dé Media, alle voordelen op een rijtje, …


aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram alternatiefnieuws.eu de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

Vandaag op het journaal zag ik dat steeds maar weer één en dezelfde microfoon -onverantwoord- dicht onder de neus van iemand gestopt wordt, zeker binnen de veilige 1.5 meter !!

Natuurlijk is dit een bullshit verhaal van mij, maar toch, als ik heel de dag nep-nieuws hoor, dan mag ik toch ook wel een duit in het zakje doen, … toch?

Hier alle -VOORDELEN- van onafhankelijke verslaggeving zoals wij die nu kennen op radio, tv en de krant:

  • 1.
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Alles bij elkaar toch nog een heel positief artikel geworden vind ik zelf.

Reeds in 2010 heb ik mijn krant opgezegd, een van de allerbeste beslissingen in mijn leven, geeft een hoop rust en inzicht.

Elke dag spreek ik met mensen, ik observeer, ik hoor en zie veel angst, angs die via de -VERDERFELIJKE MEDIA- wordt verspreid. Nergens zie ik objectieve verslaggeving maar hoor en zie wel de video’s van mensen die zelf ziekenhuizen bezoeken over de gehele wereld en nergens paniek en overvolle ziekenhuizen aantreffen, YouTube & Twitter hebben vele video’s als bewijs. Hier klopt iets niet en de burgerjournalisten verzorgen het echte nieuws. Ik bekijk ook de cijfers van het CBS en internationale organisaties en zie nergens ernstig verhoogde cijfers in de statistieken. Sterker nog de cijfers van week 11 waren veel lager als 2019 en 2018. Wat als iedereen dit gaat -ZIEN- binnenkort dat ze voor de gek werden gehouden. Ik verheug mij al op de berichten dat de ene na de andere krant failliet gaat. Dat is het verdiende lot van de NWO journalisten. De moderne -NSB- verslaggevers. Met pek en veren verdrijven uit de samenleving want dit zijn evengoed misdaden gelijkwaardig aan gewapende bedreiging van burgers, …. of niet soms?

Mensen zijn werkeloos, kleine ondernemers dreigen hun bedrijf failliet te zien gaan, allerlei grote en kleine projecten lopen in het honderd, bruiloften, geboortes de leuke speciale gebeurtenissen in het leven. Alles maar dan ook alles gaat verkeerd vanwege een Corona leugen.

P.S. EN DIT IS NOG DE -allerkleinste- MISDAAD,

… de komende weken gaan we nog een veel ander licht schijnen op de ondergrondse wereld waar totaal -GEEN- verslag van werd gedaan. De sterren uit de film en muziekwereld, de politiek, koningshuizen, het wordt een slagveld, een bloedig slagveld, doe je veiligheidsgordels aan, ….

De misdaden die binnenkort aan de orde komen zijn van die categorie dat militaire tribunalen het -enige- antwoord zijn. De doodsstraf zal veelvuldig uitgesproken gaan worden, ook diegene die hoofdverantwoordelijk zijn in de media zullen hieraan niet ontkomen.

voorpagina van de brainwash krant

P.S. Heb jij nog een krant? Dan ben jij dat dus die het kwaad blijft voeden, … shame on you !!


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk