dotcom.radio aflevering 199 van 05-04-2020


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 199 een uitzending met verschillende dilemma’s Ron gestopt (?) nieuwe koers of we stoppen helemaal als, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur uitzending SLOG 21.00 uur podcast online 14.00 uur

”Levenslessen kun je niet schrappen; ze zijn een verplicht vak.”

– Olaf Hoenson

We hebben met Ron afgesproken dat hij een paar weekjes pauze neemt, er komt even teveel op zijn pad. Dat had iedereen ook kunnen lezen in zijn nieuwsbrief, en ja er was een zwart / wit meningsverschil over het inzicht van “Q”.

Geen verstandig mens zal ooit zeggen, dat van mening veranderen onstandvastigheid betekent.

 Marcus Tullius Cicero

…when like-minded people get together, they often end up thinking a more extreme version of what they thought before they started to talk to one another.”

― Cass R. Sunstein

Als je een boodschap uit wil dragen in een zwaar verdeelde wereld van hoop en angst dan maakt -gelijk krijgen- niet uit. Uiteindelijk zal een ieder aan de goede kant van de lijn het resultaat toejuichen. Om echter dat resultaat al te zien voordat het een realiteit is, en voor een ieder waarneembaar, dat is niet een ieder gegeven. Niets is meer menselijk dan twijfel en angst. Het uitzenden van een gelijkluidende boodschap zie ik dan ook als belangrijk, even een pauze inlassen, een stapje terug zetten, weg uit de negatieve spiraal van het anti Q nieuws, … had / kan dit alles voorkomen. Wat mij betreft blijft de deur gewoon open staan als straks het nieuws gaat komen dat Corona niet is wat iedereen verteld werd. Als het nieuws komt dat -de storm- het kwaad met wortel en tak heeft verwijderd. Ondergetekende Henk en ik weet Mike ook hebben hun lot verbonden aan “Q”. Is het inderdaad een psy-op dan gaat mijn website en radio programma uit de lucht en wordt ik de meest voorbeeldige NWO slaaf. Dan is er geen enkele hoop meer. Wat voor mij echter meer en meer een motivator is: Geen van de anti “Q” predikers hebben mij een alternatief plan van aanpak getoond waarvan ik zeg; “Dat is ook een reële optie” Sterker nog, totaal niets nada noppes. Waarom zou ik dan niet vol inzetten op de enigste kans die we krijgen. De tekenen zijn groots te noemen zelfs. Nog nooit sinds als activist het nieuws versla heb ik meer positieve zaken voorbij zien komen waarvan het meest recente resultaat totaal onderbelicht blijft. Het ontmantelen van de FED, het illegale financiële piramide spel dat ons allemaal tot loonslaaf maakte. Wij maken vrijwillig elke week radio, omdat ook wij in een betere wereld willen leven. Vrijwillig is echter niet vrijblijvend, als wij het op de radio al oneens zijn, hoe gaan wij die boodschap van hoop en vertrouwen dan bij anderen overbrengen? De komende weken zullen een massa aan negatief nieuws teweeg brengen. Niemand gaat hieraan ontsnappen, verantwoording nemen voor een eenduidige boodschap zie ik dan ook in een ieder zijn belang, zeker met -wat wij denken- de ontknoping in zicht. En ja de plannen bleven steeds wijzigen – zoals wij dachten ze te zien- geen enkele schaakmeester of strateeg laat zich in de kaarten kijken. De vijand kijkt immers mee.

– Henk
leefbewust logo

Net toen ik mijn artikel zat te schrijven mailde Rob mij: Positieve energie -UITZENDEN- wat houdt jou tegen?

[Rob] Nou ik moet je vertellen dat ik je soms ook bewust irriteer… niet om jou maar als een iemand die wil prikkelen. Jullie hebben het er wel eens over gehad dat een goede leraar mag irriteren. Ik ben eerlijk dat ik soms somber (negatief) of zonder vertrouwen het nieuws lees. Ook omdat er zoveel tegenstrijdige dingen te lezen zijn. 

Totdat ik het stukje van Mike las op jouw website en schreef dat wanneer men denkt dat Trump ook een onderdeel van de Deep State is, hij zegt ok, bewijs dan maar dat hij onderdeel is van de DS. Alleen maar omdat je het een niet kunt bewijzen, maakt nog niet dat je het ander kunt bewijzen!

Een ding is zeker.. als je iets vanuit hoop en positiviteit en vertrouwen benadert, geeft dat een goede energie. Andersom dus ook en ook dat gebeurt bij mij nog al eens. Ook jij houdt me een spiegel voor. Men wil ons in lagere frequenties brengen dus ik realiseer me steeds meer dat vanuit vertrouwen, waarin dan ook, mijn frequentie hoger is en de angst aan de kant zet. Het is bijna een dagelijkse oefening.

[Tobias] Hartelijk dank voor je positieve verhalen, dankzij jouw website weet ik eindelijk dat Q geen hoax is. Hoewel er ongetwijfeld rotte appels tussen zitten, is het ondenkbaar dat Q een hoax is, want hoe het ook zal aflopen: WWG1WGA! — Wij zijn zelf de Q beweging en wij hebben zelf de keuze deze positief of negatief te voeden met onze gedachten, woorden en daden. — Ik heb mijn keuze gemaakt, op naar een betere wereld! 

[Rob] in de UK worden 5G masten in de fik gestoken door boze burgers Vooral de mogelijke samenhang met Corona en 5G maakt de burgers ongerust

{John] Slim links wordt nu eindelijk wakker en gaat dus ook voor Trump!!!

[John] Hi Henk, Het is zaterdagmorgen en kreeg de spontane ingeving om jou, Mike en Ron een bemoedigend berichtje te sturen. Het zijn bijzondere tijden en het lijkt dat het kaft zich van het koren zal scheiden. Ofwel, in deze tijden leren we dat we moeten weten met wie we ‘een fiets kunnen stelen’. Veel mensen vallen door de mand en het is goed dat we nu zien wie dat zijn, dat voorkomt teleurstelling achteraf. Ik zei vanmorgen tegen m’n vriendin dat ik jullie zie als de drie musketiers, niet te beroerd om op te draven als het nodig is. Deze wereld behoeft moed en dat tonen jullie. Na jullie verhaal over Q-anon bedacht ik me dat wellicht ook Rutte al is gedwongen de goede richting te kiezen, zeker nu hij de z.g.n. euro-bonds heeft afgewezen…;-) Laten we zien, ik heb er persoonlijk goede hoop op en dank jullie voor de inspiratie. Wellicht neem je je net als ik voor om vandaag in de tuin te gaan werken…:-) Veel plezier!!! Keep up the good work!

medeplichtig

Twitter: Opvangcentra in VS zijn geen match voor Corona maar meer voor de opvang van trauma slachtoffers van de satanische seks industrie

EJ Bron: Dieselleugen ontmaskerd: stikstof- en fijnstof-waarden stijgen ondanks corona-shutdown enorm

Corona

(Factsforum) China wil volgens correspondent Sjoerd den Daas dat iedereen zich houdt aan de tweewekelijkse quarantaine voor reizigers binnen China. Wie zit opgesloten, komt terecht in een WeChat-groep met het buurtcomité. Via een foto of tekstbericht moet twee keer per dag de temperatuur worden doorgegeven. Ook wordt bijgehouden wie twee weken binnen is gebleven of toch nog heeft gereisd.

Fatsforum: Hoeveel antibiotica heeft een “kerngezonde” jonger slachtoffer van Corona gehad eer het overleed.. 

Factsforum relatie 5G, Corona en vaccins. — voruge week de video al geplaatst die nu viraal gaat en de week daarvoor ook via het forum al over deze materie gehad

Een van de gevolgen van Corona zijn dreigende voedseltekorten en dito prijzen.

Rusland

Correspondent David Jan Godfroid zegt dat autoriteiten in hoofdstad Moskou waarschijnlijk vergaande bevoegdheden krijgen om bewoners te volgen. Je moet je dan registreren met een app om nog naar buiten te mogen, anders zou je een gevangenisstraf tot zeven jaar riskeren. Ook mogen dan telecomdata en banktransacties worden gebruikt.

Filippijnen: Quarantine Violators: “Shoot them dead”

— Panische staat slaafjes
—- Zerohedge: Police App Encourages People To Report Neighbors Who Violate Stay-At-Home Orders

Seks trafic Maand

Ondergrondse gangen overal

Aardbevingen overal

Activist post: 2 Million Guns Sold During March as Sales Skyrocket to Second Highest Level Ever

“Q”

157.694 verzegelde aanklachten

Sociaal paspoort in ander jasje als het aan Bill ligt: Bill Gates Calls for a “Digital Certificate” to Identify Who Received COVID-19 Vaccine

Water en energie

Martin Geddes Q strijder is gecensureerd op mailchimp

leesbewust startpagina
Young Living essentiële olie

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten