dé Griep: #Lockdown en eindelijk tijd om na te denken ?


aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram alternatiefnieuws.eu de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

Loop eens gewoon door de “Super”markt en overal zie ik op de verpakkingen staan “Biologisch”. Iedereen blij, goed bezig, … toch?

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Maar hoe komt het dan dat ‘we’ als de dood zijn voor hét virus? Tenminste, jullie, ik niet !! Kennis is Macht. Weten waar Abraham de mosterd haalt. Echt biologisch eten en steeds meer mensen beginnen dit te ontdekken. GELUKKIG, Hé Hé, eindelijk. Ik vernam via de nieuwsbrief van een biologische tuinzaden leverancier dat ze de bestellingen niet meer bij kunnen houden. Opeens vinden mensen ergens ruimte waar groenten geteeld kunnen worden. Chapeau.

Het RIVM en onze brave nep nieuws media komen niet verder als handjes wassen en afstand houden om jezelf te beschermen. Bullshit, je immuunsysteem optimaal voeden en het hele #lockdown -CIRKUS- was overbodig geweest, maar waarom vertellen ze ons dat dan niet ?

HET RIVM EN DE MEDIA MOETEN WEL -blijven- LIEGEN !!

Dat doen ze immers altijd al en dan kan je nooit meer op je woorden terug komen, er kleeft letterlijk bloed aan de handen van deze organisaties die altijd verteld hebben met een gevarieerd dieet alle benodigde vitaminen en mineralen binnen te krijgen, … opnieuw, … Bullshit !!

En hier is waarom, ik draai de oude grammofoon maar weer eens af, …

Maar er is meer te vertellen over hét virus, ….

Mike Donkers over het “virus”
| Fact(s)forum | dotcom.radio

Dat ligt eraan hoe je een ‘virus’ definieert. Als je het definieert als een levend micro-organisme dat hoogst besmettelijk is via water of lucht, dan is mijn antwoord: nee, deze virussen bestaan niet. Het beste bewijs is een simpele Google-search op ‘virus’ en dan klikken op afbeeldingen. Vervolgens zie je talloze computerafbeeldingen. Doe hetzelfde met willekeurig welke bacterie en je ziet foto’s. Pas als een micro-organisme geïsoleerd en gefotografeerd kan worden kan het bestaan hiervan emprisch worden aangetoond. 

Definieer je een ‘virus’ volgens zijn letterlijke betekenis van ‘gifstof’, dan zeg ik: ja, deze virussen bestaan wel. Is het toeval dat er voorafgaand aan de ‘uitbraak’ in Lombardije, Italië een vaccinatieronde is geweest onder ouderen? Ik zou wel eens een statistisch verband willen zien tussen ouderen die de jaarlijkse griepprik krijgen en diegenen die ziek worden van corona of zelfs overlijden hieraan. Daarnaast zijn er nog andere biowapens waarmee we tot voor kort dagelijks gebombardeerd werden, waaronder straling (5G) en chemtrails. Je moet je serieus afvragen of griep en verkoudheid eigenlijk wel natuurlijke verschijnselen zijn! 

Valt het niet op dat als je nu buiten loopt je letterlijk een frisse neus kan halen? Ik herinner me deze frisheid uit mijn jeugd die zich deels in de jaren ’70 en deel in de jaren ’80 van de vorige eeuw heeft afgespeeld. Ook die heldere blauwe lucht brengt herinneringen van vroeger terug! Ik kijk uit naar de tijd dat we werkelijk kunnen gaan werken aan een optimale gezondheid, zonder voortdurend stoorzenders in je systeem te krijgen via grond, water of lucht. Ik ben ervan overtuigd dat deze realiteit er eerder vroeger zal zijn dan later!


Best confronterend al deze info, maar nu je het weet, ga je dit dan verder onderzoeken en toepassen, en … actief delen met iedereen ?


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk