Positieve energie -UITZENDEN- wat houdt jou tegen?


aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram alternatiefnieuws.eu de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

Ik merk het overal waar ik artikelen lees en reacties van de lezers zie. Negatieve artikelen trekken al even negatieve reacties aan. Wat je zaait dat oogst je ook. Dat geldt natuurlijk ook voor dat -onschuldige- gesprek dat je voert, …

negatief positief

Mijn vraag is, wat ga je bereiken met de negativiteit? Mensen meeslepen in je negatieve gedachten, is dat je doel. Jezelf verder in de put praten, want dat is het resultaat van je actie.

Alle energie die je -UITZEND- krijg je ook als een boemerang weer terug op eigen bordje.

Zeker nu in deze tijd waar mensen heen en weer geslingerd worden in hun emoties, een tijd waarin ze gedwongen worden om na te gaan denken, gedwongen worden te ontwaken in de wereld van vandaag.

Om er vervolgens achter te komen dat de wereld waarin ze dachten te leven een hele andere wereld laat zien achter de schermen met ongekende giga criminaliteit en misdaden.

Ja ik laat ze die wereld ook zien, maar ik poog steeds weer een oplossing aan te dragen, een uitweg uit al die ellende, en dat is essentieel en het is vooral nodig om rust in je hoofd te creëren. Weten dat er gewerkt wordt aan de oplossing.

Een betere situatie, iets creëren wordt altijd gedaan vanuit een positieve gedachte, dus als -JIJ- negatief denkt draag je totaal -NIETS- bij. Een nutteloze actie die negatieve gedachte die je uitzend.

En toch geloof ik dat de persoon achter zo’n negatieve gedachte of negatief artikel precies het zelfde wil als een ieder ander.

LEVEN IN EEN BETERE OPRECHTE WERELD.

Wat weerhoudt jou er dan van om die knop om te zetten naar een positieve gedachte?

Elke magneet heeft een negatie en een positieve kant, -ELKE- magneet dus, –ELKE– !!

Is dat duidelijk?

Zo heeft elke situatie en elke voorval, elk artikel dat je kan schrijven, elk nieuws dat je met een ander deelt dus een negatieve en een positieve kant.

Ga vanaf nu eens –BEWUST– met deze gedachte aan de slag, sluit alles wat je deelt met een ander met positiviteit af, zie wat je van die ander voor reactie terug krijgt, de hoop die je een ander kan schenken – SCHENKEN- !! Maar vooral het zaadje dat je hebt geplant, een zaadje dat tot een positieve actie kan leiden.

Het schijnt het allermoeilijkste te zijn wat je jezelf -KAN- aanleren. Positieve gedachten, de positiviteit leren ontdekken, een wereld proberen te zien die er nog niet is, en daarvan ook al te genieten, omdat jij toevallig jezelf -GELEERD- hebt om verder te kijken dan je neus lang is.

Kijk, ik heb ook niet de wijsheid in pacht, maar ik zie in deze verdomd negatieve wereld lichtpuntjes ontstaan waar ik mij volledig op kan richten.

Vanuit het negatieve geredeneerd zou je kunnen denken, -ik moet het eerst nog maar eens allemaal zien- Nou dat heb je al gezien, je hele leven lang waarschijnlijk al, niets dan negativiteit, een en dezelfde film die steeds weer opnieuw voor je wordt afgedraaid.

Negatief denken, negatieve ervaringen, …
Positief denken, positieve ervaringen, …

Zou je niet eens een keer een andere film willen bekijken?

Er zijn miljarden mensen en die willen -ALLEMAAL- positiviteit ervaren. Er zijn relatief gezien een handjevol misdadigers die dat geen moer kan schelen..

Waarom zou je dan niet gaan samenwerken mat die miljarden positieve mensen en eens kijken wat daar van komt, het negatieve dat weet je immers al, … heel je leven hoe dat werkt.

Ik heb wel eens gelezen dat je met magneten nul punt gratis energie op kan wekken, ik geloof dat iedereen dat nog kan ook met -voor de verandering- de magneet eens om te keren, om te polen van negatief naar positief.

Dan zend je tenminste top energie uit naar het universum.

Start net als ik elke dag eens met een positieve gedachte en ga natuurlijk nooit slapen met negatieve gedachten, … succes. !!

P.S. Ga je meehelpen dit artikel te verspreiden aan al je kennissen in je netwerk, ook als ze weten dat juist jij de negativiteit zelve bent, dat moet je durven, dan heb je lef, dan heb je de grooste horde al overwonnen. Nogmaals -SUCCES- !!

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten
mind parachute

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk