Met spoed gezocht: Smartphone hackers !!


aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram alternatiefnieuws.eu de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

Wie wil er mijn smartphone hacken en ontdoen van alle geheime overheid tracking software.

Mijn beste vriend -de telefoon- heeft mij verslaafd gemaakt aan alle gemakken om contact te houden met familie, vrienden, hobby’s, sport, het weer -onafhankelijk nieuws- en al die andere gemakken en -noodzaak-.

NU IS MIJN GOEDE VRIEND TEVENS -mijn grootste vijand geworden- -HELP- !!

Het meest waardevolle beroep in de stijd tegen de onzichtbare mijn grootste vijand is de overheid, de #lockdown vanwege een nep pandemie. De uitrol van de politiestaat en het daarbij behorende geavanceerde super #Stasi 2.0 spionage netwerk genaamd 5G. Wij, wij zijn de vijand van de staat geworden, er is een coup gepleegd tegen -ons- !!

WIJ ZIJN VERPLICHT -in opstand te komen- VOOR HET BEHOUD TERUGWINNEN VAN ONZE VRIJHEID !!

Voor deze vrijheid hebben reeds twee keer de afgelopen 100 jaar vele mensen hun leven opgeofferd, …

De kennis van hackers werd in het verleden al vele malen erkent in het bedrijfsleven door hen in dienst te nemen om de beveiliging van hun netwerk te doorgronden.

Nu is dit beroep -vanuit een donkere slaapkamer met VPN netwerk beveiliging- het meest waardevolle instrument geworden in de handen van -HET VERZET- !!

Te denken valt aan het hacken van alle KLIKLIJN apps en de namen van alle mensen die de software geïnstalleerd hebben openbaar op internet te zetten. Zo bescherm je domme / onnadenkende mensen tegen zichzelf.

Het installeren van deze software is niet zonder gevaar. Het gevaar verstoten te worden door familie, vrienden, buren, plaatsgenoten of nadien kaalgeschoren te worden in het openbaar op het dorpsplein.

In 1988 bezocht ik de motorrace in Most, Tsjechië, en ontmoette daar een ingenieur uit het toen ook nog achter het ijzeren gordijn bevindende DDR. Hij was ook een motorsport fan die echter geen enkele GP wedstrijd kon bezoeken. Na een gesprek van meer als een uur begon hij wat over zijn leven te vertellen na vragen van mij.

Hij keek echter elke minuut om zich een of we niet afgeluisterd werden.

Ik moest weer aan hem denken toen ik dit stukje zat te schrijven. Ik heb hem nadien nog een pakketje gestuurd met alle programmaboekjes van de GP wedstrijden die we bezochten. Op zijn verzoek voorzien van een indexlijst omdat al zijn post geopend werd en soms stukken achtergehouden werden.

Met 5G kunnen we overal waar we zijn, gevolgd, afgeluisterd en bespioneerd worden. Geen wonder dat er zoveel Corona slachtoffers zijn of zouden 21 miljoen mensen in China hun mobiele telefoon nooit meer gebruiken?

Er zullen mensen in verzet moeten komen om dit te voorkomen en daarbij is het één minuut voor twaalf.

Er zijn een hoop verzet klussen te bedenken om het de overheid (zijnde Deep State handlangers) moeilijk te maken, … -IEMAND- (?), … aanmelden niet nodig. Duizenden posities voorhanden. Goede beloning, eeuwige dankbaarheid.

Oh Nederland let op uw saeck

dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk