Crisis: Gaan de geldpersen aan voor ‘ons’ of wordt het toch (weer) uitpersen?

Save as PDF 

De overheid gooit het land op slot en een onderdeel van diezelfde overheid heeft de persen al klaar staan, nee helaas geen geldpersen, die gaan alleen ‘aan’ voor de banken. Het zijn de citroenpersen en daarmee gaat de belasting (dienst) ons een schijnoplossing bieden waardoor we nog jaren en jaren uitgeperst zullen worden.

aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram alternatiefnieuws.eu de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

In onderstaande video; “Een Oorlog Reeds Verloren #2.13: Eendracht maakt macht, maakt”, maakt mr. Sven Hulleman gehakt van de overheidsplannen op voorhand.

Een oorlog reeds verloren? Goed gekozen tittel, een oorlog kent alleen maar verliezers. Hij doet een oproep om massaal in verzet te komen en de pijn op het bordje van de overheid te leggen. 2020 af te schrijven en collectief de belasting weigeren te betalen, maar wel juridisch onderbouwd.

BEKIJK DE VIDEO, en kom in actie

Velen hebben totaal niets meer te verliezen als ze met lede ogen aan zien dat hun bedrijf, hun levenswerk ten onder gaat. 

dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk