Nee hoor -hersenspoeling- IK- ben niet gek joh ?


gedachtenvoer 200

Hoe komt het dan dat we vandaag al weer 26 dagen in #Lockdown zitten en ik zo weinig protest hoor over deze situatie? Humor genoeg dat wel maar persoonlijk mis ik de gele hesjes op straat in geheel Frankrijk, zeker meer als een half jaar volgde ik de verrichtingen elke zaterdagmiddag van start to finish.

aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram alternatiefnieuws.eu de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

Wat zie ik wel, 5G masten die in verschillende landen in lichte laaien staan, mooie acties met een niet mis te verstane boodschap voor de overheid.

Jullie luisteren niet naar onze bezorgdheid, jullie negeren ons totaal, onze veiligheid staat op het spel, dit is onze respons.

EN  … IS DIT SLECHTS HET BEGIN (?)

Ik zie een verhoogde activiteit op de website, meer en meer mensen zijn op zoek naar alternatieve informatie terwijl ik zelf probeer minder te schrijven, probeer want het lukt maar al te vaak niet.

Ik wens al deze nieuwe lezers veel sterkte in hun zoektocht waar je heen en weer geslingerd gaat worden tussen geloof en ongeloof.

Je hebt dan ook twintig jaar achterstand in je ontdekkingsreis en ik vindt sommige zaken nog lastig te ontwarren.

Deze reis gaat diep – HEEL DIEP- en zal vooral in het begin meer vragen oproepen dan antwoorden geven. Belangrijk is te weten waar je zelf staat op dit moment, in welke fase.

Dit is daarbij de handleiding die ik al lang geleden vertaalde / met mijn persoonlijke aanvulling daarbij:

HERSENSPOELING ?

Kijk naar het journaal, waar is al dat andere wereldnieuws gebleven, ligt de gehele wereld stil, werd wellicht een hoop van dat nieuws speciaal met een doel gemaakt, een doel dat nu -even- niet belangrijk is ?????

Zo werkt -PROPAGANDA- zo werkt dus -HERSENSPOELEN- een nep pandemie en 3,5 miljard mensen zijn onder vrijwillige of verplichte #Lockdown.

Gisterenmiddag een verpleegkundige bij mij thuis met een mondkapje op; “Wat denk jij van dat Corona Virus?” Antwoord; “Ik weet het niet, ik weet niet wat ik denken moet?”

Het is haar beroep om alles te weten van een virus speciaal omdat ze als eerstelijns er mee geconfronteerd wordt, haar antwoord was tenminste eerlijk; “Ik wet niet wat ik denken moet?”

Ik weet wel wat ik denken moet, al vanaf de eerste berichten. Wie er ook besmet worden, de kans dat ik daarbij ben is miniem tot onmogelijk. Zelfs voor kunstmatige gekunstelde ‘virussen’ (lees gifstoffen) heb ik een optimaal gewapend immuunsysteem. Dat terwijl veel mensen niet eens een idee hebben hoe goed of hoe slecht dat immuunsysteem werkzaam is.

De meeste mensen blijken op dit virus heel milt te reageren getuige de zeer lage sterftecijfers en dan nog vrijwel uitsluitend in de voor griep vatbare categorie.

Maar de HERSENSPOELING- dat is waar ik mij zorgen over maak, de mensen die -NU- pas hun zoektocht zijn begonnen. Ik denk weer terug aan de tijd van 9/11, de tijd dat ik niet kon bevatten dat mensen zo in en in slecht konden zijn!

Ik hoefde echter maar over een enkele zaak na te denken, nu komt alles ineens op het bordje te liggen. 9/11, HAARP, Chemtrails, Vaccinatie fraude, 5G, Monarch Mind Control, Piramide geld, Pensioen fraude, Bilderberg, Illuminatie, pedofilie, satanisme, en meer, …

De laatste weken volg ik de reis van Rob op de voet, hij is heel eerlijk en open over zijn gevoelens en emoties. Ik heb al verschillende artikelen geschreven gebaseerd op zijn reis. Ik kreeg een mail van Rob, kijk deze video van David Icke. Mijn antwoord; “Ik volg David Icke niet meer”.

Ik kreeg een mail van hem retour met allerlei zaken die je pas begrijpt als je al wat langer op de bewustwordingstrein zit. Argumenten die een beeld schetsten van ‘zijn’ waarheid. Ik heb diezelfde dingen ook gehoord en verbond daar heel andere conclusies aan. 

Een persoon (deels) in paniek, dat is duidelijk. Dat snap ik wel, er komt zoveel op je af. Ik vroeg hem; “Vertel me eens op de schaal van 1 tot 10, hoeveel hoop geeft je de boodschap van David Icke?”

Wederom ontving ik zijn relaas maar de boodschap, mijn vraag was:

Ja en nu antwoord op jouw vraag hoeveel hoop ik heb gekregen hierdoor?  Mijn antwoord is 0 !

Dat zal jouw misschien wel verbazen haha. (NEE) Maar als ik naar mijn gevoel en zenuwstelsel luister dan wekt dit  niet in mijn voordeel. Ik wordt er somber van en niet erg hoopvol . Zelfs verslagen. Zelfde met Vrijland. Ja.. tot nu toe krijgen beide gelijk tot zover. Maar als we die verhalen volgen en in de angst gaan zitten dan gaan we toch ook die kant op? En wie zal het zeggen misschien spelen zij een bewuste rol hierin?  Een soort rattenvanger van Hamelen. Alleen dat kan andersom met Trump ook.. Daar twijfel ik ook nog aan. 

Een stukje tekst uit een lied van ABBA (the Piper )waarvan de tekst gebaseerd is uit het boek van Stephen King “The Stand” wat heel goed aangeeft wat macht en angst kan doen, zo herkenbaar en vooral nu ..

“He gave them a Dream 
He seduced everybody in the land
The fire in his eyes
And the fear was a weapon in his hand
So they let him Play
Play their minds away”

De vraag die nu komt gaat nog veel verder, een nieuw  dilemma?

Wat is wijsheid, je allen maar concentreren op zaken die je kan bevatten en je niet in een staat van depressiviteit brengen. Onderzoeken dat er nu een tegenbeweging gaande is die hoop geeft zodat je in plaats van negativiteit, hoop en positiviteit kan bijladen dat we in een eeuwenoud proces zitten waaruit we aan het ontsnappen zijn. Wat ook tijd nodig heeft en wat op zich een onzichtbare oorlog was -WAS-, de #lockdown heeft dat alles veranderd.

Weggekaapt net voor de rand van de afgrond (?), dat diegenen die ons dit aangedaan hebben hun straf niet gaan ontlopen, terwijl vele mensen nog niet eens weet hadden van het kwaad maar er wel de gevolgen van ondervinden of ondervonden hebben.

Het nieuwe dilemma:

Wat ga ik -ZELF- doen om je eigenwaarde een enorme boost te geven ondanks de consequenties? In actie komen. Het, ik laat mij niet willoos naar de slachtbank leiden.

Pas als je die positieve flow voor jezelf creëert ga je dingen zien, ontdekken en vanuit je eigen specialiteit benaderen. Waar ben -IK- goed in wat uit te nutten is in -deze- situatie?

Het ultieme kennis niveau in deze tijd zijn de computerhackers die alle diensten die -tegen- de bevolking werken lam kunnen leggen, bijvoorbeeld een app die mensen in staat stelt om medeburgers te bespioneren. De onbedachtzamen en super domme mensen die er nu eenmaal ook zijn moet het onmogelijk gemaakt worden om medeburgers te verlinken, te verklikken. Er zijn nu ook al groepen begonnen met het plegen van aanslagen tegen de overheid, ook dat is een vorm van verzet die echter extreem is. Maar daar tussenin zit een hele wereld van mogelijkheden. Van simpel uitdelen van een pamflet, vragen stellen aan je medeburger en weten wie er waar staat in zijn denkbeelden (zonder gelijk te veroordelen) maar om te weten waar je hulp kan verwachten.

Waar de overheid het woord -DEMOCRATIE- nu verkracht heeft op de grootst mogelijke manier met een totale #lockdown van de economie met een nep pandemie daar dient de overheid terecht gewezen te worden door alle regels waar mogelijk aan de laars te lappen te dwarsbomen, vertragen en kijken wat wel en niet werkt. Burgerlijke ongehoorzaamheid, een laatste mogelijkheid om erger te voorkomen, (lees die laatste opmerking met een tussen de regels doorlezen mentaliteit !!

Terug naar de titel van dit artikel. Iedereen staat bloot aan giga propaganda een duidelijke vorm van hersenspoeling waar gehele journaals van de eerste tot de laatste seconde over slechts een enkel onderwerp gaan, Corona Virus Angst Zaaien. Tot zelfs zover dat men nu mensen in massagraven moet begraven. En denk jij dat er mensen zijn die dat geloven? JA en dat moet stoppen, hoe dan ook. Actie- Reactie. 

dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk