Brussel stopt 5G-definitief: 5G-project, zeggen autoriteiten, niet compatibel met straling veiligheidsnormen


update 06-04-2020

Trump veilig 5G

Update 25-11-2019 |

5G doden / zelfmoorden ?
6 ambulances van East England Ambulance Service werden door het lokale bedrijf daar uitgerust met 5G – dit werd trots aangekondigd en gepubliceerd. Snel vooruit naar vandaag, in 11 dagen sterven 3 personeelsleden van de East England Ambulance Service aan een plotselinge dood. De regionale krant de Hertfordshire Mercury publiceerde; “Bezorgdheid na drie medewerkers van Ambulance Service in Oost-Engeland, overlijden plotseling in 11 dagen“, zonder daarbij in te gaan op mogelijke oorzaken.

Een van de reacties op de website (als het mag blijven staan?) Blijkbaar is de ‘service’ bezig met het testen van 5G op microgolf communicatie gebaseerde datasystemen in zijn ambulances. Niet-ioniserende stralingsemissies van radiofrequenties veroorzaken verschillende schadelijke mentale / fysieke gezondheidseffecten. Misschien kunnen de twee dingen met elkaar worden verbonden. De manier waarop dit wordt gemeld, lijkt erop dat er zelfmoord mogelijk is. Begrijp dat er veel zelfmoorden zijn gemeld in en rond het 5G-testcentrum van de universiteit van Bristol. Ik hoop dat de relevante ‘autoriteiten’ komen met meer informatie of dat de journalisten dieper graven.

Update 23-11-2019

Update 22-11-2019 | Voor we in het onderwerp 5G duiken eerst eens even over Wifi, wat we al jaren elke dag gebruiken. Wat denk je dat er gebeurd in het onderstaande experiment. Gaat het zaad met wifi langzamer ontkiemen, of wellicht helemaal niet, of is er geen enkel verschil ???

Update 19-11-2019: Op 20 augustus werd onderstaand artikel gepubliceerd op gedachtenvoer. Afgelopen week explodeerde het aantal bezoekers op dit en andere 5G artikelen. Chapeau, ‘we’ zijn wakker aan het worden. De twee meest gelezen 5G artikelen scoorden meer als 19.000 ‘pageviews’. Ikzelf droeg al sinds 2010 een klein apparaatje op mijn lichaam om een -tegenfrequentie- uit te zenden, Ik slaap op een aardingslaken, lees ook dit over de smartmeter en sinds een aantal maanden zit ik achter de computer met een aardingsmat onder mijn voeten omdat ik steeds weer last krijg als ik naast de internet modem zit in mijn linker enkel. Kijk ook in de rechter kolom bij ‘Elektrosmog’ want ik schrijf / vertaal er al meer als 10 jaar over.

Persoonlijk had ik mij ook nog nooit zorgen gemaakt om elektrosmog, ik merkte er immers totaal niets van [voorheen]. Maar bij mijn NES scan, een energetische (preventieve) gezondheidstest kwam steeds naar voren dat ik gevoelig was voor elektromagnetische signalen. Eigenlijk niet zo vreemd als je weet dat alle processen in het menselijke lichaam ook met het versturen en ontvangen van signalen te maken hebben. Nu draag ik al sinds 2010 een Neurosync Alpha 7 24/7 bij me en slapen we op een aardingslaken. merk ik nu het verschil? Ehh nee, maar het was wel meetbaar minder bij mijn volgende NES scan. Vervolgens werd de woonbioloog bij ons thuis uitgenodigd die alle zaken meetbaar en hoorbaar toonde. De magnetron en de dect telefoon verhuisden als gevolg daarvan definitief en per direct naar de schroot en bij het modem werd de wifi uitgeschakeld en de computer weer bekabeld.

Bron artikel NaturalNews: Brussels halts 5G deployment indefinitely: 5G project, says authorities, not compatible with radiation safety standards
Door: Lance D Johnson | 20-08-2019

In het volgende jaar zullen voorlopige 5G-netwerken worden uitgerold in China, de Verenigde Staten, Zuid-Korea en Japan. In de komende zeven jaar zullen exploitanten naar verwachting meer dan $ 1 biljoen investeren om de 5G draadloze technologie uit te breiden. Met 5G belooft de telecomindustrie directe connectiviteit, waardoor de weg wordt vrijgemaakt voor ‘slimme steden’. 5G is een Big Tech-droom die uitkomt – een verzameling gegevens die alle op internet aangesloten apparaten met elkaar verbindt en de connectiviteit snelheden tot 1000 keer groter maakt dan bestaande 4G-netwerken. Terwijl investeerders zich inspannen om een stukje van de 5G-taart te krijgen, wordt de technologie niet geprojecteerd voor implementatie in elk land van de eerste wereld en zal deze ook niet door elke grote stad worden geaccepteerd.

Brussel stopt 5G-implementatie vanwege ernstige risico’s voor de gezondheid van de mens

In feite heeft de minister van de Regering van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Céline Fremault, gezworen de inzet van 5G te stoppen. “De Brusselaars zijn geen cavia’s wier gezondheid ik met winst kan verkopen”, zegt Fremault in een interview met L’Echo. “Ik kan dergelijke technologie niet verwelkomen als de stralingsnormen, die de burger moeten beschermen, niet worden gerespecteerd, 5G of niet.”

Er worden geen uitzonderingen gemaakt in Brussel. Fremault waarschuwt dat 5G de Belgische normen voor stralingsveiligheid schendt. Fremault neemt acht op de waarschuwing van meer dan 240 wetenschappers en artsen uit meer dan 41 landen die onderzoek hebben gepubliceerd dat de schadelijke effecten van 5G-straling op al het biologische leven documenteert.

Deze wetenschappers hebben een beroep gedaan op de Verenigde Naties en opgeroepen tot een moratorium op 5G. De negatieve effecten van radiofrequentie- en millimetergolven op de gezondheid van mens en milieu zijn goed gedocumenteerd. Van 5G-straling is aangetoond dat het veranderingen in bacteriegroei, neuropyshiatrische effecten, DNA-schade en zelfs kanker veroorzaakt. Toelatende landen (die de gezondheid van hun bevolking opofferen) houden alleen rekening met de thermische effecten van 5G. Er is veel meer dan 5G-straling dan dat.

lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website

Wetenschappers waarschuwen voor de gevaren van 5G

Dr. Martin Pall, professor aan de Washington State University, noemt de uitrol van 5G het ‘domste idee in de geschiedenis van de wereld‘. In zijn studies waarschuwt hij voor de zeer hoge energie-output die nodig is om een ​​efficiënte penetratie van elektromagnetische frequentiegolven te garanderen. Hij documenteert ook de buitengewoon hoge aantallen antennes die zijn gepland, waardoor de blootstelling aan de diep doordringende straling zal toenemen. Hij waarschuwt ook voor de extreem hoge pulsatie niveaus en de hoge niveau-interacties van 5G-frequentie op geladen groepen, inclusief de groepen met spanningssensor. Van deze snelle instroom van gepulseerde elektromagnetische frequentievelden is aangetoond dat ze de calciumkanalen van cellen benadrukken (spanningsafhankelijke calciumkanalen of VGCC). Twee lichaamssystemen die het meest worden getroffen door gepulseerde EMV’s zijn de ogen en de nieren. In voorlopige studies omvatten de stroomafwaartse effecten van VGCC-activering staar, losgemaakte netvlies, glaucoom en maculaire degeneratie. Bovendien maken de vloeistoffen in de nieren regeneratie van elektrische velden mogelijk. Dit heeft invloed op de glomerulaire filtratie en reabsorptie en heeft een nadelige invloed op twee belangrijke functies van de nieren.

De instroom van 5G-antennes zal diep doordringende magnetische velden uitzenden die elektrisch geladen groepen verstoren die zijn opgelost in de waterige fasen van het lichaam. Wanneer deze geladen groepen opgewonden zijn tot actie, kunnen ze elektrische velden regenereren die in wezen identiek zijn aan de elektrische velden die pulseren van de originele EMF’s. De versterking van elektrische velden in plasmamembranen produceert EMF-effecten diep in het lichaam omdat spanningssensoren in het lichaam gevoelig zijn voor externe elektrische krachten en de frequentie weerkaatsen. 5G wordt de grootste aanval van elektrische krachten die het lichaam ooit heeft moeten doorstaan. Zodra 5G is uitgerold, zal de aanval non-stop zijn.

Because Brussels is calling out the dangers of 5G and blocking its rollout, they are currently a world leader for protecting human health. To learn more about the risks of 5G, check out Radiation.News.

DotconNieuws: Waarom verzekeraar Lloyd’s of London risico’s 5G niet wil verzekeren

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk