’s die ik ook bekijk te volgen (X22 report) En ik heb voor mijzelf een stapje terug genomen omdat het nieuws niet meer bij te houden is.

Ik hoef eigenlijk niet nog meer te zien, ik hoef eigenlijk niet nog meer te ontdekken.

 • Ik heb er vrede mee dat er zaken aan het gebeuren zijn.
 • Ik heb er vertrouwen in dat het goed gaat komen
 • Ik weet dat de criminelen hun straf niet gaan ontlopen
 • Ik heb geduld
 • Ik hoop dat een ieder ander voor zichzelf dit ook allemaal kan gaan verwerken
 • Ik heb vertrouwen

Dat geeft die positieve flow, de broodnodige bijdrage aan het collectieve bewustzijn.

Zeven maal “IK”, dat betekend dat jij de rust, het vertrouwen en die positieve flow ook bij jezelf moet gaan zoeken, nee alleen maar uitsluitend bij jezelf kan vinden.

En al die video’s en artikelen die ik wekelijks opgestuurd krijg met; “Kijk nu eens wat ik weer gevonden heb? Een minuut soms enkele seconden en ik weet waar de persoon die de boodschap verteld staat in het leven, de oude of de nieuwe realiteit. Boom, uit die video of weg met dat artikel. En ja soms kijk ik nog wel eens (even) of ze “het licht” al gezien hebben.

En die positieve bijdragen die worden verslonden ook al weet ik zijn of haar verhaal reeds. wellicht ontdek ik een goede inval om een artikel over te schrijven of aanvullen. Immers een nieuws gezichtspunt een ander sleutelwoord kan iemand triggeren om de rode pil te nemen, de ontdekkingsreis aan te vangen.

En vandaag was dat enkele regeltje van een dame de aanleiding om dit stukje te schrijven. Aangevuld met de App van iemand die zegt hard te werken aan de Mind Control maar duidelijk nog niet in het reine is met zichzelf en de wereld, die ander de schuld geeft. Zie: Het collectieve bewustzijn voeden

 • Toen ik geboren werd in 1952 waren de experimenten met chemtrails al een feit.
 • Er waren oorlogen
 • Er gingen ook mensen dood van de honger
 • Er stierven ook mensen aan allerlei ziektes
 • … en toch waren er elke dag leuke dingen te beleven die me blij maakten, doelen nastreefde, dromen, …

De vraag is; Hoe ga jij ervoor zorgen om zelf in de goede flow te komen?

Alleen vanuit het positieve kun je negatief nieuws goed laten landen bij een ander.

Luister ik heb dit ontdekt maar ben reuze blij dat er nu een oplossing in zicht is.

En was ik daar niet mee begonnen, de hele wereld willen besmetten met … een glimlach?

en psst, je mag het delen maar, deel daarna ook even het HoogVerraad artikel van mijnheer Rutte. Niet bang meer te hoeven zijn is een heel prettig gevoel. 

dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten
Geduld, Geloof & Vertrouwen

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk