Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …


aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram alternatiefnieuws.eu de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

-GEDULD-

Als we iets geleerd hebben de afgelopen dikke 2,5 jaar is het geduld hebben als we het over Q hebben. Iedere bewuste wereldburger is wel op de hoogte van zaken die het daglicht niet kunnen verdragen, vermoedens, intuïtie, achterdocht, boosheid, alle emoties spelen mee in dit gebeuren. “Ik zie niets gebeuren met dat mysterieuze Q en al die aanwijzingen die steeds weer niet blijken uit te komen. Om gek van te worden”, … Boom !!

Is dat niet exact de bedoeling van Q om de tegenstanders, zo je wilt -de vijand- steeds weer op het verkeerde been te zetten, laten reageren op alweer een valse aanwijzing, al zijn kruit verschietend. … Boom !!

En moeten de Anons niet in de grote boze buitenwereld bewijs verzamelen met de Q aanwijzingen omdat bepaalde documenten geclassificeerd zijn en dus niet bruikbaar voor een rechtbank. En we weten dat rechtszaken zich jaren voort kunnen slepen als het huiswerk niet goed gedaan is. Goede voorbereiding is de sleutel, … Boom !!

Enkele honderden jaren van misdaad en onrecht rechtbreien waarbij de handlangers zich verborgen hebben in alle rangen en standen van de regering tot in de lagere rangen, met allemaal mogelijkheden om zaken te vertragen, uit te lokken en om te buigen. Hoe moet je die mensen uit de tent lokken zodat zij zichzelf bloot geven, … Boom !!

En dan zijn er de afhakers, die hun geduld verloren hebben. Ze zijn dan ook vaak het geloof en vertrouwen kwijt. Op zoek naar de Psyop speuren ze naar de andere kant van de medaille om hun nieuw verworven kijk duidelijk te maken. Daarmee de -believers- hun standpunten versterken als ze weer een onweerlegbare aanwijzing ontdekken die hun vertrouwen bevestigt … Boom !!

Als jouw geduld op de proef gesteld wordt, waar uiteindelijk geen consequenties aan verbonden zijn, wat doet dat dan met het geduld van de tegenstanders die alle mogelijk zoeken om het gevaar af te wenden, het naderende einde, … Boom !!

-GELOOF-

Geloof kan iets heel persoonlijks zijn, mensen die verschillende dingen in hun leven fout zagen lopen zijn maar al te vaak al het geloof in zichzelf verloren zeker als dit keer op keer is gebeurd. En als jij jezelf niet eens meer kan geloven, … Boom !!

Geloof in iets hebben is niet alleen een kwestie van zaken onderzoeken maar zeker als dit in gecodeerde berichten plaatsvind waar elke zin bolstaat van de onbekende afkortingen vanwege de aard van het internet en het maximaal te gebruiken leestekens is het zeker niet alleen een zaak van onderzoeken maar zeker ook van volharding. Niets komt voor niets, als jij het niet kan bijhouden omdat al die verse YouTubers geen benul hebben van de spanningsboog en te besteden tijd van de kijker wordt met name het geduld op de proef gesteld om je geloof te behouden, … Boom !!

-VERTROUWEN-

Het ultieme vertrouwen staat op mijn computerscherm van de desktop en smartphone elke keer weer als dat in beeld komt, …

“Alles wat ik nodig heb komt naar mij toe. In de volmaakte volgorde van tijd en ruimte”

En bij elke tegenslag, bij elke keer dat ik twijfel, bij alle zaken waarop mijn geduld op de proef wordt gesteld geeft deze spreuk vertrouwen.

Welkom in de wereld van Q en WWG1WGA, … -en-

, … wachten we geduldig op de grote … Boom !!

Geduld, geloof, vertrouwen
dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk