dotcom.radio aflevering 198 van 29-03-2020


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 198 Corona Inside update 28.3.2020 – Hoe transvetten helpen bij een geprogrammeerde celdood – Miljoenen mensen zijn al immuun voor het Corona virus – Overvloedig ijzer in de longen verergert astma – ACE-remmers en angiotensine receptor blokkers kunnen risico COVID-19 verhogen – EPA stuurt aan op vervolging van PFAS-producenten 3M/Dupont – Medicatie voor zure reflux gelinkt aan hoger fractuurrisico bij kinderen – Gebruik e-sigaretten stijgt, nieuwe data tonen gezondheidsrisico’s hart – De relatie tussen zonnevlekken en je levensduur – Groenten die helpen bij het bestrijden van leververvetting – Wat je moet weten over farmaceut Roche — Bijdragen / vragen luisteraars — De kijk op de week met Mike en Henk [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur uitzending SLOG 21.00 uur podcast online 14.00 uur

— ALS DE MUIZEN SAMENSPANNEN VERPLAATSEN ZE SAMEN EEN OLIFANT

leefbewust logo
[Fleure en Jos]

Alle andere bijdragen van luisteraars heb ik gewist, soms ongelezen. “Kijk hier”, “Dit moet je zien”, “een YouTube link” Zoals gezegd geen motivatie waarom ik (wij) dit zouden moeten zien of lezen. En alle negatieve bullshit en het zoveelste verhaal van Martin V, Xander en … Mike Adams gaan de digitale prullenmand in. Ja maar je moet het nieuws van twee kanten bekijken. Ja maar dat doen wij hier al 20 jaar en dat hebben we nu wel gezien. Die andere kant die ook geen twee kanten belichten maar uitsluitend anderen de grond in schrijven, dat doen wij hier niet maar de RSS feed van genoemde websites zijn gedeleted. … en ook jullie berichten. Als je iets vindt waarvan je denkt dat wij dit gemist hebben, graag maar niet het honderdste artikel waarom 5G slecht is.

DAARBIJ ZIJN JULLIE GEEN STOORZENDERS VOOR HET GLOBALE BEWUSTZIJN !!

medeplichtig

De Bank

Absurd dit. Dus een bank gaat bepalen dat edelmetalen die zij voor jou als klant in hun kluizen bewaren verkocht moet worden voor 1 april, anders gaan zij dit op eigen houtje doen? Volgens mij is dit zo illegaal als wat en kun je hier succesvol een rechtszaak tegen aanspannen. Uiteraard krijg je daar je goud niet meer door terug en misschien is dit wel waarom ABN-AMRO dit doet: ze kopen zich wel weer uit (schikking) als het zover is, maar ondertussen hebben ze je goud, zilver en platinum wel verkocht. Aan wie? Hun DS-vriendjes, die nu in geldnood zitten omdat er beslag is gelegd op hun bezittingen!

Q anon

Qanon en de ongelovige Thomas, het zou een mooie titel voor een boek zijn. De satanisten hebben een zwakke plek. Ze moeten het publiek waarschuwen voor wat ze gaan doen omdat er anders een vloek rust of geen goed karma op hun bezigheden. Hollywood films, TV serie’s, niets is te gek. Al die ongelovigen heb ik nog nooit ook maar een enkele keer kunnen betrappen op het debunken van deze zaken. Symbolisme wordt hun ondergang.

Na de top uitzending 2 weken geleden waren er bitter weinig mensen geïnteresseerd in verder onderzoek wijzen de stats uit.

FED en de Treasury are one, … meet the new president Donald J Trump

Infiltration instead of invasion

Q post valse vlag in Houston Tx op handen ?

Door Corona wellicht alsnog een harde Brexit
— Boris Johnson heeft Corona …. 14 dagen en beter op 10-04

CORONA

Afroepen noodtoestand VS door Trump over Dhina Viris, ook wel coronavirus genoemd en nu SARS-CoV-2 —
— België Lockdown tot 2 mei Frankrijk aanvankelijk 15 dagen nu tot 15 april Nederland nog niet tot … the plan tot goede vrijdag 10-04-2020

ZeroHedge wo. “No Country Has An Exit Strategy” – Experts Warn Virus Disruptions Could Last Months, Years
— US economie weer opbouwen: “I’d love to have it open by Easter, OK?

Din. Zerohedge: Czech Republic Says It May Keep Borders Closed For 2 Yearsmeer en meer elite testen positief terwijl jij en ik vrijwel niemand kennen die het hebben laat staan dood gaan

Wuhan p4 lab onderzoek SARS ?

Maandag eerste levende man in Florida dood verklaard aan Corona virus

EJ Bron: Complimenten aan de EU! Ze gebruikt de corona-crisis om de eigen nutteloosheid te benadrukken

Best heftig dat Corona virus, ….

Totaal mannen en vrouwen aantal
2018 week 11 — 3 733
2019 week 11 — 3 227
2020 week 11 — 3 182
Bron: CBS https://opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dataset/70895ned/table?fromstatweb

Media negativiteit

ZeroHedge “Greatest Depression Has Already Started”, Celente Warns

GV: De kijk op de wereld Staat of Valt, … met het geloof in Jezelf !

Factsforum: Het konijnenhol, durf jij erin te gaan … ?

GV Het systeem zal niet terugkeren naar -Normaal- wij kunnen veel -Beter- !

De best bezochte dag deze maand maart op de site … de 17 de

leesbewust startpagina
Young Living essentiële olie

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten