dotcom.radio aflevering 197 van 22-03-2020


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 197 PFAS Chemical Producers Under Criminal Investigation – Ananassap blijkt ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen te hebben. – Speelde DDT een rol bij de kankers van mijn familie? – Music could help treat delirium in ICU – Lactobacillus Gasseri – Korean researchers found substance inhibiting COVID-19 – Hoe Big Pharma de schade verborg die medicatie veroorzaakte – The Adverse Effects of Genetically Modified Maize – How air pollution may lead to Alzheimers disease – Breast milk can help protect preterm infants from harmful gut bacteria. –  Wat doodsangst doet met longen volgens natuurwetten Hamer – Medication taken by millions of people could increase the risk of catching coronavirus — Bijdragen / vragen luisteraars — De kijk op de week met Mike en Henk
[Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur uitzending SLOG 21.00 uur podcast online 14.00 uur


PFAS Chemical Producers Under Criminal Investigation
https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/03/18/pfas-chemical-producers-under-criminal-investigation.aspx

Ananassap bevat bromela ne, een type enzym waarvan uit onderzoek blijkt dat het ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen heeft. Bromela ne kan de symptomen van astma en andere ademhalingsproblemen helpen verlichten, evenals slijm afbreken. Een andere studie toont aan dat bromela ne het potentieel heeft om kankercellen te bestrijden.
https://www.medicalnewstoday.com/articles/319126

Speelde DDT een rol bij de kankers van mijn familie?
https://www.youtube.com/watch?v=J1TXWIpokCo

Music could help treat delirium in ICU
https://www.regenstrief.org/article/music-may-decrease-delirium-icu-patients/

Lactobacillus Gasseri – Korean researchers found substance inhibiting COVID-19
http://www.koreabiomed.com/news/articleView.html?idxno=7744

Hoe Big Pharma de schade verborg die medicatie veroorzaakte
https://medicalerrorinterviews.podbean.com/e/jim-gottstein-the-zyprexa-papers-how-big-pharma-hid-the-harm-its-medication-was-causing-people/

The Adverse Effects of Genetically Modified Maize
https://astutenews.com/2020/03/16/the-adverse-effects-of-genetically-modified-maize/

How air pollution may lead to Alzheimers disease
https://blog.oup.com/2020/03/how-air-pollution-may-lead-to-alzheimers-disease/

Breast milk can help protect preterm infants from harmful gut bacteria that cause necrotizing enterocolitis
https://www.naturalnews.com/2020-03-16-breast-milk-protects-preterm-infants-harmful-gut-bacteria.html

Wat doodsangst doet met longen volgens natuurwetten Hamer
https://www.germaansegeneeskunde.nl/longen/

Medication taken by millions of people could increase the risk of catching coronavirus
https://www.thesun.co.uk/news/11168074/medicine-millions-increase-coronavirus/

leefbewust logo

[Tim] Factsforum: De komende weken is het erop of eronder voor Q: Met citaten van ene Mike Donkers…
-en-
[Tjeerd] Je bent wel echt een volhouder met Q Anon. Ik ben al lang afgehaakt want het gaat echt niet gebeuren. (aangevuld met allerlei redenen)

Mijn reactie, dan is mijn site over drie weken voorgoed uit de lucht en zoals ik ergens ook las, worden we brave NWO slaven.

[Tjeerd] Dan heeft Q Anon je al heel goed gehersenspoeld. Q Anon heeft niet het monopolie op de anti NOW strijd trouwens.

Maar wat hebben de andere media te bieden waar Tjeerd ook zijn bijdragen aan levert zoals Niburu en XanderNieuws. Hebben die het niet steeds in negatieve zin over het Corona virus en zelf de verspreiders zijn van angst porno en ook al verschillende keren over de uitbraak van Wereld Oorlog III, die ik ook nog steeds niet gezien heb, en ja “Ik geloof ook niet meer in WOIII”

Ik kreeg zaterdag morgen nog een link van Tjeerd over “David Icke: Hunger Games society, ik ben niet zo hongerig naar info waar de tijd stil heeft gestaan

[Jos] Elke keer als er een frequentie bijkomt krijgen we griep op aarde, radio, radar, ?G etc zie video

[Arnoud] Op twitter schrijft IET17 het volgende; (zie ook Factsforum; WWG1WGA!, pagina 222) ‘Covid vaccine will be studied long term to make sure there is nothing going in to people that won’t be “destructive” >>he (Trump) knows the truth about vaccines. Keeping my eyes on this’

Dit is al de tweede keer dat hij in een tweet aangeeft dat een vaccin tegen corona niet perse slecht hoeft te zijn. Wat is jullie idee hierover? Pleit hij voor vaccins of is het codetaal?

Bovendien verbaasde ik me over de dubbele ontkenning; ‘nothing that won’t be destructive’ (met andere woorden; wel destructief dus) Dat is hetzelfde al ‘nooit niet’ zeggen. Van iemand die zo secuur is, verwacht je zo’n taalfout gewoon niet.

[John] Ben blij met de uitzending van dotcom radio en de hoop die dat met zich mee heeft gebracht, los van de verantwoordelijkheden die men nu al ieder voor zich heeft. Door de gedachtenpolitie die wordt ondersteund door de MSM is het voor velen moeilijk te aanvaarden, ik heb dat ook ondervonden. In plaats van nieuwsgierig te zijn, en/of vragen te stellen, komt men over het algemeen gelijk met de tegen aanval. Een ‘andere mening’ is verdacht en over het algemeen is er geen ruimte voor kritische vragen. — Ik wijs dan vaak op de Joodse filosofe Hannah Arendt die na de veroordeling van de nazi Adolf Eichmann onderzoek deed naar de meelopers rondom de persoon Eichmann. — Voor haar is duidelijk dat een samenleving die geen kritische vragen stelt, geen samenleving is. — We verkeren nu in dezelfde positie, zo lijkt me. — Het zou maar zo kunnen dat men Rutte gaat prijzen voor de aanpak van het corona circus.

medeplichtig

EJ Bron: Staar is op twee na de belangrijkste oorzaak van blindheid de andere twee zijn Religie en politiek

Qanon

WH = Wuhan not White House

@Oprah’s house on the intercostal in Boca Raton, has been seized.

GV In welke -REALITEIT- leef jij op dit moment?

GV COVID-19: mogelijk scenario voor de komende 3 weken: ‘The Storm’. via factsforum

Zerohedge: https://www.zerohedge.com/political/introduction-q

19-03-2020 NO seal sign bij de president toespraak WH

20-03-2020 Joe M Why do you need POLICE BLOCKADES on runways to stop incoming flights? (private jests)

Corona

Zweden is gestopt met de Corona cijfers te publiceren

Factsforum / GV COVID-19: mogelijk scenario voor de komende 3 weken: ‘The Storm’. Twitter draadje Russell McGregor

GV Welkom in de wereld van -VANDAAG- ! Is dit een Corona Crisis of wordt dit een -Systeem Crisis-, ik denk het antwoord wel te weten, …

18-03-2020 – 10.30 uur | Weet je het nog de Corona uitbraak op het cruise schip “Diamond Princess”, allemaal oudere mensen dicht op elkaar gepakt. De vraag is dan, hoeveel zouden er nog in leven zijn? Het is het ultieme experiment en … 83% van alle mensen aan boord, kreeg de ziekte niet !! Minder als de helft die positief getest werden hadden geen symptomen. Totaal waren er 7 doden, allen boven de zeventig jaar oud van de + 3700 passagiers en bemanningsleden. En al die tijd werden ze -GEDWONGEN- dicht op elkaar te leven. De -KANS- om dood te gaan in -DEZE- omstandigheid was 0,19 procent en, … dit alles volgens een officieel onderzoek. (Bron)

Dit is waar ‘we’ altijd bang voor waren, … maar nu niet meer.
Trump Invokes Defense Production Act In Coronavirus Response, Deploys FEMA In All Regions

#lockdown: Vandaag schreef ik op mijn Frankrijk blog: Gesproken met een boer in de straat, hoe kom ik aan paardenmest? Vier kilometer verderop vertelde hij. Maar ik mag niet van huis vertelde ik hem, agricultuur mag, dus vanaf maandag ben ik even echt ‘boer’, pet op en gaan, …

Een reactie van vrienden eveneens woonachtig in Frankrijk op Facebook; “Leuk geschreven Henk van Letty, maar hou je aub aan de regels ten opzichte van het Corona virus, of je er nou in gelooft of niet. De regels worden hier steeds strenger toegepast doordat er mensen zijn die ze overtreden. Wij lezen de Franse kranten en mocht je eerst nog wandelen in het bos of park, dat mag niet meer omdat men samen schoolt. En dat boeren nog mogen rijden en werken geld voor boeren die ervan moeten leven, niet voor hobby tuiniers, maar dat begrijp jij vast wel. 

Mijn reactie hierop zou kunnen zijn; Nee dat begrijp ik niet. gezondheid hoort bij de rechten van de mensen. De voeding die ik ga produceren is NIET te koop in de supermarkt. Zeker met een “virus” is het essentieel om voeding te eten die gekweekt wordt -zonder- kunstmest. Daarom durf ik ook geen potgrond te kopen bij het tuincentrum bij ons in de straat. En -gezondheid- valt onder de -RECHTEN- van de mens. Een -Recht- dat de meeste boeren niet meer respecteren laat staan de overheid, maar dat is moeilijk uit te leggen aan iedereen, al geloof ik wel dat onze Franse kennissen dat begrijpen omdat ze ook een eigen volkstuin hebben.

Media

Alternatief-Nieuws.nl is gestopt [?] alternatiefnieuws.com is gestopt vanwege te druk met het bedrijf en er is een nieuwkomer waar ik opbouwende kritiek naar heb gestuurd. twee dagen later:
http://alternatiefnieuws.eu/nieuws-jagers/
– en- een RSS feed -Chapeau- Helmaal up-to-date en gebruiksvriendelijk.

Activist Post: Under Cover Of Coronavirus Congress Introduces Bill That Allows Gov To Control All Internet Content – none other than Lindsey Graham which would see all online messages scanned by government. Is this Internet Martial Law?

Twitter MCOneOne: I believe I have solved the puzzle. SA is the marker for the operation. SA = Synthetic Adrenochrome WHO ARE THE WHITE RABBITS?

l E T 17@Inevitable_ET·7 u Apparently they have unlocked twitter and Facebook and google.

Goeie vraag: who owns the united states

leesbewust startpagina
Young Living essentiële olie

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten