1 April “Fools Day” maar wie is er nu eigenlijk “dé Gek” ?


aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram alternatiefnieuws.eu de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

“Geloof jij dat nu echt ?”, van die “ten Days of Darkness”. “Ja om heel eerlijk te zijn geloofde ik dat echt. Het komt mij ook heel logisch over. Hoe ga je een heel nieuw financieel systeem in de wereld introduceren zonder de gehele machine niet eerst tot een stilstand te brengen? Hoe ga je een eeuwenoud -GIGA- netwerk van misdadigers ontmantelen als ze alle middelen hebben om ‘hun’ plan B uit te kunnen blijven voeren ?”

Hebben wij -de Anon’s- de uitleg in de “Q drops wel goed begrepen, vertaald?

Heb ik nog vertrouwen in het plan? Absoluut !
Daar heb ik al te veel goede tekenen voor gezien.

Heb ik een andere keuze?
Iemand die een beter plan heeft?

IEMAND ?

Wat ik echter niet begrijp is, …

De manier waarop de vraag wordt gesteld; “Geloof jij dat nu echt?

Laten we eerlijk zijn, als drie maanden geleden iemand had voorspeld dat de helft van de wereld in #lockdown zou zijn, de gevreesde “Martial Law” Dat vrijwel elke vrijheid tot gaan en staan je worden ontnomen, ja dat mensen zelfs smeken om deze maatregelen te nemen aan de overheid, … dan zou je mij toch ook niet geloofd hebben, … toch?

Als je nu zegt; “Luister, ik geloofde dit, ”ten days of darkness plan” niet maar ik vindt het net als jij een zware teleurstelling want stiekem had ik wel de hoop op die betere wereld?

Dus wie zijn er op deze dag, 1 april nu eigenlijk de “gekken” ?

Ik vind het namelijk best een grote teleurstelling vandaag, …

Ik kreeg een filmpje te zien, dat klaarblijkelijk al met veel voorbereiding gemaakt was, waar de tien dagen duisternis belachelijk gemaakt werden.

De maker zat dit met een dermate geniepige glimlacht te vertellen dat ik niets anders kon als de video gelijk stop te zetten.

Wat is dat voor een GEK, die genoegen uit de teleurstelling van anderen put?

Binnen de “Q” wereld zijn er al heel veel mensen afgehaakt de laatste twee jaar omdat steeds niet gebeurde wat in de “plannen” stond. Zoals wij dachten ze te zien tenminste, maar vooral -hoopten- te zien.

Q hamert er steeds op dat wij de eenheid moeten bewaren, “United we stand”.

Maar mag ik dan wel zeggen dat ik zwaar teleurgesteld ben in de medemens -vandaag-.

Dat was ik natuurlijk al heel lang, teleurgesteld in de medemens als je die misdaden ontdekt.

Maar deze teleurstelling is toch weer andere uit de mond van een medeslachtoffer, …

Jippie, we hebben gelijk, de wereld blijft nog steeds zo crimineel als hij al eeuwen is !!

Geen woord van mededogen.

Weer wat geleerd vandaag op Fools Day.

Het zal wel weer een aanwijzing zijn in mijn leven, een leertraject, hoe om te gaan met teleurstellingen en om te gaan met gekken. Maar daar is het natuurlijk wel vandaag de ultieme dag voor, 1 April.

P.S. In de Q post’s konden we veelvuldig lezen.

What happens when people learn the TRUTH?
What happens when people WAKE UP?
They will not be able to walk down the street.
THE GREAT AWAKENING.

Wij dachten met z’n allen dat de misdadigers niet meer over straat zouden durven te gaan, maar het zou ook kunnen betreffen dat wij op het moment van ontwaken al zover zijn beknot in onze vrijheid dat we gevangenen zijn in onze eigen huizen. 

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu er een wereldwijde crisis is en veel landen in lock-down zijn of gaan, worden steeds meer mensen ervan doordrongen dat het belangrijk is om dingen weer naar onze hand te zetten. Een massameditatie is een van de dingen die we kunnen doen. Vandaar de oproep om zoveel mogelijk mensen mee te laten doen aan de wereldwijde massameditatie op 5 april.

OK mensen, zet je schrap. Voor wie al die Engelstalige info die hier nu razendsnel voorbij komt niet kan volgen:

We zaten fout met onze interpretatie van 10 days of darkness. De duisternis waar hier naar verwezen wordt is niet de uitval van het internet gedurende 10 dagen, maar een 10-daagse ondergrondse militaire operatie met als doel om een ondergronds netwerk van bases en tunnels op te blazen. De vele duizenden kinderen die daar worden gehouden om te worden verhandeld, gemarteld, geprogrammeerd en gedood voor o.a. de oogst van adrenochroom (geoxideerde adrenaline door hyperventilatie a.g.v. extreme pijn) zullen worden opgevangen en verzorgd op de twee marineschepen die naar de oost- en westkust zijn verscheept en in de geimproviseerde tenten en ziekenhuizen die nu overal in Amerika worden gebouwd. De namen van de marineschepen zijn Mercy en Comfort, oftewel genade en comfort. En dat is precies wat deze arme kinderen zullen ontvangen.

Naar verwachting op 11 april zullen deze kinderen van de boten af lopen voor het oog van de televisiecamera’s en de beelden zullen de wereld schokken. De Deep State heeft altijd kinderen ingezet voor hun school shootings en als soldaten voor het ‘klimaat’, nu zal duidelijk worden wat zij werkelijk buuten het zicht kinderen aan doen. Trump zei al dat de komende twee weken ‘pijnlijk’ en ‘zwaar’ zullen zijn. Ogenschijnlijk had hij het over ‘corona’, net zoals hij heeft gezegd dat hij graag wil dat met Pasen de kerken weer open kunnen gaan. De mensen zullen elkaar op willen zoeken en steun willen bieden aan elkaar. Maar corona dan? Verwacht de komende twee weken berichten over voledige genezingen door het gebruik van chloroquin en/of hydrochloroquin en daarmee een plotseling eind aan deze ‘crisis’. 

Dit vormt het startschot voor vele onthullingen, met arrestaties en zowel civiele als militaire berechtingen tot gevolg. ‘April showers’ en ‘the Pope will have a terrible May’. Bereid je psychologisch voor op de zeer moeilijke beelden van kinderen die er fysiek en geestelijk zeer ernstig aan toe zijn!

– Mike Donkers fact(s)forum | dotcom.radio

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk