Eerste onderzoek COVID-19 Coronavirus gepubliceerd.


aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

gedachtenvoer 200

Het -onderzoek- naar het COVID-19 Corona virus wat jij niet mag weten is natuurlijk -niet wetenschappelijk- naar aan de andere kant waterdicht bewijs te noemen. Een hype rondom Corona die veel mensen bang maakt. De vraag die jij mag beantwoorden voor jezelf is of onderstaande conclusie bewijs genoeg is voor jou?

Gisteren kwam ik een artikel tegen op het fa(c)tsforum, plaatste het op mijn site met een korte en krachtige samenvatting maar bedacht dat het waarschijnlijk ten onder zou gaan aan de overvloed aan media aandacht zonder een goede titel voor de zoekmachine aandacht.

18-03-2020 | Weet je het nog de Corona uitbraak op het cruise schip “Diamond Princess”, allemaal oudere mensen dicht op elkaar gepakt. De vraag is dan, hoeveel zouden er nog in leven zijn? Dit is het ultieme experiment veel oudere mensen opeen gepakt op een relatief klein schip voor langere tijd, en … 83% van alle mensen aan boord, kreeg de ziekte niet !! Minder als de helft die positief getest werden hadden geen symptomen. Totaal waren er 7 doden, dat is 1 op de 528 en allen boven de zeventig jaar oud van de + 3700 passagiers en bemanningsleden. En al die tijd werden ze -GEDWONGEN- dicht op elkaar te leven. De -KANS- om dood te gaan in -DEZE- omstandigheid was 0,19 procent en, … dit alles volgens een officieel onderzoek. (Bron)

Maar er vallen toch doden met dit ‘virus’?

Ik kreeg gisteren de vraag, we hebben toch Louis Pasteur: “Hij ontwikkelde de theorie dat de oorzaak van veel ziekten een minuscuul levend wezen was, een ‘micro-organisme’. Zijn “theorie van de ziekteverwekker” of “microbe-theorie” is een van de belangrijkste ontdekkingen in de medische geschiedenis.”

– Bron Wikipedia

Louis Pasteur kreeg alle credit maar uiteindelijk kwam de verkeerde naam in de geschiedenisboeken en is zijn theorie ook dat, een theorie! Antoine Beauchamp had het wel bij het rechte eind. Het is niet de (ziekte)kiem maar de voedingsbodem waar hij beland. Maar dat weten we toch -allemaal- dat het immuunsysteem maakt of iemand ziek wordt of gezond blijft.

Toch gaan we dan om medicijnen en vaccinaties roepen, ja smeken zelfs. Ben je gek geworden of zo? Je hebt vitaminen, mineralen, spoorelementen en enzymen nodig … dombo !! Echte voeding gekweekt volgens eeuwenoude methodes dus om te beginnen niet met kunstmest !!

Raad eens -met deze zaken in gedachten- hoeveel mensen er echt gezond leven?

DE WERELD HANGT VAN -domheid- en -verkeerde voorlichting- AAN ELKAAR !!

Dit en meerdere zaken maakt dat de medische wetenschap op kort termijn zijn “Waterloo” zal gaan vinden is mijn zeer aannemelijke voorspelling. (met voorkennis van Q)

Welke media gaan dit stukje basiskennis publiceren?

Geen MSM natuurlijk want er moeten veel doden vallen, zeer besmettelijk dat virus en de lijken moeten opgestapeld worden, dat zijn de berichten die we tegenkomen, angst zaaien dat is de boodschap. De wereld moet in ‘lockdown’ en de economie, die moet naar de gallemiezen, totale chaos en een om hulp roepende bevolking.

En ja, ze zijn er weer, de berichten terug van nooit weg geweest; Dit is de eindstrijd, de invoering van de gevreesde Nieuwe Wereld Orde, er is geen ontsnappen mogelijk, we zijn verloren. Ten dele deed ik er zelf aan mee, mensen wakker schudden die in totale coma verkeren? No way, dat gaat nooit lukken weet ik nu, er zal eerst een grote ramp moeten gebeuren.

Dat was het plan ook om die NWO in te voeren en het plan was het door Bill Gates gepatenteerde COVID 19 Corona ‘virus’ los te laten op de wereld met veel angst, ontreddering en hulp geroep van de wereldbevolking.

Zo geschied en een deel van de alternatieve media onderschrijven dit met een gevoel van; “Zie je wel, het gaat gebeuren, we zijn reddeloos verloren”.

Maar het zijn zonder uitzondering de media die nog nooit positief hebben stil gestaan bij het fenomeen “Q” en het leger anons die de misdaden in deze wereld onderzochten en zelfstandig met antwoorden kamen na cryptische aanwijzingen van “Q”.

Als je stug volhard in deze ontkenning blijf je blind voor de opstapelende aanwijzingen die het praktisch onmogelijk maakt om met een psyop, een Psychologische Operatie van doen te hebben.

Iemand die nu thuis zit met een zee van tijd en zich afvraagt waarom zo’n nep virus zoveel havoc, zoveel destructie kan aanrichten komt terecht op internet in een wereld vol tegenstrijdigheden.

Helaas, daar kan niemand, maar dan ook niemand je bij helpen. Internet is leuk maar geen kanaal waar je iemand kan overtuigen, slechts richting geven, kijk hier eens, weet je dit al, onderzoek dat eens. Dat is wat de Q beweging aan het doen is, mensen de weg wijzen om zelf dat onderzoek voor jezelf te doen om jezelf te overtuigen.

Hier komen wat van ‘onze’ bevindingen, onze, … want de anons inspanningen is een wereldwijde operatie van miljoenen mensen aaneengeschakeld door het internet waarbij elk specialisme denkbaar vertegenwoordigd is. Een soort burger CIA, FBI, of liever gezegd de QIA ! De Q Intelligence Annons

QIA Q secret service
Q Anon”s activisten wereldwijd 50 miljoen, volgers 300 miljoen | cijfers 08-’18

Corona is dus een nep virus, maar toch is het goed zo, die huisarresten, …

Via de message boards kwamen er allerlei vage cryptische aanwijzingen van wat er te gebeuren staat in de wereld, anons wisten deze aanwijzingen meer en meer tot een oplossing te brengen en kregen vertrouwen in zichzelf de ‘zelf’ organisatie en “Q”.

En dan is er natuurlijk de president van Amerika, de meest verguisde president uit de geschiedenis in de wereldwijde media. Een president die in zijn toespraken al lange tijd vergezeld gaat van “Q” T-shirts dragende fans, pamfletten, spandoeken en elke mogelijke aanwijzing vanuit het publiek. “Q” kan dan ook onmogelijk een geheim te noemen zijn al vroeg deze week iemand aan mij; “Wie is Q ?” Best een goede vraag eigenlijk al is die wel rijkelijk laat gesteld na tweeëneenhalf jaar. Een vraag die de media echter nooit zullen stellen, en toch zullen ze binnenkort met de billen bloot moeten. Donald Trump is namelijk de laatste tijd ongegeneerd begonnen Q anon tweets te retweeten.

Oeps, en jij, ben jij al aan je onderzoek begonnen?

Een ding moet je beslist -NIET- doen. ‘Ons’ vragen stellen die de Q beweging als psyop wegzetten. Dat jij nog geen vertrouwen in “het Plan” hebt is jouw probleem niet het onze. Dat is ook het verschil tussen vertrouwen in de toekomst en een gevoel van reddeloos verloren zijn. Welke andere keuze heb jij die beter is? Ik ga je niet volgen dat is zeker, kom dan ook niet met domme vragen maar met constructieve, vragen die kunnen helpen om een puzzel op te lossen. Zo werkt het Q anon leger nu eenmaal. “Either You’re with Us or Against Us”

De anons volgen een -Plan- en jij, … ?

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk