De -Gehele- Wereld gaat op slot tot -Goede Vrijdag- !


Dit is de Q pagina voor April – April Showers

Het Coronavirus beheerst het nieuws, al het andere nieuws bestaat niet meer. –DAT IS WAT DE MEDIA JE VOORSCHOTELEN– Maar de Media zijn de Media niet meer, hun macht is gebroken, de media zijn er nog uitsluitend voor de -goed gelovigen- en de twijfelaars. Intussen op de -achtergrond-, … zien er patriotten uit naar de lang verwachte Nieuwe Realiteit.

aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram alternatiefnieuws.eu de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums
Q some expect te see every peace of the puzzle before

OK mensen, zet je schrap. Voor wie al die Engelstalige info die hier nu razendsnel voorbij komt niet kan volgen:

We zaten fout met onze interpretatie van 10 days of darkness. De duisternis waar hier naar verwezen wordt is niet de uitval van het internet gedurende 10 dagen, maar een 10-daagse ondergrondse militaire operatie met als doel om een ondergronds netwerk van bases en tunnels op te blazen. De vele duizenden kinderen die daar worden gehouden om te worden verhandeld, gemarteld, geprogrammeerd en gedood voor o.a. de oogst van adrenochroom (geoxideerde adrenaline door hyperventilatie a.g.v. extreme pijn) zullen worden opgevangen en verzorgd op de twee marineschepen die naar de oost- en westkust zijn verscheept en in de geimproviseerde tenten en ziekenhuizen die nu overal in Amerika worden gebouwd. De namen van de marineschepen zijn Mercy en Comfort, oftewel genade en comfort. En dat is precies wat deze arme kinderen zullen ontvangen.

Naar verwachting op 11 april zullen deze kinderen van de boten af lopen voor het oog van de televisiecamera’s en de beelden zullen de wereld schokken. De Deep State heeft altijd kinderen ingezet voor hun school shootings en als soldaten voor het ‘klimaat’, nu zal duidelijk worden wat zij werkelijk buuten het zicht kinderen aan doen. Trump zei al dat de komende twee weken ‘pijnlijk’ en ‘zwaar’ zullen zijn. Ogenschijnlijk had hij het over ‘corona’, net zoals hij heeft gezegd dat hij graag wil dat met Pasen de kerken weer open kunnen gaan. De mensen zullen elkaar op willen zoeken en steun willen bieden aan elkaar. Maar corona dan? Verwacht de komende twee weken berichten over voledige genezingen door het gebruik van chloroquin en/of hydrochloroquin en daarmee een plotseling eind aan deze ‘crisis’. 

Dit vormt het startschot voor vele onthullingen, met arrestaties en zowel civiele als militaire berechtingen tot gevolg. ‘April showers’ en ‘the Pope will have a terrible May’. Bereid je psychologisch voor op de zeer moeilijke beelden van kinderen die er fysiek en geestelijk zeer ernstig aan toe zijn!

– Mike Donkers fact(s)forum | dotcom.radio

Ik kreeg eergisteren de tip om niet te vergeten de website te backup’pen, kijk hier zijn meer instanties mee bezig, Something’s cookin’
30-03-2020 lees het hele verslag van deze oplettende anon

Trump wants US economy to re-open by Easter

Elke dag komen ‘we’ ze tegen, als Trump & Q nu toch een Psy-op zijn, nu toch, … denk ik dan na ruim 2,5 jaar met allerlei aanwijzingen waar ik geen spelt tussen kon krijgen. Dit schrijft Mike op zijn forum:

We worden cultureel heropgevoed door Q. Teleurstelling = verwachtingspatronen = ego = alles draait om jou en niet om iets groter dan jezelf. We leven in een verwende ‘instant-gratification’-samenleving en we moeten leren dat niet alles altijd direct zo gaat als jij dat wilt.

Wat opvallend is aan de reacties van mensen die nu afhaken is: Trump maakt onderdeel uit van de Deep State, twee koppen van dezelfde draak. Ik geloof pas het tegendeel als dit bewezen is. Ik zeg dan terug: OK, bewijs dan maar dat Trump onderdeel uitmaakt van de DS. Alleen maar omdat je het 1 niet kunt bewijzen, maakt nog niet dat je het ander kunt bewijzen!

– Mike Fact(s)forum

Heel heftig dat Corona virus – Covid-19 – China virus of nu weer SARS Cov-2 genoemd – Maar deze cijfers kregen we vandaag, ga ze zelf maar nakijken, kijken of het wel echt waar is, …
Totaal mannen en vrouwen overleden in NL aantal
2018 week 11 — 3 733
2019 week 11 — 3 227
2020 week 11 — 3 182
Bron: CBS
https://opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dataset/70895ned/table?fromstatweb

Conclusie: Leven is gevaarlijker dan thuis opgesloten zitten, … toch?

29-03-2020 17.00 uur Zerohedge: Jefferies ‘CFO sterft aan het coronavirus
In een schokkende en tragische ontwikkeling heeft het dodelijke Coronavirus het epicentrum van Wall Street getroffen: kort geleden kondigde investeringsbank Jefferies aan dat haar CFO Peg Broadbent is overleden aan complicaties van het coronavirus, waardoor hij de eerste financiële topman was die stierf aan de dodelijke pandemie.

Noot: verwacht vooral veel slachtoffers onder grote zakenmensen, filmsterren, muzikanten, regeringsleiders en Royals. het Coronavirus wordt vooral gebruikt als een ontsnapping aan gevangenisstraf of de doodstraf. -HM
  • Spaanse prinses Maria Teresa (86) sterft aan corona virus in Parijs
kijk goed naar de tijdlijn
Gaat NL een “hoofdrol” bekleden in de “takedown” ?

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten
https://gedachtenvoer.nl/2020/03/25/40753/

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk