Het Nieuws: de Roller Coaster Ride” van je leven, …


aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft zijn HoeZitHetNuEcht Telegram de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

Een Roller Coaster rit wordt gezien als amusement, voor de een dikke pret en het kan niet snel genoeg gaan, voor de ander een rit met liefst de ogen dicht en veel angstige kreten, “Nooit Meer” !

Het nieuws is nu ook een Roller Coaster rit geworden met ontdekkingen die mensen -het hart doen vasthouden- en anderen doen zeggen, -zie je wel, altijd al dit vermoeden gehad- mijn vermoeden komt uit.

Ga vanaf vandaag eens anders naar het Nieuws kijken, luisteren en lezen. Is men propaganda aan het bedrijven, wordt er een bron vermeld en ga die dan ook eens natrekken na in geval van twijfel. Anonieme bron vermelding is GEEN bronvermelding. Speelt men in op emotie(s). Even wat moeite en daarna weet je -voor de rest van je leven- of het de moeite waard is om die nieuwsbron te (blijven) volgen.

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Ik zie het nieuws al jaren vanaf de andere kant zoals: Nu.nl die beweren dat vitamine C geen bewezen effect heeft op Corona. Er wordt, zo stelde men wel onderzoek naar gedaan in Wuhan maar dat onderzoek loopt nog. Puur NEP Nieuws want die onderzoeken zijn al afgerond 50 jaar geleden en dokters in de natuurgeneeskunde passen dit al die tijd al toe, evenals ik zelf thuis.


Voor diegene die nog niet zoveel alternatieve nieuwsbronnen hebben geraadpleegd, de meeste bronnen zijn gewone mensen die nu eenmaal de drive hebben een betere wereld te creëren. Het levert mij totaal niets op, kost alleen maar geld en tijd, heel veel tijd. Kijk in de rechtse kolom bij de >>Categorie<< indeling welke gerelateerde onderwerpen behandeld worden en bovenaan staat de interne zoekmachine. Veel van het huidige nieuws berichten wij al jaren over, …

Waar halen wij het nieuws vandaan, soms dezelfde bronnen als de MSM maar dan zonder een onderliggende agenda en gelezen met een andere bril. Veelal Twitter, Forums en YouTube video zoals deze van de X22 report.

– Henk
Video gestart op een later tijdstip op 29 min media nieuws Censuur Google

18-03-2020 – 10.30 uur | Weet je het nog de Corona uitbraak op het cruise schip “Diamond Princess”, allemaal oudere mensen dicht op elkaar gepakt. De vraag is dan, hoeveel zouden er nog in leven zijn? Het is het ultieme experiment en … 83% van alle mensen aan boord, kreeg de ziekte niet !! Minder als de helft die positief getest werden hadden geen symptomen. Totaal waren er 7 doden, allen boven de zeventig jaar oud van de + 3700 passagiers en bemanningsleden. En al die tijd werden ze -GEDWONGEN- dicht op elkaar te leven. De -KANS- om dood te gaan in -DEZE- omstandigheid was 0,19 procent en, … dit alles volgens een officieel onderzoek. (Bron)

EN DE MEDIA DIE GAAN DIT -verzwijgen- WEDDEN !!

P.S. -WIJ- zijn het nieuws -tegenwoordig- dus je mag dit delen, …

In dit licht bezien, is het Corona virus en de genomen wereldwijde maatregelen pure vrijheidsberoving, maar wij denken dat dit toch een goede zaak is om de volgende redenen, let op dit is een aanname gebaseerd op het volgen van Q sinds 2017, voor -ons- klinkt het zeer aannemelijk: COVID-19: mogelijk scenario voor de komende 3 weken: ‘The Storm’.

En die 7 mensen die dood zijn gegaan, … die hadden -onvoldoende kennis- van gezondheid, … lees waarom, …

Vanmorgen een WhatsApp wisseling met iemand die de vraag stelde: Hoe zit het nu met Pasteur en …. Fantastische vraag !!

Ruim tien jaar geleden had ik daar al een artikel van vertaald dat best weer onder de aandacht gebracht kan worden. Ik kan je wel iets vertellen over de pH waarde van je lichaam en hoe belangrijk dit is om niet bang te zijn voor welke bacterie of ‘virus’ dan ook, … Laat de expert maar aan het woord.

19-03-2020 We hebben er vandaag een artikel over geschreven: Het eerste onderzoek naar Corona

De voordelen van thuis werken en de gesloten scholen. Iedere ouder kan ervaring op gaan doen met “Home Scholing”, de voordelen ontdekken van het niet bevooroordeelde leren. Tenminste als de ouders zelf nog wel een gezonde kijk op de wereld hebben, maar toch ….

EJ Bron: Een zelfmoordterrorist van ISIS blaast zichzelf en 78 familieleden op, nadat hij had besloten om thuis te werken. — Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd zullen we maar zeggen, maar toch de misdaadcijfers zullen ook drastisch dalen. Dat geeft ook inzicht in het effect van straffen!!

HET NIEUWS ZELF SAMENSTELLEN

Dat doe ik eigenlijk al jaren, op de Mac met het programma Vienna, een RSS feed reader programma. Een RSS feed is een soort samenvatting (of heel artikel) dat door een website automatisch verzonden wordt naar de mensen die daar op geabonneerd zijn. Je bepaald zelf van welke websites je berichten wilt ontvangen. Voor mij betekend dat dat daar geen enkele krant bij zit maar allemaal internet nieuwsbronnen, blogs, forums, maar ook entertainment. Je bent dan in zeer korte tijd op de hoogte van alles wat je graag leest. Abonnementen opzeggen, afsluiten, het gaat allemaal in een oogwenk. In vele gevallen ben ik eerder op de hoogte dan de kranten. Die moeten niet alleen een artikel schrijven maar ook laten goedkeuren door de hoofdredacteur.

Energie gebrek: Heb jij dat ook wel eens dat je s’morgens wakker wordt en je nog helemaal moei bent. Kijk dan eens op de website van dotcom.radio co-host Ron Fonteine. Hij stelde een Nieuwskanaal samen met allerlei kosmos energie velden. Na verloop van tijd leer je dan zelf herkennen wat bij jou een duidelijke invloed heeft.

08.40 uur. Boris Johnson bericht dat ook Londen in volledige Lockdown gaat met ingang van komend weekend.

Lockdown in Nederland? De politiek heeft zijn stem uitgebracht. PVV en FvD zijn voor, alle andere partijen zijn tegen het stil leggen van het openbare leven.

>> Meer nieuws in de loop van de dag(gen), het is mooi weer in Frankrijk (de Morvan) en ik ga lekker in mijn groenten tuin werken. Ik meld mij weer in de loop van de dag

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk