Corona, later komt de kater, …


aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram alternatiefnieuws.eu de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

Als jij je onbedachtzaam laaft aan de drank, hoe groot wordt dan de kater?


Dat vindt ik wel een mooie metafoor, een overeenkomst met het nieuws van vandaag, gisteren, eergisteren, vorige week, vorige maand en de komenden weken. “Corona”. Je zou er mentaal wel haast ziek van worden, een kater van krijgen.

Nou die kater, … dat staat gegarandeerd te gebeuren voorspel ik. Het kan niet anders dan wanneer je de hele dag een ieder bang aan het maken bent voor de mysterieuze ziekte die zomaar toe kan slaan, hou afstand, direct naar huis toe, was eerst je handen, poets je tanden (Oh nee die laatste was van Doe Maar) Ja zo belachelijk ga jij je ook voelen als je er straks achterkomt dat jij je zo hebt laten inpakken door dat griepje, dat belachelijke griepje waar een record aantal mis diagnoses werden gegeven [80.33%] om de cijfers op te leuken. Lacherig zeg je tegen vrienden dat het allemaal wel mee viel. Dat jij dat al die tijd ook wel wist. En je voelt je net zo naar als na die geweldige kater die je kreeg, na dat niet meer uit je geheugen te wissen drankgelag.

Niets geeft een groter klote gevoel dan te weten bij de neus genomen te zijn.

Update 29-03-2020 Totaal mannen en vrouwen overleden in NL aantal
2018 week 11 — 3 733
2019 week 11 — 3 227
2020 week 11 — 3 182
Bron: CBS
https://opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dataset/70895ned/table?fromstatweb

Je hebt een geluk, iedereen heeft die kater. Gezamenlijk trapt men in deze massa hysterie.

Eigenlijk best beangstigend dat er zoveel mensen ineens collectief niet meer -nuchter- na kunnen denken. Zelfs de Nederlanders niet neer !!

Mensen die zich laten meeslepen door de waan van de dag, de dokters, de verpleegkundigen, de media, die nooit geen nep nieuws zouden brengen bij zon’n serieus onderwerp waar wereldwijd zo’n massa doden bij vallen. Een virus waar nog geen adequaat geneesmiddel voor bestaat, dokters staan met hun handen in het haar, help !

En als je dit alles nuchter gade slaat, alsof je aan het einde van de avond in een bomvolle kroeg staat met carnaval, vol met lallende feestgangers.

Nou dat gelal klinkt nu al weken in mijn oren, mensen met een immuunsysteem dat al lang niet op orde was, en al die mensen die zeggen gezond te eten maar wel aan scheurbuik lijden, dat gevaarlijke vitamine C gebrek uit de middeleeuwen. Mensen met een sterk verminderde pH waarde die nu met een verzuurde blik de wereld in kijken naar die ernstige epidemie.

Maar nogmaals, je hebt geluk als er op 10 april een einde komt aan dit toneelspel met het slechtste script uit de geschiedenis om wakker te schrikken in een wereld waar net een ander script tentoon gespreid werd, een geniaal spel dat al die waanzin in een klap doet vergeten, maar denk toch nog even terug aan die slechte acteurs die dit schouwspel aan je getoond hebben. Blijf vooral die gedachte vast houden tot de dag van de vereffening, de dag van het rode potlood. En rustig aan een beetje, zorg dat je, … je stem niet verliest!!

Nooit gedacht dat ik mij ooit nog eens bezig zou houden met voorspellingen.

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Maar dat Corona Virus, COVID-19 of zoals het nu genoemd wordt het China virus, daarvoor hadden we ook een paar zaken die maanden achtereen door de media werden opgeblazen. Impeachment en daarvoor hadden we de Russen. Over die laatste gaat het volgende liedje:

Vier Russen aan de macht

http://janspreen.com

Er liggen vier Russen op de loer
Heel de stad is in rep en roer
En niemand kijkt er nu nog stoer
Waar gaat het heen, hoe loopt dit af
Een enkeling weet al: ‘t is onze straf
Altijd onheilskraaien bij een graf

Er zijn vier Russen in het land
Levensgevaarlijk! staat in elke krant
Heel de pers roept moord en brand
Alle mensen worden aangestoken
En ook al zit je diep weggedoken
Je laatste uur is nu aangebroken

Er staan vier Russen aan de grens
Gezien nog door geen enkel mens
Toch is de vrees al heel intens
Lege winkels, volle tassen
Spaargeld, verstopt in de matrassen
Veler ogen puilen uit de kassen!

Vier Russen hebben de zaak opgelicht
Angstig houdt elk z’n ogen dicht,
Ze komen binnen op één straaltje licht.
En ze hebben een hold-up gepleegd
Scholen in een oogwenk geleegd
Alle ZZP-ers weggeveegd

Vier Russen, door niemand ooit gezien,
Absoluut in minderheid bovendien
Hebben de beschaving in hun macht
Een schim, meer is er niet meer nodig
Want zelf nadenken? Da’s zo overbodig!
Daarom heeft de kolder zoveel kracht.

Vier Russen hebben het volk verdoofd
Ze zitten gemetseld in ieders hoofd
De wereld is zoals je gelooft.
Is er echt niemand meer met verstand
Wiens stoppen niet zijn doorgebrand
En die niet in de praatjes is verzand?

Cornillon Confoux 21 maart 2020


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk