De kijk op de wereld Staat of Valt, … met het geloof in Jezelf !


aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram alternatiefnieuws.eu de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

gedachtenvoer 200

In de zakenwereld is het een bekend fenomeen: Succes komt neer op een enkel ding: “Geloof in jezelf” Een rotsvast vertrouwen dat jij het kunt anders verzanden je doelen al snel, smeltend in de allereerste zonnestralen. -en- Als je niet in jezelf geloofd, waarom zou een ander dat wel doen?

Zelfvertrouwen, Self esteem in het Frans Le Respect de Soi

Je eigen visie -Respecteren-

Hoe kan het dat bij een eenvoudig en relatief onschuldig virus de hele wereld in paniek raakt en te manipuleren is. Je hebt toch altijd zelfstandig kunnen nadenken, je kan toch de koele harde cijfers wel op een rijtje zetten, of heb je nooit geleerd om dat voor jezelf te doen?

Ik hoor nog die militair vertellen; “Nadenken doen wij wel voor je, hier wordt verwacht dat je orders opvolgt”. Ben je op school ook niet meer en meer stiekem op deze manier klaargestoomd voor het leven, voor de moderne maatschappij, de maatschappij van werk soldaten?

En dan komt er ineens een virusje voorbij en iedereen roept naar de overheid, “lockdown”, #Lockdown, sluit iedereen op want ik wil veilig zijn, ik wil niet dood gaan.

ter vergelijking Doden hart en vaatziekten alleen al in de VS – 62.000 ELKE MAAND

En dan hebben we het ‘slechts’ over dat simpele virusje wat de komende weken zijn Waterloo gaat vinden als de zon wat sterker wordt, … Als je lichaam weer -automatisch- vitamine D gaat aanmaken. Omdat jij vergeten was je lichaam in de winter ook goed te voeden. Daarom krijgt de griep een kans om je aan te vallen. Bij mij gebeurd dat nooit (meer). Omdat ik nu weet hoe dat werkt.

IK HEB EEN GRENZELOOS VERTROUWEN GEKREGEN IN MIJN IMMUUNSYSTEEM.

Simpel door te vallen en op te staan, elke winter wederom, ik werd ervaringsdeskundige toen ik wist hoe het wel moest, (en kon).

Het leuke is dat je dit –ZELFVERTROUWEN– overal mee naar toe neemt, …

Je bekijkt de gehele wereld door die andere bril en ga dat -zelf uitzoek werk- overal op toepassen.

En nu komt daar ene Trump die eerst heimelijk maar nu zelfs openlijk ‘samenzweert’ met ene “Q”.

Letterlijk werden / worden mensen heen en weer geslingerd tussen hoop en vrees. Men hoopt dat het waar is. “Ik volg het nieuws overal en wil niet graag in de val trappen van weer een leugen, is dat wat je denkt?

Hoe noem je iemand die zich vastbijt in iets, en elk uurtje aan de slag is? Iemand die iets onderneemt, en ondernemer soms? Wat is de allereerste en belangrijkste eigenschap van elke ondernemer? Zelfvertrouwen soms?

Wie scheppen deze wereld, wie creëren er zaken vanuit het niets, ondernemers met zelfvertrouwen.

En dat leger Q anons dan, die zijn allemaal dom, heel dom? Of zijn die mensen ook ondernemers die zich vastbijten in zaken, onvermoeibaar strijden voor de waarheid en gerechtigheid.

En jij gaat proberen deze mensen te ondermijnen met statements dat; “Jij je ogen goed open houdt voor de andere kant van het nieuws”. (?)

Kansloos, volkomen kansloos !!

Deze mensen hebben -allemaal- heel hun leven al die plusjes en minnetjes tegen elkaar weggestreept, voor zichzelf al. In hun eigen gedachtenwereld- Ze hebben -geleerd- zelfstandig te denken, en zelfvertrouwen op te bouwen.

Stel,-stel voor een minuscuul onderdeel van een seconde– dat jij gelijk zou hebben? Dat is het toch reuze gevaarlijk voor die Trump om deze sluimerende macht van die miljoenen Anons de fijne kneepjes te leren van intel, ervaring bij te brengen op alle facetten van wereldwijd samenwerken om de waarheid boven tafel te brengen ?

Dat is toch een geest uit de fles laten die daar nooit meer in terug te krijgen is. Dat is toch een -MACHT- creëren die dat ook tezamen kunnen nu ze weten hoe het werkt.

In de media en vooral binnen de alternatieve media, en hun volgers zie je nu de vertwijfeling toeslaan, genadeloos. De mensen die preken dat de wereld verloren is, er is niets meer aan te doen. De NWO is de genadeslag aan het uitdelen, 5G wordt nu overal stiekem uitgerold nu iedereen in #lockdown zit, etc, etc, …

Duidelijk is echter wel, dat ook deze groep het niet eens is met hoe de wereld er nu uitziet.

Maar lig dan niet te melken en doe er wat aan. Loop de mensen niet voor de voeten die deze boodschap uitdragen, die anderen moed proberen in te spreken. Richting te geven, hoop, vertrouwen, …

Wat heeft negativiteit voor nut, is daar ooit al eens een slag mee gewonnen? Recht je rug en ga aan de slag, draag je steentje bij, stop met klagen, doe iets, … en dat alles is allemaal terug te voeren op dat ene woord, dat ene begrip.

-ZELFVERTROUWEN- -SELF ESTEEM – LE RESPECT DE SOI

  • P.S. Dit is zeker geen betoog om iemand af te zeiken, maar vele ondernemers gaan ook naar cursussen om dat zelfvertrouwen bij te schaven, de fijne kneepjes onder de knie te krijgen, tegenslagen te overwinnen, sparren met gelijkdenkenden, of gewoon omdat ze weten dat ze een schop onder de kont nodig hebben om te bereiken wat ze -echt- willen.
  • P.P.S. Niet iedereen is in de wieg gelegd als Anon, er zijn uitvoerders in overvloed nodig !!
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Voorbeeld: Hoe lees je het nieuws? Dit kreeg ik deze week in mijn mailbox, zeer deprimerend.

Covid World Order komt eraan

COVID-19 heeft het leven zoals we het kennen fundamenteel veranderd, en het is meer dan waarschijnlijk dat onze toekomst een dystopische zal zijn, gezien het feit dat verschillende regeringen al op deze virale uitbraak hebben gereageerd. De sceptici onder ons zijn bang dat deze hele pandemie overdreven is en wordt uitgebuit als een rookgordijn om onze vrijheden te stelen, en hoewel hun houding ten opzichte van deze ziekte twijfelachtig (en mogelijk gevaarlijk) is, is hun vermoeden over een overname van de samenleving door de overheid gerechtvaardigd. Nooit eerder hadden regeringen zoveel macht over het volk, hoewel dat in deze noodsituaties vooralsnog niet helemaal een slechte zaak is, aangezien het heel goed nodig zou kunnen zijn om te overleven. Het probleem is echter dat deze nieuw aangenomen bevoegdheden waarschijnlijk niet vrijwillig zullen worden opgegeven nadat deze epidemie is afgelopen, en daarom zijn veel mensen zo bezorgd. Ze zijn ervan overtuigd dat we plotseling een periode van wereldwijde dictatuur zijn ingegaan, en het is moeilijk om met hen in discussie te gaan.

De bron van dit azijn pis verhaal is Scott

Mijn gedachten hierover zijn kort en krachtig

Nog nooit in -mijn- leven heb ik wereldwijd zoveel mensen gezien die in opstand kwamen tegen hun regering, begonnen in 2018 door de Gilets Jaunes, de gele hesjes in Frankrijk met duizenden gewonden en vele doden. Maar zo waren er elke week (tot de #lockdown) en ze zullen er weer zijn als ze weer op straat mogen komen, Zo voer je een revolutie, dit virus heeft zich werkelijk over de gehele wereld verspreid met als dieptepunt Iran waar honderden mensen letterlijk afgeslacht werden door de overheid. Is er ooit in de geschiedenis een tijd geweest dat een overheid dit gewonnen heeft als de bevolking massaal demonstreert met ware doodsverachting ?

De wereld is al in -ACTIE- gekomen, -WIJ- zijn niet de leiders maar slechts de volgers, …

– Henk

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk