Reactie van P.A. Triot, …


aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram alternatiefnieuws.eu de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

Elke dag krijg ik wel reacties per mail en WhatsApp. Soms een link naar iets waar ik nog geen weet van heb, meestal van zaken die je al tot in de treuren bekeken en onderzocht hebt. Er zijn ook mensen bij die zelf hun steentje bijdragen. Hieronder de Mail van Peter, ..

Beste Henk

Proficiat met 200 uitzendingen!!

Hopelijk kom je in en om je huis toe aan permacultuur werk. Ik zou begin mei vertrekken naar Hongarije. Het lijkt dat er wellicht een gaatje kan zijn, want ik heb een permanente verblijfsvergunning voor dat land en enkele grote grensovergangen Deu-Aut zijn gecontroleerd open.

Ga nu dus door met alle voorbereidingen voor de reis en kluswerk. Als dat compleet is zoek ik het in detail uit, of ik alle grenzen over kan en Hongarije in mag. Goed zoeken wat mijn verhaal moet zijn om de grenzen te mogen passeren.

En er komt een moment dat [ze] de ophokplicht niet meer kunnen handhaven en hydroxy chloroquine viraal gaat …. ik heb via jullie forum via link van Gezond Gestel nog MMS te pakken gekregen. Verwacht het niet nodig te hebben want mijn immuunsysteem is de afgelopen jaren flink hersteld. Vroeger altijd griep, verkouden etc, nu al jaren niet of nauwelijks merkbaar. 

Ik heb op basis van wat ik allemaal heb verzameld een document in elkaar gezet en wil dat online krijgen zodat anderen, in het kader van wakker worden, zich ook allerlei vragen kunnen gaan stellen. Het bevat links naar video’s e.d. Ik heb zelf veel relaties die geen (niet goed) engels kunnen.

Een combinatie van stukken tekst (uitleg, informatie) en lijsten met vragen (meestal zonder antwoord) die mensen zichzelf kunnen (moeten?) gaan stellen. De basis voor zelf verder onderzoeken. Ongetwijfeld met fouten, maar altijd met ‘zelf onderzoeken’ ‘neem ook niet van mij aan’.

Echter doorgaans doe ik dat met open vizier op een eigen domeinnaam. Echter de lange arm van de nsb’ers in ons land reikt helaas nog even ver. Ik ben grotendeels afhankelijk van UWV en red mij net en heb weinig stress. Maar als de lakeien van de [DS] me willen pesten kunnen ze dat frustreren. Hebben jullie een idee hoe ik het beste die pdf kan publiceren? Ik wil informeren niet discussiëren.

Ik kan wel een 1337x.to account aanmaken, maar ik denk dat niet veel mensen nog torrrenten.

Positief bedoelde de pdf, maar wel met negatieve onderdelen voor diegene die nog niet wakker zijn. 

Het is echt leuk want het lijkt of we in een zelfde ‘stroom’ zitten. Ik liep weer een paar uitzendingen achter van jullie en van Jensen, maar was ook al begonnen om alle negatieve krachten (zelfs van wakkeren mensen om mij heen) te blokkeren. Mensen die blijven hangen in de negatieve kant van het wakker zijn. Overigens verandert er meer .. nooit eerder meegemaakte dromen. Het “regent” engelengetallen.

Alvast dank voor je tips.

Peter

P.A. Triot

PS Op de valreep heb ik jullie ‘geduld, geloof en vertrouwen’ toegevoegd in het document.

wwg1wga

Download /open het pdf hier

dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk