dotcom.radio aflevering 201 van 19-04-2020


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 201. positiviteit zaaien levert ook positieve bijdragen op, waar waren al die mensen al die tijd. Bijdragen luisteraars met o.a. de collectieve mindset – Corona en hoogverraad – Geduld, geloof en vertrouwen – Noodtoestand in de VS en meer, .. [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur uitzending SLOG 21.00 uur podcast online 14.00 uur

leefbewust logo

[Factsforum Herr Sens] De link Chemtrails – 5G – Corona en Immuunsysteem.

[Marijan] gevonden op Burger Bond Nederland:

Word’s got Secret Meanings:

Government means Mind Control in Latin

the True Definition and LATIN Origin of the infamous term ‘Government’. The word ‘Government’ comes from the LATIN verb gubernare: “to Control,” and the Latin noun mens: “Mind”.

Pharmakeia/Pharmacy means Sorcery/Witchcraft

Pharmakeia/Pharmacy is a form of the Greek root word from which we get our English words: Pharmacy, Pharmacist, and Pharmaceutical. In the Bible, Pharmakeia carried with it the idea of SORCERY, Witchcraft, Occultism, and BLACK MAGIC.
It is in this sense that Paul used the term in Galatians 5.20 as the word ‘Witchcraft’

Mortgage means Death Pledge……

The word Mortgage is derived from a Law French term used in Britain in the Middle Ages meaning “DEATH PLEDGE” and refers to the pledgeending (Dying) when either the obligation is fulfilled or the property is taken through foreclosure.

Religion means : to Tie , to Bind , Shackle in Latin…

The Root Word of Religion is from the Latin Religare which is broken down as
Re -ligare which means
to Tie , to Bind or Shackle in Latin…

The Word “ALCOHOL” is said to come from the Arabic term “Al-khul” which means “BODY-EATING SPIRIT” (also, is the origin of the term” ghoul”).

WAKE UP !!!!!
Do the Research…

[de Visser] Beste Henk, Ik heb een vraagje over mobiele telefoons. Ik probeer mijn smartphone zoveel mogelijk links te laten liggen en hij is ook nooit online behalve als ik even mijn berichten check, en ja .. ik weet dat het geen zin heeft want die ellendige apparaten kunnen alsnog aan en uit gezet worden. ik noem het altijd ‘mijn tracker’, maar ja…wat kun je nu doen he? Ik wil dus eigenlijk, voor het geval dat we straks verplicht worden een app te installeren en we in de gaten zullen gaan worden gehouden waar we ons bevinden en met wie… een simpele 3310 aanschaffen of zo, geen smartphone of zo en dan die gaan gebruiken voor onderweg, en dan de smartphone alleen maar gebruiken voor als ik iets wil betalen via online bankieren of zo en dat ding dan altijd in huis laten liggen.
Maar ik vraag me dus af… is dat misschien te simpel gedacht van mij?

[Anneloes] Het collectieve bewustzijn bestaat uit energiestructuren, gevormd uit emoties en overtuigingen die door de gehele mensheid worden gedeeld. Het bestaat uit grove energie structuren met een lage(re) trillingsfrequentie (dimensie) en fijne energiestructuren, met een hoge(re) trillingsfrequentie.

In de lage structuren vind je emoties als angst, wanhoop, boosheid, afgescheidenheid eenzaamheid, agressie etc. In de hoge structuren vind je liefde, licht, vrijheid, vreugde etc. Iedereen draagt bij aan en reageert op het collectieve bewustzijn, of je er nu bewust van bent of niet.

De niet fysiek waarneembare krachten die actief zijn om deze planeet en haar bewoners te willen beheersen zijn uit op onze levensenergie/kracht en het gekoppelde authentieke scheppingsvermogen dat in de mens aanwezig is. Deze krachten voeden zich met de energie van de lagere frequenties. De energie die wij afscheiden wanneer wij ons in lagere frequenties bevinden is als ‘voedsel’ of ‘brandstof’ voor hen.

Wanneer deze krachten er in slagen ons vrijwel continu in staten van angst, chaos, lijden en afgescheidenheid te laten zijn verzwakken wij en kan de elite de touwtjes strak in handen houden. Mensen zijn veel krachtiger dan de krachten die ons willen onderdrukken. Wij zijn alleen nog vaak onwetend of onwelwillend te weten wie we werkelijk zijn en wat onze ware kracht is. ((Over)leven in een angstcultuur)

[Maria] Ja ik heb vertrouwen! Iedere dag weer.Ik lees zoveel mogelijk de artikelen omdat ik het zo positief vind wat jij, jullie beschrijven. BEN NU 75 JR, zit in “Lockdown” in Frankrijk, kan om redenen niet naar België waar ik woon. Ik ben ervan overtuigd, zie dat ook om me heen, heel veel goede dingen gebeuren, dat we nog wat geduld en vertrouwen moeten hebben en houden. Maar ook dat de ,” machten ” achter de schermen zomaar niet opgeven en alles tevoorschijn toveren om te voorkomen dat hun plan slaagt. Vanaf de jaren” 70 ” ik was in onderwijs werkzaam als gezondheidskundige, heb ik mijn studenten gezegd niets zonder meer aan te nemen en alles te onderzoeken, ook wat ik vertelde. En ik week nogal eens af van wat er in de boeken stond. ha ha. En dat doe ik nog steeds!!! Maar ben wel een complotdenker, volgens mijn omgeving, zelfs voor mijn dochters. Draag de titel nu maar met ere. Ik wil je in ieder geval bedanken voor de prachtige, onthullende artikelen. Veel wist ik al. Maar mijn Engels is jammer genoeg niet zo best dus ik ben blij met iedere vertaald, interessant artikel. Ik weet zeker, we gaan een fantastische tijd, toekomst tegemoet met gezondheid en overvloed op alle gebied.

[Marijke] Video In dit interview van Rassid Buttar ook de oproep aan zijn collega’s om zich uit te spreken over de onzin die in de media wordt gezegd en tevens een oproep aan politie, veteranen e.d. om mede burgers echt te beschermen. ‘k Hoop dat je ‘t waard vindt om de link op je site te publiceren.

medeplichtig

Het thema van jou Mike: Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

Ik kom teveel mensen tegen die ‘alleen maar kritisch’ zijn (lees: nog steeds ontvankelijk voor het negatieve). Eerst geloven, dan zien! Wij manifesteren de wereld op basis van onze overtuigingen en gedachtekracht. Geloof, geduld en vertrouwen is de meest krachtige energie die er bestaat. Hoe sneller we dat door gaan krijgen, hoe sneller je ook resultaten ziet die je geloof, geduld en vertrouwen bevestigen. Hoe langer het duurt voordat we tot dit besef komen, hoe langer het ook duurt voordat je concrete resultaten gaat zien en hoe meer je geduld, geloof en vertrouwen op de proef wordt gesteld. Uiteindelijk is eerst zien, dan geloven de langste weg, want het gaat uit van wantrouwen, ongeloof en ongeduld. Kijk dus goed uit welk krachtveld je voedt!

Cijfers.net De stemherkenningssoftware van Google werkt aanzienlijk beter bij mannen dan bij vrouwen. 70 procent beter om precies te zijn.
Noot: Zou het kunnen omdat mannen zeggen wat ze denken?

-CORONA-

GV Corona crisis: Welke politici zijn verantwoordelijk voor de doden, de economische schade? -HOOGVERRAAD-

Corona virus: Dr. Judy Mikovits, die maar liefst 40 jaar heeft gewerkt met virussen in een laboratorium. Niemand heeft meer ervaring en kennis van deze materie dan zij. En zij zegt heel stellig: dit virus heeft alleen (en kan alleen) door inenting in ons lichaam komen. En niet via niezen of hoesten!

Israëlische studie onthult : COVID19 lockdowns zinloos

ADVOCATE VERLIEST RECHTSZAAK tegen LOCKDOWN
Wat zegt dat voor ons RECHT op vrijheid ?

FinalWakeUpCall: De oorsprong van financiële crisissen De best bewaarde geheimen zijn verborgen in het volle zicht.”

IET 17 veteraan die voor malaria hydroxychloroquine+ in de tropen kregen kreeg later ook geen kanker terwijl er velen in de familie dat wel kregen. Oproep anderen met ervaringen, …

RIVM: RIVM gesponsord door stichting van techmiljardair Bill Gates. Kunnen we de overheid nog vertrouwen?

Noodtoestand in alle 50 staten, nog nooit gebeurd, Trump heeft nu totale controle

Qniversary: Social distesing. Zelfs de illuminatie kunnen nu geen geheime briefjes meer uitwisselen

Gooit de EU Nederland eruit? ‘Graag!’ Portugal vindt dat nu NL niet meewil met de Eurobonds Is geld sluizen naar het zuiden van de EU

Tweede Paasdag MK Ultra’s birthday
Wired Magazine: April 13, 1953: CIA OKs MK-ULTRA Mind-Control Testshttps://www.wired.com/2010/04/0413mk-ultra-authorized/ …https://en.wikipedia.org/wiki/Project_M

Ze beginnen; door het terugroepen van leningen en maken het moeilijk of onmogelijk nieuwe leningen te krijgen, wat resulteert in een daling van de hoeveelheid geld in omloop. Met als gevolg dat een deel van de mensen hun lening niet kan terugbetalen terwijl ze die niet kunnen vervangen door nieuwe leningen, waardoor ze failliet gaan.

Twitter: This spray says the anti-vaccinosis main ingredient comes from the TREE OF LIFE!

Ellaster: Dutroux-achtige vondsten in Zwolle, maar de media zwijgen 

14-04-2020 — the world’s population reached 7,777,777,777

Onze grondwet de de onmogelijkheid om wetten te toetsten

Met spoed gezocht: Smartphone hackers !!

leesbewust startpagina

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten