Dé Toekomst: dé onvoltooide tegenwoordig tijd !!


Deze week kreeg een bericht bestemd voor dotcom.radio van Pieter; “Hoi Mike en Henk, Ik luister altijd met veel plezier naar jullie uitzending en voel me erg goed bij het Qanon verhaal. Nu kwam ik dit tegen (video 100 in een dozijn) Dat staat mijns inziens nogal haaks op jullie boodschap. Hoe duiden jullie dit?”

aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram alternatiefnieuws.eu de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

Een goed vraag en een simpel antwoord: Je ziet honderden video’s op YouTube, Facebook en Twitter met mensen die allemaal de waarheid vertellen en de feiten ook presenteren zoals die nu zijn, de harde realiteit. Mensen die echter plannen maken en ten uitvoer aan het brengen zijn creëren een toekomst die je nog niet kunt zien, of soms, als je heel goed kijkt aan kleine details kunt ontdekken”.

Dit laatste dat was vroeger, heel, heel lang geleden het domein van de media en de onderzoeksjournalisten. Dit lang geleden uitgestorven beroep is nu over genomen door het domein van de burger journalistiek met als instrument het internet om onderzoek te doen, onderwerpen te delen en de telefoon camera als keihard bewijs om dit te delen, in nieuws kruimels en artikelen. Dit ontstane netwerk waar een groot deel van de bevolking bewust of onbewust deel van uitmaakt is in feite het (Q) anon leger.

Een deel van de alternatieve en honderd procent van de reguliere media wijzen het bestaan hiervan af en missen daardoor de essentie en de details van het nieuws waar sommigen zelfs 180 graden de verkeerde richting in zoeken.

Een recent voorbeeld is de persconferentie van Trump waar hij zegt dat we de komenden donkere dagen veel doden tegemoet kunnen zien. Velen denken gelijk aan de Corona / Covid 19 “pandemie” die maar geen echte pandemie wil worden en schrijven dat Trump nu eindelijk heeft ingezien dat hij het gevaar onderschat heeft en overal zien we voorzorgsmaatregelen opduiken in het land.

Maar wie goed heeft gekeken naar de details ziet medische apparaten klaar staan die helemaal niet inzetbaar zijn bij een pandemie. Wie alert is geweest heeft nu overal de eersteculp afdelingen gezien die op het hoogte punt van de pandemie in alle rust verkeren. Iets klopt er dus niet aan het verhaal van de media. Waarom wordt hier geen verslag van gedaan?

Omdat dit feiten aan het licht gaat brengen waar de media als medeschuldige met de billen bloot moeten soms … ?

Zouden we niet een vertaal programma nodig hebben om de Q posts te lezen, Ja daar zijn mensen al vanaf dag èèn mee bezig, makkelijk is dat niet de geheimtaal te vertalen immers, de vijand leest mee.

Zou het in het geval van Corana -versus- de nu lopende “ondergrondse opruiming” van donker naar licht geen vertaling mogelijk zijn zoals een van de anons via via deelde.

  • Als we “overleden” lezen zou het wellicht ook: executies/zelfmoorden kunnen zijn?
  • Als er “ziekenhuis opname / intensive care” staat ook: gearresteerd/onder verhoor kunnen zijn?
  • Als er “geïnfecteerd” staat zou het dan: Aangeklaagd/schuldig bevonden kunnen zijn?

In de VS zijn de Corona cijfers heel laag, zou het kunnen zijn, vraagt deze anon zich af, omdat de kleine Deep State handlangers/loopjongens al voor een deel achter tralies zitten en de deze operatie nu ook gaande is in de Deep State brandhaarden Italië, Spanje en de UK.

Is tevens de #Lockdown alleen in die landen nodig waar men vluchtpogingen en onderduiken wil verhinderen. En zijn er daarom totaal geen besmettingen in andere landen omdat daar het Deep State moeras al was drooggelegd?

-en-

Twitter IET 17 – Het ongebruikelijke COVID-19 politieke fenomeen
— Tot ieders verbazing zijn er voor elk corona virus geval in republikeins-gecontroleerde staten ongeveer een besmetting ten opzichte van vier (!) Corona virus gevallen in democratisch bestuurde staten.

Allemaal nu nog deels of totaal onzichtbare onvoltooide tegenwoordige tijd.

Het nieuws in wording, totaal verzwegen door de dinosaurus media, …

Hoe komt het dat Trump zo zelfverzekerd is over het opheffen van de #lockdown terwijl anderen een draaiboek naleven tot de verkiezingen in November en Bill Gates spreekt over: zo lang het duurt een vaccin te ontwikkelen en daarna alleen de mensen mogen reizen met een vaccinatie paspoort en … dat de oude samenscholing evenementen nooit meer zullen gaan plaatsvinden (het agenda 21 / 30 NWO plan)

dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

De anons denken dat er al een geneesmiddel bekend is voor Corona en dat dit en andere geneesmiddelen niet alleen een oplossing zal bieden voor dit probleem maar dat er geneesmiddelen komen voor vele ziektes waaronder kanker.

En deze Tweet, wat voor schok gaat dit bericht in de wereld te weeg brengen, als ook de media gedwongen worden dit te gaan verslaan want de meeste mensen hebben nog -TOTAAL- geen idee wat er allemaal speelt in deze verdorven wereld en -WIE- er allemaal bij betrokken zijn.

Ga ook recht op in je stoel zitten als er een bericht voorbij komt van ondergrondse branden en ga hier eens op zoek naar op internet.

En …. zeg deze week je abonnement op bij de krant, je wilt binnenkort beslist niet meer gevonden worden in hun lezers bestand, …


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk