Het journaal is nu 100% -PROPAGANDA- dus kijken is overbodig !!


Als je al lang veel spelletjes doorziet was het nog wel eens interessant om iets van de -ander nieuws- verslaggeving te kijken. Nu kan je de journaals wel overslaan, totale propaganda van de allereerste tot de allerlaatste seconde en allemaal over, … juist dat !! -Het Virus-

aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram alternatiefnieuws.eu de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

gedachtenvoer 200

“Het”, … kan niet overgedragen worden via contact en voor “het” bestaat nu dus een geneesmiddel van zegge € 20,00 euro en het is dan ook voor 100% duidelijk wie het alternatief nieuws nooit volgt, de propaganda junks met mondkapjes en de belachelijk veel afstand houders.

Professor Didier Raoult publiceert resultaten van een onderzoek naar de behandeling met hydroxychloroquine bij 1061 patiënten 973 van hen waren genezen binnen 10 dagen, 46 kwamen op de IC en 5 van hen overleden) – (aan onderliggende oorzaken ?  Dit onderzoek krijg je echter nooit te zien in het propaganda journaal. Lees hier meer

Meer en meer mensen zien dat nu ook wel en draaien hun rug naar de journaals en eenmaal hieraan gewend zie je die kijkers niet vaak meer terug. Ze ontdekken de mogelijkheden om zelf het nieuws bij elkaar te sprokkelen. En natuurlijk zien de alternatieve media dat in de bezoekersaantallen terug, zeker nu ook nog eens een groot deel van de wereldbevolking, zoals iemand het noemde “ophokplicht” heeft, huisarrest of zo je wilt in #lockdown zit.

Het is wel grappig te noemen nu dat de media zich niet meer met enige andere wereldzaak bezig houdt al die andere onblusbare regio’s totaal niet meer nieuwswaardig zijn zoals het midden oosten en Turkije bijvoorbeeld.

Nu ik dit zit te schrijven bedenk ik mij gelijk dat ik eigenlijk wel zou willen weten hoe het de Gilets Jaunes vergaat in #lockdown, die moeten zo langzaam maar zeker ook wel tot een kookpunt komen nu dat hun de mogelijkheden tot protest zijn ontnomen?

En dan al die mensen die thuis zitten, hebben ze straks wel werk? Hoe lang duurt het voor de economie weer op gang begint te komen, ik weet dit als ex ZZPer als geen ander. Na de vakantie en na Kerst Oud en Nieuw duurde het soms weer weken voordat het druk werd en de economie heeft dadelijk drie maanden zo goed als stil gelegen.

Hoeveel bedrijven zijn er nog over. Mijn oude stamkroeg in NL. geeft tegoedbonnen uit om nu de rekeningen te kunnen blijven betalen. Er zijn bedrijven die dit niet kunnen, bestaan ze nog na mei, juni? Echt blij met pensioen te zijn en -die- zorgen niet meer te hebben, over een paar maanden is de eigen voedselvoorziening weer opgestart, iets wat ik iedereen kan aanraden om te voorkomen dat je weer bang bent. Niet dat er nog snel weer eens een (nep) pandemie langs gaat komen, maar voor al die ziektes waar mensen nu aan dood gaan. Over 25 maanden gaan we de 70 aantikken en ik maak me nog niet eens bezorgt als waren we 25 jaar, het immuunsysteem tot de tanden gewapend, al jaren en jaren.

Al die zaken kunnen je negatief stemmen of positief. Het is net hoe jij in het leven staat. We moeten mijns inziens even door de zure appel heen bijten om een mooie en betere wereld te krijgen. Het kwaad dient opgeruimd te worden. Ik krijg daar een enorme boost positieve energie van.

Anneloes van Hamburg hierover;

“Het collectieve bewustzijn bestaat uit energiestructuren, gevormd uit emoties en overtuigingen die door de gehele mensheid worden gedeeld. Het bestaat uit grove energie structuren met een lage(re) trillingsfrequentie (dimensie) en fijne energiestructuren, met een hoge(re) trillingsfrequentie. 

In de lage structuren vind je emoties als angst, wanhoop, boosheid, afgescheidenheid eenzaamheid, agressie etc. In de hoge structuren vind je liefde, licht, vrijheid, vreugde etc. Iedereen draagt bij aan en reageert op het collectieve bewustzijn, of je er nu bewust van bent of niet.

De niet fysiek waarneembare krachten die actief zijn om deze planeet en haar bewoners te willen beheersen zijn uit op onze levensenergie/kracht en het gekoppelde authentieke scheppingsvermogen dat in de mens aanwezig is. Deze krachten voeden zich met de energie van de lagere frequenties. De energie die wij afscheiden wanneer wij ons in lagere frequenties bevinden is als ‘voedsel’ of ‘brandstof’ voor hen.

Wanneer deze krachten er in slagen ons vrijwel continu in staten van angst, chaos, lijden en afgescheidenheid te laten zijn verzwakken wij en kan de elite de touwtjes strak in handen houden. Mensen zijn veel krachtiger dan de krachten die ons willen onderdrukken. Wij zijn alleen nog vaak onwetend of onwelwillend te weten wie we werkelijk zijn en wat onze ware kracht is”.

Twee andere artikelen van Anneloes zijn:

(Over)leven in een angstcultuur | Van beperking naar vrijheid

Van P.A. Triot kreeg ik net deze Tweet als bijdrage over “het” virus, …

Twee zaken die een enorme boost hebben gekregen recent zoals Google Trends laat zien. Qanon & adrenochrome, … zie de afbeeldingen hieronder.

Qanon op Google trends
Heb jij ook al kennis genomen van Q anon ?
Google
…. en hier ook van adrenochrome

Maar er is nog veel en veel meer dat we dienen te weten – IEDEREEN- en dat zal schokkend zijn, echter ook hier weer naast de min de plus, want eindelijke, Eindelijk, EINDELIJK gaat er een einde komen aan de martelingen, ..

dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten
Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk