Gaat Ongehoord Nederland dankzij complotdenken nu ook ongezien voorbij ? Boom!


De Video uitzending op YouTube van Joost wil het weten ging over; “Is complot denken een gevaar?” Joost Niemöller in gesprek met opiniemaker op Twitter Robert Bor. Wie is Robert Bor vraag ik mij af want opiniemaker op Twitter, … zijn we dat niet allemaal zonder uitzondering.

aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram alternatiefnieuws.eu de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

Beste Joost, als dit het beste is waar ongehoord Nederland mee gaat komen dan ga ik op zijn best de titel scannen van elke Ongehoord Nederland video om te beoordelen of die mijn tijd nog waard is of dat ik hem beter ongezien en ongehoord kan laten.

Complotdenken is mijns inziens een onderwerp waaraan je snel je vingers kan branden, als je met open ogen de artikelen tegen een kritisch licht houdt zijn er vele samenzweringen gedocumenteerd die maar al te waar bleken te zijn, jaren en jaren naar dato. Jaren nadat de schade al was aangericht en onherstelbaar was geworden.

Op mijn website staat er al in een kleine lijst 54 stuks bij elkaar verzameld.

Zeker in het licht van de huidige openbaringen is het onderwerp en hoe men daar in staat geen handige zet. Als zelfs de President van Amerika zich in het zonnetje laat zetten tijdens zijn landelijke stadion presentaties en ook Tweets deelt van dit samenzweringsvolkje (Q) dan moet je veel gewicht in de schaal brengen en telt een gewichtig aandoende boekenkast als achtergrond niet zoveel voor.

€ 5,72 euro daar had ik wel drie “1664” pilsjes voor kunnen kopen als de kroeg open was geweest tenminste.

En daarmee gaat weer een op zich mooi initiatief verloren. Ja ja beste “ON”, de concurrentie is hevig en miljoenen mensen bevolken het internet als opiniemakers met of zonder Twitter (goedkeuring), en ondanks de heftige censuur worden hun meningen meer en meer elke dag gehoord. Bovendien als je als opinie maker überhaupt een Twitter account hebt dan moet je al goedgekeurd establishment nieuws brengen anders wordt je er af geknikkerd.

Het is nogal en gewaagde uitspraak van Ongehoord Nederland.

Midden in het grootste complot uit de geschiedenis

Een paar miljard mensen die hun basis vrijheid en basis recht verliezen vanwege een vermeende pandemie waar na een half jaar nog nergens ter wereld verontruste stijgingen te zien zijn in de overledenen statistieken.

Je moet maar lef hebben mijnheer Joost Niemöller om zo over complotten te oordelen. En wat er ook gezegd en geschreven wordt over de achtergronden. De feiten liegen niet, alleen oudere mensen overlijden, de mensen die altijd vatbaar zijn voor invloeden van buitenaf vanwege hun ontoereikende immuunsysteem. Bovendien worden er zelfs vele malen minder doden geregistreerd dan bij voorgaande griep seizoenen. Kunnen we de rekening voor de geleden verliezen bij Ongehoord Nederland neerleggen mijnheer Joost.

Complotten afzweren in het midden van het grootste complot uit de geschiedenis van de wereld.

Ongehoord Onnadenkend & Ongezien

dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

update 09-04-2020- 13.00 uur

update 09-04-2020- 13.00 uur

Ongehoord Onbetwouwbaar, zonder een expliciete verontschuldiging is deze onderstaande complotvideo het doodsvonnis nog voor ze van de grond zijn gekomen, …

Effectieve geneesmiddelen uit … 1955

Solide bewijs dat het Coronavirus een valse vlag is beste Ongehoord Nederland, derderangs nieuwsverslaggeving


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk