dotcom.radio aflevering 200 van 12-04-2020


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 200: De wereld gaat zijn vijfde week van lockdown in, de Deep State geeft zich helemaal bloot, een ieder kan de regels waarnemen van de uitrol van de politie staat, maar we gaan niet zonder strijd ten onder. Net als in elke oorlog, en ja het is oorlog momenteel worden er aanslagen gepleegd. Dat past helaas in de plannen van de Deep State om versneld de politiestaat uit te rollen. Slimme acties zijn dus de gewenste koers. Actie reactie. En hoe staat het met de hoopvolle zaken? Luister vandaag weer naar de alweer 200 ste aflevering van dotcom.radio en, …. de boodschap is positief !! [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur uitzending SLOG 21.00 uur podcast online 14.00 uur

leefbewust logo

[Pieter] Hoi Mike en Henk, Ik luister altijd met veel plezier naar jullie uitzending en voel me erg goed bij het Qanon verhaal. Nu kwam ik dit tegen https://m.youtube.com/watch?v=IZymN9YYTaE Dat staat m.i. nogal haaks op jullie boodschap. Hoe duiden jullie dit?

Mijn antwoord: Zo zijn er honderden video’s te vinden van mensen die hun boodschap baseren op wat ze zien, de feiten dus. Maar mensen die plannen maken creëren vaak iets wat er nog niet is.

[Astrid] Beste Henk en Mike , ik luister iedere week naar de uitzending , ga zo door ! Ben erg geraakt door het interview van Londen Real van David Icke , zit nog te trillen op mijn stoel, is dat onze toekomst ? Geen humane, menselijke manier van leven meer, zit nog te trillen op mijn stoel , heb een klein dochtertje van bijna anderhalf zie de toekomst somber in 5 G is een killer ! Warme groet 

Ik vind het een erg nare tijd op het moment, ik ben een moeder van een dochtertje van 16 maanden oud, wij doen aan natuurlijk ouderschap, eten biologisch en werken iedere dag aan een sterk immuunsysteem , door het ‘virus’ kan het woord niet meer uit mijn mond krijgen … is de glans  helemaal weg, veel leuke dingen waar we blij van worden zijn er niet meer, boodschappen doen is noodzaak geworden, spontane dingen kunnen niet meer en vriendschappen worden opeens anders merk ik, door angst gaan mensen zo raar functioneren dat zelfs wandelen in het park bedreigend voelt, steeds langsrijdende politie en mensen die in een boog om je heen lopen en je angstig en zelfs boos aankijken …

Mijn oude moeder van 78 zie ik dagelijks ze is een gezonde weduwe die nog fietst, eten kookt en erg actief is, ze leeft op dit moment bijna in een isolement, clubjes zijn gesloten, vriendinnen durven en willen niet afspreken, ze is voor haar gevoel nergens welkom, ik merk dat ze eenzaam wordt en er moe uitziet, dit verzwakt pas echt een immuunsysteem, wanneer is dit voorbij vraagt ze? Ik hoop snel Ma! (zo voelt het niet)

Deze gecreëerde wereld crisis vind ik verschrikkelijk, de agenda erachter nog erger, verplichte vaccines ?  een Corona vaccin met DNA/RNA, nano deeltjes en zware metalen in mijn dochtertjes kleine kinder lijfje ? Nee HELP !!!!!

Niet meer kunnen vliegen, sporten, naar school, geen rijbewijs meer kunnen halen, verlengen ? Als je geen vaccinatie paspoort hebt ! Verschrikkelijk ! 

Ons immuunsysteem werkt prima van nature, vaccines nee dank je !! niet nodig, chemische medicatie, nee niet nodig de natuur geeft mij alles wat ik nodig heb !

In wat voor wereld leven wij ?? Alles wordt voor ons bepaald ! (destijds de euro, geen keus, 5G geen keus, enz enz )  Onze gezondheid is niet belangrijk, alles draait om macht, geld verdienen, en er wordt met onze gezondheid gespeeld, wat zijn wij nog waard als mens ? Niets dus ! 

De politiek en de media ben ik inmiddels helemaal klaar mee! Leugens, leugens, leugens, en iedereen loopt netjes in de maat 1.5 meter uit elkaar, als kleuters, de wereld staat stil en alles gaat kapot, de agenda is klaar grondwet aangepast en de digitale wereld en het 5 G controle systeem starten langzaam op, terwijl de mensen zullen verzwakken, zowel geestelijk als lichamelijk, worden de rijksten der rijksten nog rijker en heeft de farmaceutische industrie eeuwig inkomsten uit vaccines wereldwijd ! 

Dankjewel Bill Gates ! je bent maar een computer man, weet niets van het immuunsysteem, denk  zelfs dat jij deze crisis veroorzaakt hebt, ik zou je van een kerktoren op een punt hek willen gooien, je maakt miljoenen mensen levens kapot !  

Dit komt ooit als een boemerang bij je terug ! 

Henk bedankt voor het lezen, wilde dit even van me af schrijven, voel me zo ongelukkig, zelfs machteloos op dit moment, en al die volgzame schapen in de kudde ik ga ze negeren, ik blijf buiten de kudde lopen, met mijn eigen ideeën, meningen enz, 

Warme groet , Astrid , ps succes met de uitzending morgen , gr aan Mike en ga aub door , jullie zijn echt geweldig !!!!

[Rogier] De afgelopen dagen aantal keren aan de twee “Nederlandse” cruiseschepen gedacht die Trump heel laten binnen komen terwijl geen ander land dit wilde doen…. De Holland America-lijn…. Grote capaciteit indien leeg om andere te vervoeren dacht ik nog…..

[Herr Sens] Factsforum: “Positieve alternatieven voor onze huidige werkelijkheid waaraan je kan denken; een locale duurzame economie zonder commerciële tussenstations zodat het contact met je leefomgeving en je medemensen hersteld wordt en het milieu gespaard wordt.

[Sander] Als je geen voeding eet anders dan via de supermarkt die niet met dierlijke voeding bemesting is gekweekt kan je dan zwavel supplementeren (Geneeskracht zwavel)

[Silvia] Beste Henk Volgens zeggen zal Trump dus morgen de wereld op de hoogte brengen van de afgelopen maand. Hebt u enig idee waar we die nieuwsberichten kunnen bekijken en hoe laat? Is daar iets over bekend ?

[Rob] GV Nee hoor -hersenspoeling- IK- ben je gek joh ?
Ik heb je stuk gelezen. Ja dit is inderdaad de strijd en verwarring waar ik en velen mee worstelen. Mooi en helder weergegeven. Ik begin me steeds bewuster te worden wat dit met mijzelf doet .. dus de positieve oplossingsgerichte items te benadrukken of juist de meer negatieve. Beide zijn er en horen ook weer bij elkaar. De balans is van belang maar ook zeker de balans in mijzelf . Als ik negatieve of angst makende (misschien realistische) berichten lees en ik ga mij daar verder in verdiepen en zoeken, ja dan wordt het vaak niet beter en ik word somberder. Richt ik mij op tijd op de oplossingen en dus het positieve dan brengt dat ook weer balans in het onderwerp en vooral in mijzelf en de gemoedstoestand. De trilling en resonantie in mijn systeem zal er beter bij varen. De Cosmos en onze gezamenlijk bewustzijn v d wereld ook. (Denk aan Schuman Resonantie. ) Anyway…interesting times to put it mildly.

medeplichtig

Don’t shoot the messenger; Weston Price Foundation: Een quote: He likes to see / portray himself as a Mike Adams, Alex Jones or David Icke. He behaves like the guru of a sekt, opening up the hidden secrets, not available to the ignorant.

—//—

Neon Revolt out – financieel debacle behaald (dankzij Trump)

Ik ben, net als Neon Revolt een paar pagina’s terug, wat pessimistisch de laatste dagen. Kennedy-telg dood, Boris op IC, en uit Q-post blijkt nu dat het virus een (wat mij betreft zeer slimme) manier is om Trump te laten verliezen bij aanstaande verkiezingen. Niet dat hij gaat verliezen, maar de Patriots hadden blijkbaar geen controle over de uitbraak. De cabal heeft een zieke geest, maar is niet dom. Ik zie gewoon niet hoe er gewonnen wordt momenteel. Ook het idee dat er rond Pasen kinderen uit ondergrondse bunkers worden gehaald, lijkt ‘m niet te worden. Hopelijk eens goed nieuws binnenkort.

In de bijbel staan talloze verwijzingen naar hoe het geloof voortdurend op de proef wordt gesteld. We leren dankzij het Q-team een zeer belangrijke levensles: het draait om geduld, geloof en vertrouwen. Dit heb ik reeds vanaf het begin van dit forum door de jaren heen gecommuniceerd. In de laatste Gene decode zegt hij letterlijk dat hoe meer mensen gefocused blijven op onmiddellijke, tastbare resultaten, des te meer het juist op een langzame, druppelsgewijze manier zal gebeuren. De waarheid laat zich niet forceren.

De spirituele les die hieruit te leren valt is dat geloof, geduld en vertrouwen DE MEEST KRACHTIGE energie is die er bestaat! Helaas zijn we door satanische krachten middels ‘wetenschap’ afgeleid van deze werkelijkheid, waardoor we in een lager, materialistisch octaaf zijn blijven hangen. Vele natuurvolkeren zeiden al lang geleden dat zodra je je ogen doet ‘s ochtends je in een illusie stapt en zodra je je ogen ‘s nachts dicht doet en in de ‘Dream Time’ stapt de echte werkelijkheid begint. Zij gebruikten deze Dream Time om met hun voorvaderen te communiceren, die op deze wijze hen oude kennis konden overdragen. 

De definitie van spiritualiteit is beseffen dat je onderdeel uitmaakt van een groter geheel, dat jij niet het centrum van het universum bent maar slechts een klein deeltje in het grotere geheel (uni-versum = 1 geheel). Satan/Lucifer beloofde ons alle kennis die er maar te leren was, maar we komen er voortdurend achter dat hoe meer we te weten komen hoe minder we eigenlijk weten. Kennis over alles is een illusie. Wat we van de quantummechanica kunnen leren is dat je met je gedachtekracht je eigen realiteit schept. Jouw geest kan een gevangenis zijn of een poort naar wijsheid. Aan jou de keus, elke dag weer. 

Pure kennis is eerder een gevangenis en leidt tot betweterigheid en grote ego’s. Geduld, geloof en vertrouwen leidt tot wijsheid. Wij materialiseren wat in ons hoofd omgaat. Gene zegt in dat filmpje dat als de hele wereld slechts 1 dag besloot om niet negatief, pessimistisch, depressief of boos te zijn wij de voedingsbodem van Het Kwaad ineens kunnen doen vervagen. En is een ander woord voor ‘boos’ niet kwaad? Met alle respect, jasper, maar met deze mentaliteit voed je Het Kwaad. Het is niet: eerst zien, dan geloven, maar: eerst geloven, dan zien. Creeer een andere realiteit en je krijgt een andere realiteit!

Danmark, Sweden, Germany, the Netherlands and France formed a Signals Intelligence and cryptanalysis alliance that remained secret for almost 50 years. It’s codenamed #Maximator and is now revealed by the Dutch professor of computer security Bart Jacobs:

Gezondheid: dé Griep: #Lockdown en eindelijk tijd om na te denken ?
HET RIVM EN DE MEDIA MOETEN WEL -blijven- LIEGEN !!
De landbouwgronden van tegenwoordig,
zelfs de biologische bewerkte akkers,
bevatten nog maar heel weinig van de voedingsstoffen,
die wij dagelijks nodig hebben


— Waar zijn al de hartgevallen en kanker doden in de statistieken gebleven vragen dokters zich af, …
— De overtreffende trap van liegen: Corona doden nu zelfs in massagraven in New York

Twitter IET 17: I have a feeling there’s so much more to this hydroxychloroquine than we even realize. No, it’s a mostly cure all for virus based diseases. Which makes you wonder how man diseases that kill us START with viruses. Cancer Autoimmune Neurodegenerative Etc

Remind me what Nagalase is and what type of “organism” produces it This is an interesting thought process Noot: Geen goed nieuws voor Big Farma, als je nog aandelen hebt, …

Trump, Robert Kennedy en Bill Gates en een eventueel onderzoek naar vaccinaties is geen goed idee volgens Gates, (die nog niet eens een computervirus te lijf kan gaan, …

Bill Gates:
>”Mass gatherings until you’re widely vaccinated may not come back at all”

AD.nl von der Leijen verwacht vaccin einde van het jaar

WHO-topman: ‘We moeten mogelijk huizen binnenvallen en familieleden meenemen

Ongehoord Nederland: Complotdenken een gevaar
Gaat Ongehoord Nederland dankzij complotdenken nu ook ongezien voorbij ? Boom!

Dankzij Corona en 5G staat complotdenken mainstream in de belangstelling

Twitter: Danish Queen deciding on whether to abdicate throne soon.
“While the Queen’s decision to abdicate would go against Danish tradition – the last and only time a monarch stepped down was in 1146 – but drastic times call for drastic measures.”

WhatsApp beperkt het aantal door te sturen berichten tot 5

WantToKnow: 5G-torens in brand; óók in Nederland..!?

ZeroHedge: More People Died Of Suicide Last Week In Tennessee Than COVID-19

NL initiatief oprichting verzetsgroep op Telegram Uprising, de naam wordt door meerderen gebruikt en de link werkte niet op de mac

Supermarkt in Cyprus mag alleen nog essentiële producten verkopen, de POLITIE STAAT doet meer en meer van zich laten horen

Testosterontherapie op basis van paardenbloem?
In Animal Cells and Systems publiceerden Koreaanse onderzoekers, verbonden aan Chung-Ang University, een in vitro-studie waarin extracten van de ordinaire paardenbloem de aanmaak van testosteron door de testes verhogen.
https://www.ergogenics.net/paardenbloem-testosteron.html

Paardenbloem + rooibos = meer testosteron
Een paar dagen geleden schreven we over een reageerbuisstudie, waarin een extract van de o zo gewone paardenbloem de aanmaak van testosteron verhoogde. Zou paardenbloem hetzelfde doen in mensen?
https://www.ergogenics.net/paardenbloem-rooibos-testosteron.html

leesbewust startpagina

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten