Angst, heb jij dat om de verkeerde redenen?


aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram alternatiefnieuws.eu de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

Angst kan verlammend werken
Angst kan ook een motivatie zijn om in actie te komen

De meeste angst komt van het -onwetende- daar is een mooi spreekwoord voor dat je vast wel een hebt gehoord:

Een mens lijdt dikwijls ’t meest
Door ’t lijden dat hij vreest
Doch dat nooit op komt dagen.

verboden angst te voeren

Als je wel eens een ernstig ongeluk meegemaakt hebt, met bijvoorbeeld dodelijk afloop, dan weet je hoe -jij- reageert in een stress situatie. Dan weet je dat wanneer het noodzakelijk is dat angst niet de overhand krijgt en je blijft reageren zoals geweest in die situatie. Je ziet het ook bij de analyse van rampen. Diegene die eerst nadenkt voordat hij bepaald welke richting hij moet vluchten heeft meestal de grootste kans -en vaak de enigste- om de ramp te overleven.

Als angst verlammend werk kan je verloren raken, als je (gezonde) angst hebt kan dit dé motivatie zijn om in actie te komen. De ervaring leert hoe -jij- daar mee omgaat ?

Ken je mensen waarvan je weet dat die angst niet goed kunnen handelen zorg dan dat je paraat bent om terzijde te staan. We gaan vermoedelijk een paar roerige weken tegemoet.

Waarom?

Kijk even om je heen een griepje – GRIEPJE– waar een relatief klein aantal mensen bij komt te overlijden in relatie tot elke andere seizoensgriep, …. en alle nadere ziektes van enig belang, …

Hart en vaatziekten alleen al in de VS
62.000 doden … per maand

EN DE HELE WERELD GAAT OP SLOT !!

De Gehele Economie Wordt Tot Stilstand Gebracht Met Alle Risico’s Vandien.

Je kan toch wel op je nuchtere Hollandse Klompen aanvoelen dat er dan meer aan de hand is.

Laten we het hier op houden, dat insiders denken te weten wat er gaat gebeuren, daar proberen we al een aantal jaren voor te waarschuwen. Dit nu nog pogen uit te leggen heeft geen enkele zin (meer) De tijd ontbreekt, het enige wat we je mee kunnen geven is vertrouwen te hebben dat het allemaal goed komt, als er gaat gebeuren wat wij denken. En ook -wij- kunnen de toekomst niet voorspellen maar we horen al een aantal jaren dat we -het Plan- kunnen vertrouwen.

IK, voor een ander kan ik niet spreken, IK vertrouw dat plan onvoorwaardelijk en er zal geen plaats zijn voor -angst- als slechte raadgever. Maar er is alle hoop en vertrouwen dat de wereld een transitie te zien gaat geven als nooit tevoren, …

Voor de negatieve input die je ook overal tegenkomt lees:

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk