dotcom.radio: Hoe nu verder en … voor hoelang nog (?)


aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram alternatiefnieuws.eu de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

Al een paar maanden probeer ik een stapje te minderen met mijn online activiteiten. Als je een nieuwe toekomst uitzet in je leven moet je ook de ruimte creëren om die stap te kunnen maken en overdenk je de mogelijk en onmogelijkheden. Belangrijk daarbij, wat is mijn toegevoegde waarde en welke richting wil ik zelf in?

Al vanaf november 2000 ben ik online actief met stapje voor stapje de wereld te ontdekken vanachter de computer, boeken, lezingen bijwonen en ook zelf lezingen gegeven. Prachtig om deze reis te mogen maken. Mensen kwamen en mensen gingen. Nieuwe vriendschappen werden gesloten bij anderen werd ik … verstoten. Omdat, … omdat ik een andere kijk had op de wereld, op de gezondheid, de politiek, de economie etc. Veel geleerd, veel mensen ben ik ook dankbaar te hebben mogen ontmoeten. Maar de reis gaat verder en niet iedereen reist mee.

Het aller belangrijkste is echter de kruising waarop we nu staan.

Al sinds 1999 ben ik bezig met het nieuws achter de schermen te ontdekken met als grote katalysator 9/11. Op mijn website begon ik erover te schrijven en later vanaf 2008 via de radio / podcast. Ik kreeg toen ook te maken met afvallers, die dit alles niet wilden of wensten te ontvangen / weten. Mijn toenmalige nieuwsbrief groeide tot boven de 5.000 zodat ik het moest uitbesteden omdat het te veel werk werd en vanwege de dubbel opt-in wetgeving. Bij een controversieel nieuws item kreeg ik zomaar te maken met tot wel 100 afmeldingen. Ik kreeg te maken met censuur maatregelen al vanaf begin 2001 die mij bovendien ook nog eens veel werk hebben gekost.

Zover ging het dat in 2012 gekozen werd een nieuwe website op te zetten, de oude helemaal nalezen en aanpassen was teveel werk. In geval van een klacht zou ik dan de gehele website kunnen laten vervallen in een paar minuten. (+ 2.000 artikelen) (Zie Codex Alimentarius)

Zo’n 500 artikelen werden nagezien en verhuist de rest is vervallen. De gezondheidsradio podcast werd ook stopgezet na 6 jaar vanwege werkdagen van minimaal 12 uur. En, … we hadden eigenlijk alles wel een beetje de revue zien passeren op gezondheid gebied. Na enkele jaren begon het toe weer te jeuken, meer tijd en de toevoeging van andere onderwerpen en voilà het oude team was weer tezamen met dotcom.radio.

Aanvankelijk gestart met zo’n 1.000 bezoekers per week zakte het al snel in naar 500. Niet om over naar huis te schrijven maar we doen het ervoor. Het hoogtepunt was op 15 maart j.l. met inmiddels al dik 30.000 luisteraars chapeau, maar dat is in het midden van en crisis. De tijd waar vroeger iedereen weer naar de kerk ging voor een sprankje hoop.

Tijd maken dus voor andere zaken.

Minder artikelen schrijven is een, het tweede liet ik ook duidelijk merken in de uitzendingen de laatste maanden, afscheid nemen van negatieve energie. Je kent ze wel mensen die zelf aan hun ontdekkingsreis zijn begonnen en snel de lagere school willen overslaan om via mij hun kennis bij te spijkeren. Ze vergeten dat het onderdeel -zelfvertrouwen- ten alle tijden uit jezelf dient te komen.

Eind 2017 kwam in onze ontdekkingsreis een nieuwe mogelijkheid bij genaamd “Q”, een mogelijkheid die stapje voor stapje hoop en vertrouwen gaf en met name Mike zijn energieke en fanatieke wijze waarin hij in dit onderwerp is gedoken wakkerde bij mij ook dat gevoel van hoop aan. Fast forward naar maart 2020

Inmiddels zijn we aangekomen in de Q reis waar het buigen of barsten wordt. De komende weken is het erop, … of eronder.

Ik kan mij niet voorstellen dat er nog en mooiere mogelijkheid zich ooit zal aandienen om de wereld wakker te schudden. Is het wat Ron denkt, dat Q een psy-op is, wat heeft het dan nog voor zin om door te gaan met dotcom.radio? Om verslag te doen van de totale onderwerping aan de NWO? Ik “mag” er al 20 dagen aan proeven in de totale #lockdown. En dan gedwongen vaccinaties en een vaccin paspoort. Nee dus, mocht het die kant in gaan dan trek ik er de stekker eruit en gaat ook de website letterlijk op “zwart”. Binnen een minuut !!

Maar, … ik heb (nog) geen enkele reden om aan te nemen dat dit het geval is. De aanwijzingen zijn nog steeds positief zoals ook Dave van het X22 report aangaf in zijn positieve interview met het SGT report, iemand die ook een kritische houding heeft ten aanzien van “het Plan”.

Maar ook hier kwam het duidelijk naar voren, als het plan faalt of niet is, wat wij er -nog steeds positief- van denken. Wat blijft er dan nog over om voor te strijden?

Het gaat er dus niet om wie er gelijk krijgt, iedereen heeft dan verloren, iedereen !!

… of een ieder van “ons” heeft gewonnen

Mocht Ron terug willen komen na de onthullingen dan wil ik toch de opzet gaan veranderen. We weten onderhand wel wat slecht voor je is en de mensen die ongezond leven willen toch niet eens naar ons programma luisteren. Waarom zou je daar dan ook nog een grammetje energie in blijven steken?

Zoals op mijn nieuwe (oude) website prominent bovenaan te lezen valt, een blauwe zone creëren daar wil ik het naadje van de kous van weten en mijzelf en anderen in onderrichten. Momenteel, en dat weten veel mensen niet, kan Ron nog niet eens vrijuit dat nieuws brengen vanwege de censuur waarnaar hij zich dient te vervoegen en dat is nog steeds zijn boterham (de aloude Codex Alimentarius censuur). Mensen onderwijzen in natuurlijke wijzen om de gezondheid terug te vinden waar het fout gegaan is en niet proberen aan dode paarden te trekken, veel te vermoeiend en … nutteloos werk.

Laten we eerlijk zijn, jarenlang de mensen onderwezen in de -BASIS- van gezondheid, dat begint bij de voeding. De leverancier van biologische zaden rapporteerde voor het allereerst een toename te zien in de verkoop. Hé, hé, en dat al na twintig jaar artikelen schrijven door menigeen.

De komende dagen / weken worden spannend.

Al meer als een jaar probeer ik de luisteraars te motiveren om meer mensen bij de ‘zaak’ te betrekken. Op het beter beveiligde alternatief voor WhatsApp genaamd Telegram heb ik nu al 160 volgers in bijna een jaar actie voeren op elke pagina boven en onderaan het artikel.

Zijn jullie nu zo bang voor jullie goede naam en de lieve vrede. Het ergste wat er kan gebeuren is dat ze dood gaan, … maar dan heb jij in ieder geval een poging gedaan om ze de juiste richting in te wijzen.

We staan met z’n alle op een kruispunt en het is erop of eronder, zo simpel is dat.

Wij zijn echter nog hoopvol, maar blijf geen opmerkingen sturen met negatieve opmerkingen over Trump en Q. Wij hebben ook al die berichten al gelezen en al veel meer en al langer als jullie, wij zijn echt niet gek of dom maar eerder zeer realistisch vandaar ook mijn bericht, erop of eronder.

Wie is er bang voor FEMA kampen als je mede dankzij de eigen burgers die smeken / goed bevinden dat er een #Lockdown is gevangen zit in je eigen huis met een boete van 135 euro per overtreding of erger, …

De Nieuwe Wereld Orde is nu voor een deel al een feit met goedkeuring van Jan-met-de-pet !!

Al die tijd dat ik hier me bezig was heb ik nooit kunnen bevroeden dat dit zo eenvoudig te organiseren zou zijn voor de heersers. Massa hysterie kweken bij een onmetelijk intens domme gemeenschap.

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk