Twijfel jij nog aan de toekomst, … een betere wereld … of ben je een verrader van je eigen droom?


Laten we eerlijk zijn een betere, eerlijke wereld willen we allemaal. Maar willen we die wereld alleen voor onszelf of voor iedereen? Als ik de agenda’s zie van de linkse politiek en de mensen die daarop vaak -onnadenkend- op stemmen, zijn dat niet de verraders van hun eigen dromen. Je kunt nooit een vredige evenwichtige wereld krijgen door -anderen- achter te stellen, punt!

Momenteel wordt er keihard gewerkt om die mooier betere wereld te scheppen, “draining the swamp” je zult er inmiddels wel eens van gehoord hebben -hoop ik- (?) Maar ondersteun je in gedachten dit nobele streven wel?

Ben jij ook geen verrader van je eigen dromen.

Niemand kan je dromen stelen alleen jijzelf !

Elke keer als iemand jou een vraag stelt over de positieve veranderingen die nu toch wel al te duidelijk zichtbaar zijn en je hebt zelf nog twijfel dan ben je een verrader voor je eigen droom. Een ander merkt die korte aarzeling als je niet gelijk een kordaat antwoord geeft. Die boodschap geef je ook af aan je eigen onderbewustzijn, aan iedereen waar je direct mee in contact komt en aan het universele bewustzijn.

In de Engelse taal hebben ze daar een mooie uitdrukking voor; “Get your act Together”, je bent met ons of tegen ons, dat zou je ook kunnen zeggen.

Met twijfelaars gaan we de oorlog niet winnen, want vergeet niet, het is een oorlog die gaande is, een informatie oorlog, een fake nieuws oorlog, een bewustzijn oorlog. En een oorlog kun je winnen of verliezen, …

EN WE HEBBEN SLECHTS EEN ENKELE KANS !!

… maar die kans is er zoals nooit tevoren. Hoe kan je daar dan aan twijfelen? Hoe is het mogelijk dat zoveel mensen verraad ten opzichte van zichzelf plegen? Ik snap er geen sodemieter van.

“We zullen wel zien hoe het uit gaat pakken, is een typische opmerking van slap janussen die zelf hun rug niet rechten, er hun schouder onder zetten, het aan een ander over gaan laten. Ga aan de kant en loop ons niet voor de voeten, mensen die wel weten wat ze willen, … een betere wereld. Dat komt niet vanzelf, daar moet je wat voor doen.

universele kracht

Het belangrijkste wat iedereen dient te doen is vertrouwen uitstralen dat het ons gaat lukken, dat het zal moeten lukken links of rechtsom, en graag rechtsom. Ik begin een behoorlijke weerstand op te bouwen tegen links. Ik ben niet voor niets rechtshandig. Andere mensen moed geven omdat, … omdat “JIJ” dat uitstraalt, jij kan die ander inspireren, een twijfelaar kan niemand -ooit- inspireren. Sterker nog een twijfelaar sloopt de eigen persoonlijkheid.

Ik geloof sterk in een universele kracht, een kracht die de wereld ten goed kan veranderen, ik geloof ook dat de Schumann frequentie daar een positieve bijdrage aan levert. Die Schumann frequentie is nu regelmatig ernstig verstoord, zou het kunnen zijn vanwege de transitie die nu plaatsvind ?

Je kan tegen van alles demonstreren, steeds weer ben je afhankelijk, en zul je afhankelijk blijven van een politieke compromis. Je kan ook denken, ik ga het zelf doen, binnen de mogelijkheden die je gegeven zijn. Dan doe je tenminste wat. Ik zal niet gauw met een bord op straat gaan lopen om te protesteren, ik heb het gedaan in Brussel met een Chemtrail manifestatie, amper 200 man, geen aandacht in de media, wat was het nut? Ik had veel beter in mijn volkstuintje kunnen werken aan mijn eigen gezondheid, als iedereen dat zou doen hadden we nu een collectief machtsblok.

Mensen die allen gezonder leven, nooit ziek zijn, lage zorgkosten hebben, zich geen zorgen maken om hun gezondheid omdat ze zelf ervaren een giga invloed daarop te kunnen bewerkstelligen. Zie je hoe dat werkt, … of heeft de verrader in jezelf nu weer toegeslagen?

Begin volgend jaar ga ik voor mijzelf de lat weer een heel stuk hoger leggen, al zie ik dat zelf als een kleine stap, naar Frankrijk en mijn eigen “Blauwe Zone” creëren … waar zoveel mogelijk mensen in mijn omgeving van mee mogen profiteren, mijn dromen zijn echter nog veel groter. Ik wil immers bij die paar procent oudste mensen gaan behoren. Ga ik dat bereiken, weet ik dat zeker, nee natuurlijk niet, maar twijfel ik eraan om die weg in te slaan, nee natuurlijk niet !! Doe ik al het mogelijke om bij die paar procent te kunnen gaan behoren, “Ja natuurlijk”.

lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website

Ik zie elke dag mensen lopen in een zekere staat van ‘aftakeling’, mensen die niet weten wat echte voeding -en een positieve mindset- voor giga invloed uitoefent op de staat van welzijn en welbevinden. Mensen die zich laten voorliegen door het systeem, maar ook een groot deel die het slachtoffer zijn van het eigen verraad, de slachtoffer rol volhouden, … de rol der verslaafden aan de eigen leefstijl. Hoog verraad zou je dit kunnen noemen want bestaat er een overtreffende trap van eigen verraad ?

Get your act Together.

You’re either with us or against us

Je doet mee aan de creatie van een betere wereld of je pleegt hoogverraad aan jezelf. Is er een grotere stap denkbaar dan de zorg voor je eigen gezondheid, je kostbaarste bezit, en daarmee ook je onafhankelijkheid, alles wat daarna komt is een mogelijkheid, een bonus. Maar als je de eerste stap voor elkaar hebt geeft je dat ook moed, durf en lef om verder te gaan op de weg naar onafhankelijkheid van het systeem, de matrix. Hoe kan het dat de 99% zich laat onderdrukken door de 1% ?

Hoogverraad aan je eigen dromen ?

Ik ben benieuwd hoe jij hierover denkt, nee, een reactie is niet nodig, het mag wel. Ik zie echter aan de teller op de pagina hoeveel mensen we hebben die echt aan een betere wereld werken, … en komt deze pagina in korte tijd op #1. Zie de lijst rechts onderaan elke pagina, …

– Henk

Vrijdag 06-12-2019 om 04.00 dit artikel geplaatst
Zondag 08-12-2019 passeerden we de 1.000 lezers
– ter vergelijking: Dat is 4 avonden een bomvolle kroeg met ‘n blije kastelein.
maandag 09-12-2019 om 18.30 uur 1.347 lezers
woensdag 11-12-2019 om 18.30 uur 1.620 lezers
vrijdag 13-12-2019 om 19.40 uur 1.920 lezers
maandag 16-12-2019 om 08.00 2.448 lezers
Donderdag 19-12-2019 om 21.30 2.972 lezers
Dinsdag 24-12-2019 om 06.00 uur 3.736 lezers
Zaterdag 28-12-2019 om 09.00 uur 4.063 lezers

Roerige tijden in het Engels SHTF, wanneer de stront de ventilator raakt. We zitten nu bijna in het midden van zo’n situatie vandaag dat we het artikel maar weer eens prominent op de voorpagina plakken op 26 maart en de teller staat op 4730 lezers

Het Franse woord geweten betekent over het algemeen “geweten”, “bewustzijn”, of “perceptie”. Het -Collectief bewustzijn- houdt de samenleving bij elkaar. Door collectief bewustzijn kunnen waarden, overtuigingen en tradities van generatie op generatie worden doorgegeven. Hoewel individuele mensen leven en sterven, is deze verzameling van immateriële dingen, inclusief de daaraan verbonden sociale normen, verankerd in onze sociale instellingen en bestaat ze dus onafhankelijk van individuele mensen.

Draag jij met je positieve instelling ook actief bij aan het collectieve bewustzijn, of zijn je negatieve gedachten en stoorzender voor anderen?Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk