Zorgt Corona voor -MINDER- doden?


Iets klopt er niet in de berichten die we horen en de –FEITEN– die we zien, de media –LIEGEN- of vertellen de –HALVE WAARHEID– met instemming van de overheid, en alle instanties !! Er moet wel angst gezaaid kunnen worden anders blijven we niet braaf binnen !!

aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram alternatiefnieuws.eu de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

Aangaande de Corona / Covid-19 / China ziekte / SARS Cov-2 crisis, dit zijn de inmiddels 4 namen waaronder èèn en dezelfde ziekte wordt benoemd, stapelen het aantal doden op. Als je de media moet geloven. (?)

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Via allerlei media en met name Twitter kwamen we berichten tegen van mensen uit de verpleging dat mensen die doodgaan aan een ziekte na de dood ineens werden vermeld als dood door Corona. Fraude dus !!

Via het forum van dotcom.radio co-host Mike Donkers kwam een -burger journalist- met de volgende feiten:

Totaal aantal doden in Nederland
2018 week 11 — 3 733
2019 week 11 — 3 227
2020 week 11 — 3 182
Bron: CBS 
https://opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dataset/70895ned/table?fromstatweb

Neem in acht dat mensen nu bang zijn en gezonder leven als normaal, bovendien -LEVEN- werken, autorijden, buitenkomen kan ook best gevaarlijk zijn (wellicht). (?). Feit is echter dat de overheid en de media liegen. Er zijn geen extra doden !!

Tegelijk meld Zerohedge in de VS: COVID-19 Is Saving Lives

Het dodental in de Verenigde Staten van het nieuwe coronavirus is de afgelopen dagen gestaag toegenomen, met meer dan 2, 200 COVID-19 sterfgevallen, en meer dan de helft van de sterfgevallen in de afgelopen drie dagen alleen. Naar verwachting zal het dodental de komende weken alleen maar erger worden naarmate de gevallen toenemen en de capaciteit van de gezondheidszorg wordt vergroot. Een zilveren randje zou echter kunnen zijn dat het dodental lager kan zijn dan verwacht als gevolg van individuen die hun gedrag tijdens de pandemie van het coronavirus hebben veranderd. We gebruiken CDC-gegevens (hieronder gedetailleerd) om de wekelijkse Amerikaanse sterfgevallen in de afgelopen vijf jaar te analyseren (zoals geraadpleegd op 28 maart 2020). Figuur 1 toont wekelijkse sterfgevallen voor alle leeftijden. Voor het jaar 2020 hebben we gegevens tot en met week 10 of tot en met de week van 7 maart 2020.

Er is een duidelijk sterke neerwaartse trend in het aantal sterfgevallen op alle leeftijden voor het lopende jaar in vergelijking met de voorgaande 5 jaar. Bovendien lijkt het huidige jaar een trendbreuk te zijn ten opzichte van de afgelopen 5 jaar. Als we het verschil van het vorige gemiddelde over vijf jaar vergelijken met de sterfgevallen in 2020 tot en met 7 maart, zien we dat er in week 10 bijna 9000 minder doden vielen – dit is een afname van bijna 20 procent in het aantal doden! De daling is het duidelijkst na week 7 (week die eindigt op 15 februari 2020).

https://twitter.com/SidSanghi/status/1244268782341799938

Waarom spreken dokters en verpleegkundigen zich niet uit tegen deze fraude, worden ze gechanteerd, onnadenkend of gewoon te laf ?

Update 31-03-2020 een artikel van Zerohedge: Hospitals Firing Doctors Who Talk To The Press

Hier nog zo’n bericht dat de media allemaal op de voorpagina zouden -MOETEN- vermelden maar niet doen, …

De ruim duizend inwoners van het stadje Ferrera Erbognone in het noorden van Italië (Lombardije) blijken geen van allen vatbaar voor het coronavirus. Terwijl in omliggende gemeenten op grote schaal sprake is van Covid-19-besmettingen en – doden heeft het plaatsje in de zwaar getroffen Italiaanse regio Lombardije nergens last van. Wetenschappers vermoeden dat de inwoners op de een of andere manier immuun zijn voor de ziekte. Analyses van hun bloed moeten aantonen hoe dan kan.

Bron


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk