Totale #Lockdown met goedkeuring van de panische-staats-slaafjes


aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram alternatiefnieuws.eu de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

Het sociale paspoort dat reeds ingevoerd is in het -verre- China leek mij voorlopig nog niet aan de orde, maar toch geheel onverwachts is het op een andere manier al in grote mate actueel. De laatste stap, -het uitschakelen van activisten- is nog slechts een peuleschil. Immers, van elke burger die een klein beetje actief is op internet is een compleet gedachten profiel beschikbaar. De vraag is momenteel niet meer; “Hoe lang kan ik nog vrij reizen?” Dat is al tot bijna nul gereduceerd -op dit moment-. De vraag is; “Hoe gevaarlijk wordt het om als activist te boek te staan voor mijn persoonlijke vrijheid?”

We scheren langs de NWO afgrond, maar ik ben er rotsvast van overtuigd dat het niet gaat gebeuren wat ze willen

Drie weken geleden op maandag 17 maart kreeg ik een mail van de autoverkoper die zou bemiddelen bij de aankoop van mijn auto hier in Frankrijk. We hadden afgesproken voor zaterdag maar we zouden nu gelijk gaan over een uurtje al zou hij mij oppikken. Een WhatsApp bericht uit Nederland maakte duidelijk wat de reden van de haast was. Frankrijk zou vanwege het Coronavirus in #lockdown gaan en al mijn internetbronnen hadden geen van allen dit gemeld. (Frankrijk, de ver van mijn bed show?)

Er werd een kleine proefrit gemaakt, de auto was zojuist technisch gekeurd en met de garage nummerplaten en een kopie grijze kaart kon ik de terugreis aanvangen om 12.00 uur, het tijdstip dat het huisarrest reeds zou ingaan. Op de reis terug uit Magny Cours, een uurtje rijden, kwam ik al bijna geen auto’s meer tegen. Bij aflevering aan de garage werd afgesproken dat er nog snel een grote beurt zou plaatsvinden voordat de garage zou sluiten. Sluiten? Ja we gaan tot nader order op slot.

We brachten ook maar een bezoekje aan de lokale supermarkt waar heel het jaar slechts een beperkt aanbod in de schappen staat tegen een pittige prijs. Een soort veredelde camping super. Het postkantoor was ook al gesloten en we konden bij de buurtjes nog een postzegel krijgen om noodzakelijke papieren te versturen. Ook de bakker was maar drie dagen per week geopend en op de donderdag was er een “markt” met vier standhouders.

Elk half uur worden de radiouitzendingen onderbroken met een Corana waarschuwing. Via sociale media was het al snel duidelijk dat de politie streng optrad en bekeuringen uitdeelde vanaf 135 euro. (tot 4.000 euro las ik ergens) Een van de markt standhouders, een Nederlandse kaasboer gaf ons -instructie-, bewaar je kasbonnetje daar staat het tijdstip op en vormt het bewijs dat je buiten mag komen. Ja, ja, werd de opmerking afgedaan met een lachje.

De omschrijving in de titel van dit artikel, de panische-staats-slaafjes die ik van de week hoorde vond ik wel een goeie van hoe ik de situatie nu ervaar vanaf de tweede week.

Op dezelfde vier kraampjes markt stonden de mensen wel drie, vier meter uit elkaar. Je moest goed kijken om te zien voor welke kraam ze nu eigenlijk in de rij stonden. Een gemeenteambtenaar was aanwezig om toe te zien op ordentelijk verloop en om klokslag 12 uur werden de standhouders verteld om te sluiten. We hadden nog net 25 minuten tijd over voor de supermarkt om gehaast de rest in te kopen. Het was onze eerste rit met de toen nog niet verzekerde auto. De post bracht de groene kaart pas na 14 dagen en de grijze kaart, het kentekenbewijs deel twee is nog steeds onderweg.

Er zijn geen mensen die met een mondkapje oplopen maar een sjaal voor de mond en sommigen duidelijk panisch om ook maar een stapje dichterbij te komen. Bij drie stadhouders kan je pinnen bij de groenteboer uitsluitend contant. Bij de supermarkt kun je via een check of met je boodschappen wat extra geld meepinnen want de enige pinautomaat in het dorp staat in het casino, (nabij het kuuroord) … achter gesloten deuren.

En daar zit je dan in huis, het enige uitje is twee keer per week boodschappen doen waarbij je enkele verdwaalde burgers tegenkomt in een welhaast uitgestorven gemeenschap van 750 mensen.

Alle zaken die je wilde doen, al het werk is grotendeels uitgesteld omdat de winkels en bedrijven gesloten zijn. Twee weken in de #lockdown besloot ik (illegaal) mijn auto vol te gaan tanken, je weet immers nooit. Beide tankstations op het dorp waren gesloten en een dorp verder stond te lezen dat ook die pomp voor de laatste dag open was. In de straat, schuin tegenover zit een tuincentrum, ik had al kennisgemaakt en aan een gepensioneerde volkstuinder waar ik al eens mee had gesproken vroeg ik hoe ik aan een kruiwagen en potgrond kon komen. Ik bel wel even, het tuincentrum is familie en ik heb er zelf gewerkt. Helaas, ook voor hem ging de -achterdeur- niet open.

Voor mijn tuinproject moet ik nu rekening houden dat dit seizoen wel eens deels verloren zal gaan. Aan het einde van de week is mijn stookhout op en we moeten kijken of we via de buurman wat kunnen kopen mocht het nog koud worden. Alle handel ligt immers stil buiten de agrarische sector om. Maar ook het loonbedrijf die mij zou helpen bij de tuin is dicht voor de particuliere sector.

Zo ziet de wereld er vandaag (06-04) al drie weken uit. Eerst kennis gemaakt met de Co2 invoer belasting op tweedehands auto’s die mij € 5.500 euro lichter gemaakt hebben omdat ik mijn prima auto moest verkopen en een mindere -oudere en even vuile auto- moest kopen hier in Frankrijk.

Wat nog ontbreekt is het vaccinatie paspoort en dan is -dit- mijn wereldje. 1600 m2 zijn dan ineens een stuk minder groot … !

Hoe is het mogelijk en zelfs voor mij onvoorstelbaar als buitengewoon goed geïnformeerde burger dat mensen zich zo bij de neus laten nemen, zo panisch zijn, zo buiten gewoon gehoorzaam?

Zou het wel of niet in aanmerking komen van een speciale overheid Corona virus werkelozen uitkering daar wat mee te maken hebben voor de panische-staats-slaven?

Hoe leuk is het om zo te leven, of zou het niet beter zijn om vrijwillig mijn onafhankelijke denkvermogen te beperken, mijn sociale profiel, daar waar mogelijk nog te wissen en een toneel cursus staats slavernij te volgen?

Gelukkig heb ik nog wel vertrouwen in –het plan– en mocht dat niet uit komen dan is bovenstaande nog een laatste route naar het land van horen zien en vooral -zwijgen-.

dotcom.radio
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Aan de bezoekers aantallen en van wat ik verder hoor beginnen steeds meer mensen wakker te worden. Maar realistisch gezien merk ik er hier in Frankrijk weinig van, in het land van de gele hesjes notabene. Zou dat minuscule beetje helikopter geld al voldoende zijn om met de panische-staats-loonslaafjes in de tang te houden en het voor het geheel al te bederven. Sociale controle, …

Noot: Bill Gates een computer specialist werpt zich als NEW WORLD ORDER – Deep State vaccinatie promoter op om het Corona Virus een halt toe te roepen terwijl, het hem nog nooit gelukt is als -SPECIALIST- om computer virussen een halt toe te roepen. Wat moet je met zo’n lulletje rozenwater? Afserveren door de zij ingang

Noot 2: De panische staats slaafjes accepteerden dat ze:
1). Vrijwillig of gedwongen huisarrest hebben,
2). Geen werk of bedrijf meer uit kunnen oefenen in veel gevallen, gevolg ?
3). Je accepteert dat er een soort gigantische pandemie gaande is zonder dat er meer mensen dood blijken te gaan zoals de feiten laten zien van o.a. het CBS en statline. Met andere woorden er -GEEN- wetenschappelijk consent dat er ook echt een pandemie plaatsvind, -GEEN- !!

Er is slechts een enkel woord denkbaar. ZOMBIES

succesvolle toepassing van medicijnen uit 1955

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk