Hebben ‘we’ het wel gezien na de eerste “Q” kennismaking?


aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

update12.40 uur P.S. We zijn aangekomen op het tijdstip waar we mensen gaan herkennen aan hun gedrag, hebben ze -BALLEN- -LEF- durven ze uit de kast te komen? -of- Beginnen ze hun betoog met; “Ik hoop dat, …” De tijd dat je -EGO- schade op zou kunnen lopen is reeds lang gepasseerd, je kunt nu enkel nog mensen redden van een wisse dood of gewoon de angst wegnemen.

– Henk

Voor de recente ontdekkers van het “Q anon” fenomeen is het spitsroeden lopen en onbegrijpelijk cryptisch taalgebruik en afkortingen, vandaar even terug naar het begin met onderstaande video. Ik ben blij dat ik vanaf november 2017 dit alles volg, het geeft mij peace of mind en vertrouwen in de toekomst.

– HM

Vorige week zondag, na de uitzending van dotcom.radio gingen de bezoekersaantallen van -gedachtenvoer- met stappen omhoog, twee dagen van 5.000 + bezoekers waar we gemiddeld tussen de 1.000 en 2.500 pageviews zitten. Het record aantal bezoekers op èèn dag stond op 12.000. Dotcom.radio altijd goed voor minimaal 500 luisteraars en soms tikt de teller de 1.000 aan ging helemaal door het dak deze week met de Corona special, bijna 25.000. De artikelen over Corona en Q anon gingen echter helemaal door het dak met Maandag 61.008 pageviews en woensdag 36.418 pageviews. [dit artikel] – [dit artikel] – [en dit artikel] Dat leverde zegge en schrijven #1 enkele vraag op. We posten dan ook maar weer eens de video voor beginners over het Q anon fenomeen, die staat ergens begraven in honderden uren video kijken.

Het moeilijkste moment van deze situatie is iemand laten ontsnappen uit de eigen gedachtenwereld. ook al staat de gevangenisdeur wagenwijd open en wordt daarbuiten het paradijs getoond. Ik schreef er speciaal dit artikel over | In welke -REALITEIT- leef jij op dit moment? | Een dan nog voor die mensen die bang zijn voor het Corona virus | Eerste onderzoek COVID-19 Coronavirus gepubliceerd.

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

update 12.40 uur

Mike Donkers kreeg exact dezelfde vraag als ik toegespeeld deze week. 120.000 + lezers en luisteraars en èèn vraag. Chapeau !! “de Deep state leest toch ook mee met Q? Dus kunnen zij daar toch weer op anticiperen? Waarom leeft Trump dan nog en kan hij vrij zijn gang gaan?” Mike gaf onderstaande antwoord, ..

… ik hoef geen heel verhaal te vertellen, lees deze tweet:

Voor wat betreft dat meelezen, de posts zijn multi-interpretabel (waarmee meteen de vraag is beantwoord waarom ze zo cryptisch moeten zijn). Het was de bedoeling om bepaalde dagen en tijdstippen te hypen en ons op het verkeerde been te zetten, want als wij op het verkeerde been worden gezet geldt dat ook voor [HEN de Deep State]. Het ergste wat ons kan gebeuren is dat ons ego wordt gekwetst, maar [ZIJ] verspillen alsmaar meer kruit, totdat ze helemaal niets meer over hebben. We zitten nu heel dicht tegen dat punt aan. En met lockdowns overal kunnen ze ook geen grote massa’s mensen op evenementen meer schade toebrengen!

– Mike
Schrijf de woorden met hoofdletters “NAG ALASE” aan elkaar zoek het op via internet en ontdek waarom de ene mensen kanker krijgt en de ander niet. PS. dit is nieuws dat al jaren oud is en keurig door de media die jij leest onder de pet gehouden. MISDADIG hé als je daar over nadenkt?
Het is voor mij al oud nieuws dat vaccinaties ontwikkeld kunnen worden voor bepaalde bevolkingsgroepen. Dat is ook zo met het Corona virus, is het daarom zo dat juist hooggeplaatste mensen, film sterren en artiesten getroffen worden?
Guantánamo Bay de beruchte gevangenis in gereedheid voor hoog bezoek.
Als de satanisten de kerk overgenomen hadden, zou jij het dan merken ?
Nog een lijst(je) met woorden die je mag gaan onderzoeken, we -gooien- je nu in het diepe, go Go GO —> Google is nu weer OPEN PS: kun je wel zwemmen? Dan gaan we het nu leren, gelijk in het diepe graag.

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk