Anderhalve Meter, het -EINDE- van de participatie samenleving (?)


aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram alternatiefnieuws.eu de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

De anderhalve meter samenleving van mijnheer Rutte heeft definitief zijn intrede gedaan, … of -NIET- (?)


Voetballen volgens deze nieuw in de stellen spelregel wordt een van de saaiste sporten en zal gedoemd zijn te verdwijnen, worstelen, boxen, handbal, hockey en noem ze allemaal maar op al de contactsporten, Basta, afgelopen.

Een avondje stappen met vrienden en even proosten, twee maal een arm gestrekt, helaas, dat is voorbij laat staan de foxtrot, wals en al die andere dansen waarbij je gevaarlijk dicht op elkaar bent, en ook nog handen vast houden zeg of gaan we dit voortaan wellicht in asbest pakken met dito gelaatsbescherming afwerken.

Er zitten natuurlijk nog andere kanten aan de medaille. Geen enkele zakendeal kan meer bekrachtigt worden met een hand schudden. De politie kan je geen handboeien meer aan doen, de prostitutie wordt weer verboden. Dokters worden vervangen door robots, de kapper, nageslyliste en ga zo maar door in deze eindeloos lange rij van onmogelijkheden.

In het cafe zijn de anderhalve meter wellicht al te handhaven want daar komen al niet zoveel mensen meer dankzij eerdere big brother maatregelen zoals het rookbeleid.

Ja maar roken is ongezond, nou dan ga je daar toch nooit meer naar binnen, … dombo. En ook niks meer kopen in de supermarkt en geen medicijn bij de dokter want als je weet wat daar allemaal inzit. Oh, en ik bedenk mij dat iemand die zo’n opmerking maakt ook wel eens de kliklijn app zal gebruiken. Vroeger wel eens een film gezien hoe verklikkers aan hun einde kwamen in de tweede wereldoorlog.

Wil jij in zo’n wereld leven?
Nou dat kan, …

Stem Rutte

Wel je hand voor het potlood houden zodat echt niemand je keuze kan zien anders krijg je al een pak rammel, … wellicht?

Dit waren enkele sprekende leuzen van of over Mark;

“De toekomst is nu”

De rotsen in de branding, ”de drie M’s: Merkel, Macron en Mark”

Zijn grootste -ego- wapenfeit; Trump tegenspreken

Wat de ‘insiders” al lang wisten ligt nu -open- op straat als je de ogen een klein beetje open hebt; Mark Rutte is een “Nieuwe Wereld Orde” marionet, grote kans, een hele grote kans dat er dan ook -security files- van hem zijn. Dat zou dus kunnen betekenen dat stemmen niet meer nodig zal zijn, nooit meer. Hoe was het spreekwoord ook al weer; “Wie het laatst lacht, … Nog meer hoopvol nieuws is, er zijn dus klaarblijkelijk mogelijkheden teflon te elimineren.

dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
mind parachute